Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc dobře všichni věděli, že létat přes válečné území je risk.
    Jedou z příčin sestřelení je upřednostnění úspory paliva, tedy větší zisk před delší trasou přes bezpečné území. Ať už to sestřelil kdokoliv.
  • No jo no, když banderovská armáda využívá civilní letadla jako radarový stín pro přelety stíhaček, tak to ani jinak nemohlo dopadnout. Sami banderovci přiznávají, že vedle letadla letěli několik minut dvě stíhačky a proč asi?
  • Sám si píšeš, sám si odpovídáš...příliš mnoho nicků pro jednoho...
  • V tomto konfliktu se čím dál tím víc projevuje podlá a zákeřná povaha Rusů, kteří se nezastaví před jakoukoli lumpárnou.
  • Náš mylovaný Vůdce Putin má nélepčí rakety na svjetě a jasně to ukázál! A navíc umí podójit kozla a létat z Raketoplánem Buranem a potopit Ponorku Kurzk. Taky zlykviduje fšecku Mandelinku Bramborovou kerou mně v noci háže přez plot sósed ymperyalista do erteplí! Čest!
  • Ano, zatím jediné co je jisté, že letadlo spadlo.
    Kečupář Kerry si na nedělní čaj pozval svoje blízké přátele, povětšinou vlastníky těch nejzkorumpovaně jších sračkometů a s rucemi v mlýnek tvrdil, jak to tedy s bóingem bylo. Ale bohužel, jeho vystoupení bylo stejně tragické, jako výroky zdejšího židofašistického přiblbla pod různými nicky, načež ani po sedmém interviu nebyl předložen jedinný důkaz.
    Znamená to, že jedinné co víme je, že největší vinu zatím nese ten, kdo ono letadlo navedl nad nebezpečnou zónu, kde již týdny nelétalo nic jiného než židofašisty podporované UA letectvo.
    Je to velice zjednodušeno, ale to je zatím asi tak všechno,co víme.
    Ještě jednu věc vlastně víme a to je to že Kerry je bezprecedentní lhář!!!
    • Víte to vy a KDO ještě ? Já zase vím , že lhář je Putin . Kdyby někdy řekl něco, cokoli je pravda upozorněte mě laskavě . Tahá připravené amfory, jezdí na medvědovi a vyznamenává neexistující vojáky. Prostě ,pravdomluvný až do morku kostí.
      • A vy jste slyšel nějaký jeho projev??
        • Proč se ptáš, když nevíš?
  • Honzo-hmm-člene KSČM - dy vieš čo si utri čelo lebo potiš chu....ny dilino ani nevieš jak to bolo maš neviem 25 alebo 30 roky a možno ani to ze si dajaky maly zasran ani ma to nezaujima neviem ale si taky zaslepeny fakt nechapem teba a inych že si myslia že Rusko toto začalo mali by ste sa liečit na psychiatrii lebo neviete aka je pravda to Amerika do všetkeho pcha prsty a amerika je najväčšie svinstvo sveta myslim kdo ju riadi a politika keby ano sa nepchala svet je krajši a radostnejši a Rusko je uplne v tom nevinne a nie čitat spravy dakte že uplne pizdoviny davaju a aj ceska televizia uplne klame
    • Čo bolo - to bolo. Terasky si severomaďarským chujom!
      • Chujom si iba ty.
  • Dyš se buduje Komunyzmus tak létajó třísky. Pár miliónů mrtvých nás nezastaví. Gdo nevraždí s nama ten vraždí proti nám a s tem mi si poradíme po našem. Po bolševicku! Čest!
    • Ano tečko- člene , hmm, Honzo - Bilderberg se nechal slyšet, že NWO už nikdo nezastaví a mají v programu snížit o 4-5 miliard lidstvo na planetě, protože Bilderberg se nechce o strategické suroviny, které dochází s nikým dělit. Místo lidí bude mít na práci pro sebe roboty a automatizaci a tak USA-Bilderberg-NWO snižuje naprosto cíleně počty obyvatel na planetě. Na Blízkém východě, v Jugoslávii, na Ukrajině a bude to i jinde, pokud občané nepochopí, že USA-Bilderberg-NWO plánují světovou válku a začátkem má být válka v Evropě. - blbe. placený topnácky - člene- tečko bez mozku.
      • Ty plány se bohužel mají týkat i území ČR. Pro nás je ho v těch plánech prý škoda....
  • Západ nechce nic vyšetřit. Jim jde o rozpoutání celosvětové hysterie. Zatím se jim to daří a rozumné argumenty překřičí. Falešné nahrávky či videa představují jako důkaz. Experti ICAO nedostanou šánci něco objektivně vyšetřit. O pravdu zde nejde aani v nejmenším. Na falešné hře se podílí skoro všechny evropské státy pod taktovkou USA. Eurosojuz je pro nás z deště pod okap a možná ještě horší. "Šelma" dostává jasnější kontury. Ještě sice nemá úplnou moc, ale již teď je vidět jak před ní klekají všichni obyvatelé země. A o to jde. Izolovat Rusko anebo zničit a pak podřídit vládě všechny lidi na zemi NWO. Rusko je překážka. a po pádu Ruska by další překážkou byla Čína. Už v r. 89 to USA zkoušely také, - majdan na nám. Nebeského klidu , podplacení studenti a disidenti dolary od USA a plné americké huby demokracie, svobody a lidských práv a hořelo tam tenkrát také kde co jako v Kyjevě, jenže Čína si to nenechala rozprasit jako Janukovyč na Ukrajině a také USA a celý svět řval, jaký to byl masakr a potlačení práv a svobodného projevu. USA HNUS:
  • Náš Vůdce Putin celému svjetu jasně ukázál že má nejlepčí rakety na civilní letadla ne svjetě a že se s něm musí počítat. A to má v záloze eště Atomový Raketoplán Buran a Atomovó Ponorku Kurzk. Aš on všecko vistřelí tak se budó ymperyalisti divyt! Čest!
    • Uklidni se tečko-. Honzo- člene KSČM, Hmm a další tvoje nicky, co se sám hned 3x ohodnotí dle potřeby.

      Putin žádnou raketou nestřílel a letadla odkláněl nikoliv Putin, ale Ukrajinci nad zonu bojů, takže Ukrajina a USA nesou za to plnou zodpovědnost. Protože kde se válčí, tam se nelétá. Navíc Malaisie ztratila letadlo v Indickém oceánu, kde mají základnu USA nikoliv Rusko. Kdepak to letadlo od jara je, když USA má tak skvělou techniku a najednou toto neví? USA to provádí, jak se jim to hodí do krámu. USA bojují i s fašisty i teroristy proti občanům celé planety.
      • Ano , přesně tak, Porošenko dal příkaz k odklonění letadel nad zonu bojů na příkaz USA CIA, ti už do tohoto svinčíku - zabíjení lidí- snižování obyvatel na planetě, což má za úkol NWO-Bilderberg, investovali nemalé peníze.
        • Toto je zcela výstižné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit