Ukrajinci budou dál bránit Bachmut, rozhodlo velení armády
-
Tam není step
-
Ani prd.Pochop že Rusko neprohraje i kdyby měl svět shořet.
-
Mě osobně nadávka Chcimír neuráží.
Váleční štváči, kteří sedí v upoceném kaliku v teple za kamny jsou mi protivnější.
A nikam za hranice vlasti demonstrovat určitě nepojedu. Jsem doma tady, víte Kamildo. Vás někdo posílá do Washingtonu? -
O ztrátách na straně Ruska se sem tam z nějakých zdrojů dovídáme (i když také sporadicky). Bude někdy zveřejněn ověřitelný údaj o ztrátách Ukrajiny? Myslím, že jsou strašlivé a Zelenskyj nechce demoralizovat zbytek svých spoluobčanů.
Kolik žen z Ukrajiny má např. statut vdovy? Asi jich nebude málo. Bohužel. Ale zatím jsou tyto informace považovány za nežádoucí a možná i součást tzv. Ruské propagandy.
Proč nesmíme vědět pravdu?
-
Rusko je připraveno poslat svoji delegaci do Minsku, k jednání s Ukrajinou. Podle Kremlu jde o odpověď na prohlášení ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, že je připravený jednat o neutrálním postavení Ukrajiny.
-
Nebude dlouho trvat a Banderovci (nejvíce Zelenskij) budou pod větší kritikou i Banderovců i dalších občanů Ukrajiny. Až tyhle Rusové rozmáznou, znamená to mj. i to, že Ukrajinská armáda je bez vojáků, které by mohla přisunout. A to bude vyhovovat které válčící straně ? Těch asi 40 tisíc vojáků, které jsou přisouvány k Bachmutu jsou i poslední zkušenější. Mohou získat lokálně nějaké menší vítězství, ale jen načas. To je vše. Syrskyj co se kvality velení týče, nemá zrovna dobrou pověst.
S nositeli názorů z opačného politického a
intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To už by bylo
smysluplnější vařit zdejšímu politickému jelimanovi kafe z louží u silnic 2. třídy. -
A Beneš vedl válku proti Hitlerovi a furt nechtěl přestat, až nás musel Hitler zabrat celé a ještě k tomu půl Evropy. Ale nakonec tihle Hitlerové a Putlerové stejně vždycky dostanou na pr*el.
-
Hoši hoši tam ve stepi. My vám tady držíme palce. Ale to je tak maximum. Přes několikeré výzvy světa odmítáte příměří. I vyjednávání. Hlavně ale do toho nezatahujte EU. To třeba slovácí jsou jiní frajeři.
"Radičová a připustila, že Slovensko drží jedno smutné prvenství v EU. „Až 52 procent občanů Slovenské republiky věří konspiracím a dezinformacím,“ dodala bývalá premiérka."
A co jako my s tím? Naše vláda je zákeřnější a mstivější. U nás to bude podobně jako u sousedů. Akorát se o tom nemluví. Ve výzkumech. V hospodách a třeba MHD je situace výrazně jiná. Nikde na světě nevisí na ministerstvu financí státní vlajka zároveň s ukrajinskou.
-
A proč?Ua vede válku proti Rusům
od roku 2014
-
Jenom bych připodotknul, že oni "Chcimírové" by raději měli jet demonstrovat do Moskvy, místo do Prahy. 😉
-
Ať do toho mlýnku na maso skočí právě to velení.
To se to z tepla posílají lidi na smrt.
Fialová ideologie vymyslela pro lidi, kteří nepodporují války název "Chcimírové."
Rádi by tím urazili, ale mě se to pojmenování docela líbí. Lepší než "Chcismrtkové.".
-
To se to amikům rozkazuje, neustupovat za žádnou cenu, když za jejich zájmy umírají chudáci Ukrajinci
-
😂