Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co teprve až bude UKRAJINA  v EU , to nám teprve ukážou 

  • KIMCID

    Nově platí že z Ukrajiny nepošlo nikdy nic dobrého.

  • Já bych z těch ukrajinských dobrot vařil v poslanecké sněmovně a na hradě ať si pochutnají.

  • Nejenom obilí, u nás v TESCU je už plný regál kuřecích prsou, na etiketě je už nasáno: Původ  Ukrajina. 

  • goyim

    Takže to zase nebyla konspirace a Ruská dezinformace?😂Netvrdila vláda fialového humusu, že všechno je v pohodě a Ukrajinské obilí nás nijak nepoškozuje? Proto to taky "kolektivně" po Bruselsku odhlasovali, narozdíl od nekolektivního zlého Polska, Slovenska a Maďarska. Protože - jako vždy - kolektivně hájí zájmy ČR, že?😂😂

  • Snad se to podaří.Snad se podaří sjednotit zemědělce.A bojkotovat ve velkém ukrajinské obilí.Přesně jak se to podařilo neformálně ale důsledně v případě Ruské zmrzliny. Zdivočelý výrobce PRIMA přejmenovat v rámci patolízalství Ruskou zmrzlinu na ukrajinskou. Výsledek? v SUPERMARKETECH JSOU JI PLNÉ MRAZÁKY. DLOUHO. A nekupuje se! Proč? Proč projevovat trapnou solidaritu? Není zájem být solidární s prudičem a válečným štváčem. Tak to vidíš hloupá Primo.

  • Obilí zasáhne i české zemědělce a také strávníky,všichni budeme zářit a nebude to štěstím,možná budeme i úsporně svítit a třeba budeme mít noční vidění. Z přidaných pesticidů možná získáme i odolnost proti klíšťatům a dalšímu hmyzu a pouze pánové budou už jen v půl šesté a dámy zapomeňte! Tohle je otevřeně otázka konečného řešení a kdo neví co to znamená,dohledejte si v historii co zamýšlel náš protektor.Kdo ještě neví,protektor byl zavražděn při atentátu na Heydricha.

  • "Žaloba Ukrajiny ohledně slovenského zákazu dovozu ukrajinského obilí není postavena na právním základě, řekl dnes novinářům slovenský ministr zemědělství Jozef Bíreš. "

    U Ukrajiny v současné době žádné "právní základy" neplatí. Mohou téměř vše. EU si z nich udělala polobohy, kterým je třeba sloužit a klanět se jin. Kdo to odmítá, s tím se zatočí!

  • Ukrajině bych zavřel ventil na všechno a ať ukážou co sami dovedou. Pak se můžou soudit třeba v pekle.

  • Diwa

    Kyjev by měl v první řadě jednat o ukončení války. Celá evropa do nich sype zbraně s nulovým výsledkem a Kyjev ještě bude druhé státy honit k soudu za obilí ? Tohle je naprostý skandál a Zelenkému bych už nedodal ani broky do vzduchovek !

    • josef.chmela

      O ukončení války nerozhoduje Kyjev ale teroristi za Atlantikem.

    • Čo mi to len pripomína???? Chcimírové 1942 - Stalin by mal okamžite rokovať s Hitlerom o mieri. USA a Británia už vyše roka posielajú Stalinovi zbrane a napriek tomu sa Hitler blíži k Stalingradu a obkľučuje Leningrad! Stalinovi už ani broky do vzduchoviek!!!!

      Pre Vaše šťastie tento názor v USA nezvíťazil,pretože Vy by ste v takom prípade miesto písania debiIín na internete maximálne tak pásla kozy niekde pod Uralom!!!!

      • goyim

        Když budu ignorovat fakt, že Rusko Ukrajině válku nevyhlásilo (narozdíl od Hitlera a SSSR, dokonce ani OSN to neoznačuje za válku), tak tu máme zase klasický propagandistický blábol postavený na klamu falešné ekvivalence. Kdybysme se tímhle měli řídit, tak jsou Američani stále ve Vietnamu. Nicméně my dnes víme, že byli na špatné straně historie, že?😂Každopádně příště zkus aplikovat stejnou "logiku" na všechny země, které byly napadeny USA, ať se trochu víc zasmějeme.

        "Pre Vaše šťastie tento názor v USA nezvíťazil,pretože Vy by ste v takom prípade miesto písania debiIín na internete maximálne tak pásla kozy niekde pod Uralom!!!!"

        Špatná dedukce. Správná dedukce: USA by byly v řiti, pokud by Hitler ovládl Evropu. Moment... ty sis myslel, že USA někdy něco dělaly pro tvoje dobro? I jejich politika lend-lease byla oficiálně odůvodněna jako "ochrana bezpečnosti USA".😂

      • Vás bych tedy poslal do doby třicetileté války, abyste si užil tu dobu. Žádní chcimírové, jenom chciválkové. Tedy kromě tehdejších obyčejných lidí, dnes zvaných "dezoláti".

        Vám opravdu tak leží na srdci, kdo má Krym? A co třeba Gibraltar? Nebo Kosovo?

        Jak spravedlivé byly války, které vedly USA tisíce km od svého území? Sýrie, Libye, Irák, Afghánistán, Srbsko? Fiala tvrdí, že slabším se musí pomáhat. Kdo byl v uvedených válkách ten slabší?

        • Jenže ve Vámi popisovaných válkách šlo přece vždy o "vyšší princip", který zní - America first! Že ano? 😐

      • A ako inák na Slovensku? 😐

        P.S. Keby ste dobré čítal, tá Diwa je on, nie ona, a teda nemá žiadne kozy... 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit