Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po roce 89 se ve vztahu s názvem Ukrajina často řešilo slovo mafie. V rámci "demokratizačního" procesu po roce 89 pojem Ukrajinská mafie se postupně vytrácel a po roce 2014 dokonce proces dostoupil k procesu podpora tzv. Ukrajiny. ( https://www.seznam.cz/komentare/15994675-ukrajinska-mafie-v-cesku-hrozi-navrat-90-let ) , ( https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Cast-ukrajinske-mafie-v-CR-Trestne-ciny-Uz-jsem-se-s-necim-setkal-Vojensky-analytik-varuje-724515 ). Jaksi za samozřejmost se bere, že v roce 2014 byla na Ukrajině, za přímé a osobní účasti USA, po krvavém puči v Kyjevě dosazena nikým demokraticky nevolená Ukrajinská vláda včetně ostatních orgámů, která to dovedla až k občanské válce na Ukrajině, kdy kyjevská etnika ozbrojeně napadla  ostatní část Ukrajiny.  Dosud po roce 2014 je na Ukrajině jediný právoplatný demokraticky  prezident Janukovič, který v roce 2014 pozval Ruskou armádu na pomoc proti řádění band z Kyjevského etnika( https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lka_na_Donbase ). A dlužno připomenout, že konflikt na Ukrajině po roce 2014 nastal nejenom kvůli nelegitimnimu krvavému puči zvaným Majdan, který byl za podpory USA, proveden skupinou z etnika kolem Kyjeva. Rozhodně to nebyla vůle célé Ukrajiny. Většina na Ukrajině chtěla problém řešit referendem. Lidé, kteří prosazovali referendum byli zmasakrováni hordou ozbrojenců a zfanatizovaných šovinistů - viz např. případ Oděsa ( https://www.youtube.com/watch?v=QxcB0PI4ZLg&t=541s ). A nyní se v Praze jde někdo takto nelegitimního zástupce tzv. Ukrajiny zeptat o dovolení co u nás smíme !!! Tedy ze země, která po roce 89 měla takové mafiánské renomé. Po roce 1922 a nyní po roce 2014 naše prozápadní" demokratická" vláda nám do země tahala kde koho z Ukrajiny, když jim na Ukrajině překazily hrátky, které nám Kyjevská etnika předvádějí dnes. Jaký to rozdíl, když po roce 1945 se tehdejší vláda starala o bezpečnost obyvatel naší země a policejně a vojensky zasahovala proti mafiánským banderovským hordám, které se v konečné fázi snažily ozbrojeně protlouct pod ochranu Američanů.(  https://www.vhu.cz/vpad-banderovcu-na-uzemi-ceskoslovenska-v-letech-1945-1947/ ).    

    • Platilo pravidlo. Dluží ti někdo, dej to Ukrajincům. Dlužíš někomu ,dej to Ukrajincům .

  • Ukrajinci už jsou drzí jak veverky.Ta ženská nemůže už z rozumného důvodu nic proti své zemi říct.Ma tam rodinu a přátele.Kdo z nás by je ohrozil?

  • Co si mají Banderovci co dovolovat kdo u nás vystoupí.Kor když je to taková velká hvězda.

  • Připadá mně to jako krycí manévr.UA strana koncert povolí ovšem bude žádat další milióny,zbraně,munici,humanitární pomoc a vyšší ceny za jejich jedovaté obilí,pšenici a kuřecí i med.Možná budeme muset povinně pozvat některé umělce z UA a platit jim aspoň dvojnásobek honoráře atd.

  • "Nětrebková má vystoupit ve Smetanově síni Obecního domu, který vlastní město prostřednictvím své stejnojmenné akciové společnosti, 16. října.

    I v ruštině se jmenuje Анна Юрьевна Нетребко, ne Netrebkovová, ale my tomusíme zase násilně přechylovat. Asi jako bychom přechylovali Lady Gagová. Nebo to převést na všechny? Třeba púaní Jará by se mohla přechýlit na Jarová, aby to bylo echt česky!

  • Tak to  si snad dělají v Praze kozy? To přeci nemohou myslet vážně.Tak my se tady snažíme vyjít pořád a dokola vstříc a oni takto?Proti kontaminovanému obilí ne že neprotestujeme.Dokonce se zasazujeme. Že jej tady budeme solidárně žrát.Na rozdíl od okolních zemí.A oni na nás s takovou diktaturou? Ale zejména.Nechat v takové věci rozhodnout Pospíšila? Kde to už jsme?Jarek Nohavica před časem odsoudil agresi.Ale Málo! Rušili mu koncerty.Takže zůstává největším moravským frajerem.

    • To není jejich diktatura. To je náš fialovský vlezdoprd.....ismus.

  • Zalézáme hlouběji a hlouběji. Opravdu se stydím za naše politiky.

    Dovede si někdo představit, že by se před lety ptali na dovolení naši politici srbského velvyslance, jestli tady může vystoupit třeba americká kapela? Protože američané zrovna bombardují Srbsko? Ale já vím, to bylo jiné bombardování, to bylo bombardování humanitární.

  • Protektorát Čechy a Ukrajina už začíná fungovat. Tohle se za celou dobu existence Českého státu nestalo. Začíná to tímto  a za chvíli budou kecat i do toho co se bude dít u nás. Je to takový hon na čarodějnice. Jenom těm našim patolízalům to vyhovuje a pokud by mohli tak naší vlajku změní na modrožlutou a aby se zavděčily i jiným tak by tam přidaly nějakou tu hvězdu s pruhem.

  • Tak konečně se odkopali.  Koukat z análu USA no....dobře, ale být zavrtán do ukrajinské hnědky to už chce silný žaludek. 

  • jenda.sterba

    Kde to jsme. Připadá mi to jako v r. 38.

    Žijeme v Čechám nebo  ne ???????


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit