Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale to se po zatčení pilotů dozvíme
  • ne bylo to jinak,američané dali letectvu rozkaz příští letadlo sestřelit,sami piloti by si to nedovolili
  • juro, jakože američan vzal telefon, zrovna když ruská stihačka narušila hranice a zavolal do kokpitu tureckému stíhači ? opět geniální, jsi prostě BTW *15* *15* *15*
  • hovádko boží *15*
  • v turecku už zatkli i piloty,kteří sestřelili ruský suchoj,ti budou mluvit a zjistí se,že to bylo na příkaz američanů,ještě bude tóčo
  • ježíš ty trapnej zoufalče, víš prd *15*
  • tak jak homopárku ? nic viď ty ruskej mektale *15*
  • já tvojí znát nepotřebuji ňoumo.ty se tu navážíš do lidí co neznáš. *3*
  • OK, jakou mám tedy IP když je to tak jednoduché ? a nepiš mi zase nějaké výmluvy jak ulhanej spratek *3*
  • průjem měl tvůj otec když tě dělal soudruhu.nevíš kdo jsem a s kým si píšeš .nes.r se do lidí co neznáš.
    už jsme tu jednou psal je naprosto jednoduché zjistit si IP pisatele tak nebuď línej fakan a nauč se to
  • až tě chytím úchyle,tak ti utrhnu tu tvoji prázdnou palici a naseeru ti do ní,abys v ní alespoň něco měl *1*
  • zlej homosexuální BTW soudruhu, otcům a matkám tvých oponentů nadáváš jen ty, je jistá hranice za kterou chlap s velkým CH nejde, ale to ty ruskej průjme nikdy nepochopíš *3*
  • souhlas

vivat Gagarin *15* *15* *15*
  • ... Simone smradlavej, na to tvoje bodování ti každej serééé, pitomečku pitomá :)))
  • nevím s kým mluvíš? pro tebe jsem vždycky jen PÁN!
    soudruh je tvůj fotr.
  • ... KGB už neexistuje, babčo Simčo. Vyměň si raději pemprsku, smrdíš zase po chcankách :)))
  • soudruhu BTW nedávno jsi tady plival síru na Turky a teď jim budeš zase okusovat kaštany ze smradlavých muslimských zadků ? *15* *15* *15*
  • zajímavější zpráva

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/411617-vy-jste-byli-pri-sjednoceni-horsi-vzkazal-nemcum-erdogan-ohledne-cistek.html
  • zlejBTWhomoprute to tvoje fixlování s bodováním je opravdu nenápadné, jsi génius *15* *15* *15*
  • ano je to pravda,ukrajinští banderovci vraždí ruské pohraničníky ,chtějí vyvolat válku s ruskem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit