Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem zde před rokem a půl psal, že k vládě se na Ukrajině prodrala fašistická politická a oligarchická žumpa podporovaná ještě větší žumpou a teroristy z USA a EU, tak jsem byl označen za agenta KGB a rusofoba. Dnes došlo na má slova, že?, vy blbí sluníčkáři a prdoláskaři s IQ tykve. Od Ukrajiny dal ruce pryč i MMF. Jen my (EU a ČR) jsme schopní podporovat ty fašisty a zloděje, pod vedením USA, stále. Vrána k vráně sedá terorista si teroristu hledá.
    • jo, jo, a co nás to stálo prachů, jen vyhozený do černý smradlavý díry...!!!!! Už to pochopili i v MMF!!! Prostě připojit k Rusku nebo pod SNS, pevnou ruku a byl by klid. Tam v životě nemůže být shoda, demokracie apod !!!! Vždyť se pomalu tady blbci řežou při schvalování zákonů v 10 mil. státě!!! A demonstranty v našem demokratickém státě řeže policie hůř jak od ledna po 17. listopad!! Až to tady dá od Sýrie po Ukrajinu konečně Putin dohromady a vyžene západní rozbíječe klidných státních zřízení s demokraticky zvolenými vládami a prezidenty, tak zase snad bude chvilku klid!!!! Je tu k zblití, platíme Turecku 800mil. za nějaký opatření s běženci ze Sýrie, kterou Turecko, USA, Británie, Francie a spol. už léta rozbíjejí a vše tohle tím vyvolávají...fakt hnus!!!!!!!!!!!!!!
      • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví." (český historik F. Palacký v polovině 19.století). A to ještě netušil, že se v Rusku dostanou k moci zakrslí psychopati Leninem počínaje přes Stalina až po Putina, kteří zavedli, respektive v případě Putina reaktivovali rudý fašismus alias komunismus, který na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých...fakt hnus!!!!!!!!!!!!!!
    • Oprav rusofoba na rusofila.. *3*

      Jinak OK
      • Děkuji za upozornění, samozřejmě, že jsem byl označován za rusofila.
        • nemáš zač *3*
  • A ono to někoho překvapuje? Vláda, která se k moci dostane státním převratem a vyvoláním občanské války proti vlastním občanům někoho tímto překvapuje?

    Možná tak všechny "Havlojdní Všeználky" - "Odborníky na Ukrajinu", kteří mají hned jasno kdo je kdo, aniž by se předtím 25 let vůbec zajímali o to, co se tam vůbec děje, protože fakt, že to směřuje k občanské válce je na Ukrajině patrný od okamžiku vyhlášení nezávislosti...

    Mimochodem, vtipní jsou ti, kteří tu hrdinně volají po "dodržování mezinárodně uznaných hranic" Ukrajiny, protože UKRAJINA DO DNES NEMÁ ZAREGISTROVANOU STÁTNÍ HRANICI U OSN, TAKŽE DEFAKTO VŮBEC NEEXISTUJE, NENÍ JEJÍ ÚZEMÍ DFINOVANÉ! *1*
    • Rusko v 90 letech uznalo že Krym patří Ukrajině a zavázalo se respektovat celistvost
      současné Ukrajiny. Putin tu smlouvu porušil,.
      Takže Ukrajina má právo znovu vlastnit jaderné zbraně kterých se za garanci ruska v 90 letech vzdalo.
      • No a kde se to pokazilo u vás kdy byl garantem a nedodržel smlouvu o rozumu který vám měl být dán
      • To jsou žvásty, co?

        Krym byl Ukrajině přidělen (v rámci restrukturalizace administrativního členění v CCCP) již v roce 1954 a nikoli v 90. letech.

        Navíc, Krymská Autonomní Republika (uznaná v rámci administrativního členění CCCP z roku 1989) vyhlásila nezávislost na Ukrajině již v roce 1991! Ano, stejně jako v případě zbylých více než 80 "Autonomních Republik" v rámci celého CCCP nebyla mezinárodně uznána, avšak svoji autonomii v rámci Ukrajiny měla garantovanou až do března 2014, kdy ji Kyjevská Junta zrušila (spolu s jazykovým zákonem, jehož zrušení se dotkolo nejen etnických Rusů, ale i Poláků, Maďarů, Rumunů, Slováků).

        První, kdo se rozhodl k protiústavnímu puči byla Kyjevská Junta, po jejím Mejdanu přestala Ukrajinská ústava v podstatě existovat a na základě toho jednotlivé její části přistoupily k vlastnímu sebeurčení!

        Faktem však zůstává, že Ukrajina NIKDY NEZAREGISTROVALA SVÉ HRANICE U OSN, TAKŽE PAPÍROVĚ JEJÍ ÚZEMÍ NEEXISTUJE :) *1*
        • Janukovyč porušil Ukrajinskou ústavu když rusáklům prodloužil pronájem námořní základny na Krymu. To bylo protiprávní. Ukrajinská ústava totiž mluví jasně - smlouva o pronájmu prodloužena nebude. po jejím vypršení musí ze země odejít všichni cizí tedy ruští vojáci.-

          Tak je to. Rusko by o základnu na Krymu po právu přišlo a tak ji po Hitlerovsku sprostě ukradlo. Takže právem se neoháněj ruský nácku
          • Jak pak okecáš, že USA hned po mejdanu v Majdanu vypsaly soutěže na přebudování základny pro potřeby US ARMY, US NAVY a US Air Force?
            • Rusko ukradlo Krym. Takže tu nemel nesmysly o Americe.
              Komu Ukrajina pronajme svoji základnu je čistě její věc.
              Do toho rusák nemá co žvanit.
          • Pro Patriota - PROSÍM VÁS, CO TO MELETE! JAKO ŽE, "RUS UKRADL PO HITLEROVI TAKÉ KRYM"??


            Prosím (a neberete to jako útok, jen jako dotaz), VÍTE VŮBEC, KDE KONČILA HRANICE UKRAJINY v roce 1939, respektive 1945??

            Jak mohl Rosko ukrást Ukrajině něco, co Ukrajině NIKDY (AŽ DO ROKU 1954) NEPATŘILO?

            HISTORICKÁ HRANICE CARSKÉHO RUSKA - CCCP DO ROKU 1954, KONČILA NA DONU! Podél Donu vedla až k Oděse a teprve severně od Oděsy a západně od Donu LEŽELA UKRAJINA (HISTORICKÁ I MEZIVÁLEČNÁ)

            *1* *1* *1* *16* *16*
            • Rusko Ukrajině Krym darovalo a ve smlouvách z 90 let se Rusko zavázalo respektovat celistvost současné Ukrajiny i s Krymem. Na oplátku se Ukrajina vzdala jaderných zbraní

              Krym je Ukrajinský a Rusko ho podle práva prostě Ukradlo. Takže jsi gauner co podporuje zloděje. v tomto případě Putina
          • Ano, ale tato smlouva (i podle původních dohod) vyprší až na konci roku 2017 :-D
            • To nic nemění na tom že proruský prezident Janukovyč jednal v rozporu se zákonem a Ukrajinskou ústavou když rusákům pronájem prodloužil.
              Rus ukradl po Hitlerovsku Krym. To je také fakt.
  • Majdanizace Ukrajiny se nezdařila. Jaceňukovská junta nenaplnila očekávání svých loutkovodičů ze Západu.
  • Ukrajina má pouze na to se po částech vžebrávat pod ochraná křídla Ruska jako jednotlivé gubernie.
  • Amíci si zase rozbili čuňu.
  • Simone, Simone, ty tupče...: )))
    • Sůruh vojín. Simona jest na Facebooku.
      Pokud stále vidíš neexistujícího Simon Semjona tak si vodku nelej do kýblu ale do sklenky
      *1* *1* *1*
  • banderovská ukrajina musí zdechnout,aby se vytvořil nový stát novorusko
  • Skončit a hned do HAGU na Trebunal !!!! *16*
  • Když to tady čtu tak říkám. Zlatá slova pane Miloši Zemane. Je třeba bojovat jak proti antiruským tak i proti antiamerickým bláznům.
    USA a Rusko si od roku 1945 tvrdě prosazují své zájmy ale vadí jim že totéž chtějí i ostatní.
    ČR dala 150 milionů teroristům za unesené občany. USA by nasadila diplomatické páky a kdyby to nepomohlo pošle komando ať je osvobodí.

    KLDR testuje rakety. Rusko protestuje. OSN protestuje. USA protestuje. Jakým právem?
    Všichni zkoušíte rakety.
  • Ta země byla desítky let a stále i je..neskutečně tunelována a zadlužována s dodnes trvající obrovskou korupcí tzv.napříč celým spektrem..,právě většinou těmi oligarchy a jinými darebáky..co tam dosud ve velkém počtu sedí u zdrojů a koryt, protože při majdanu1 nebyli označeni, pochytání a potrestání v což lidé právě nadějně doufali..,ale zcela paradoxně jim bylo naopak genocidním pučem, proti vlastním občanům i s podporou vyloženě fašistických prvků, chování i v jednání..pomoženo i co se týká protiprávního uznání "vlády Kyjev" a vměšování se od USA a EU, co se tam totiž už nenažraně všichni viděli při "privatizování za pusinku".. i co se týká základen NATO a USA na Krymu, což jim nevyšlo a už ani nevyjde.. a tohle je akorát "slavný" výsledek i následek dalšího vývozu "demokracie a svobody" a totálního rozeštvání všeho i všech.. a neskutečného chaosu od kterého s velkou trapností i pokryteckou zbabělostí, najednou uprděně dává "vyspělý západ".. raději ruce pryč, protože má nyní tolik vlastních problémů.. , že možná bude naopak sám i celá Evropa obecně.. doslova prosit ostblok a tedy i RF o spolupráci a i příp.o "znovuosvobození", protože Evropa je sama ve vlastní impotenci, sebedestrukci a "srajdě", při sklízení "vlastních plodů", právě díky tomu, co tak dlouhodobě, hloupě a velmi nedemokraticky, darebácky a "spojenecky" dělala jiným i jinde..Na Ukrajině musí teprve přijít opravný majdan 2,.. ale režírovat už to budou úplně jiní režiséři, než ti dosud...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit