Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hezké, přinesli 8 m.ale Ukrajina nás už stála desetkrát tolik.

    Zaměstnáno je jich jen pětina , a co ti ostatní?

  • Všem, kteří se živí poctivou prací nebo tak po celý život činili, všechno nejlepší k svátku práce. Za ní se člověk stydět nemusí. 

  • Jasně skvělé,ale stálo nás to asi 24 mld ? A kolik budou stát ti prokázaně HIV,AIDS a další těžší diagnózy? Když jsme na ně dělali potravinové sbírky,kde se vzalo najednou tolik obilí,vajec a masa?

  • Víte, že toxickým pesticidům a salmonele z Ukrajiny se více líbí na
    Slovensku, v Polsku nebo Německu, ale České republice se "vyhýbají"? Víte,
    že prezident Pavel si na Hrad přiveze druhou koloběžku, aby jej mohla
    po hradích chodbách doprovázet jeho ochranka? A konečně, víte, že
    Fialova vláda chce pro ubytování ukrajinských uprchlíků navíc dalších
    pět a půl miliard korun
    , se kterými však v rozpočtu vůbec nepočítala?
    Pojďme na to.

  • To je od vyžírek z Mukačeva a Užhorodu opravdu moc pěkné. Děkujeme poníženě. 

  • Diwa

    Osm miliard ? Jen se zeptám a kolik náš stát odvedl peněz Ukrajině ? To těch osm miliard je procházka růžovou zahradou..........

  • mun.go

    "Z toho více než čtyři miliardy odvedli na zdravotním pojištění. Poskytnutou pomoc tak začali postupně vracet "

    Jako že oni nejsou nemocní a nečerpají zdravotní péči nebo si nevybírají dovolenou?

  • Kdyby si ti co tvoří tuto propagandu alespoň přečetli co nám v naší zemi věší na nos. A to se raději ani nebavím o soudruhovi prezidentovi ( když "důstojně" radí: Rusové jděte domů atd. Měl snad na mysli ty Rusy od nepaměti žijící na území dnešní Ukrajiny a to ještě před tím, než je chtěla z domovů na Ukrajině vyhnat do Ruska ta etnika okolo Kyjeva a Lvova s podporou Západu ) s celou tou fialovou pětidemolicí. Ale k oněm tvrzením o Ukrajinském obohacení: V tom článku ( https://zpravy.tiscali.cz/ukrajinsti-uprchlici-odvedli-do-statni-pokladny-osm-miliard-555634 ) nám tvrdí, že: " Ukrajinští uprchlíci odvedli do státní pokladny osm miliard ". To jsou všicni podnikatelé? protože jinak většinou daně odvádí zaměstnavatel. Ale zároveň tam píší: " „Na začátku tohoto týdne jsme měli registrovaných (pracujících uprchlíků) na úřadu práce asi 91 000, informovala Štěpánková" a hned před tím tatáž: "Práci má teď kolem 91 000 příchozích z Ukrajiny, sdělila agentuře ČTK vrchní ředitelka sekce zaměstnanosti ministerstva práce Kateřina Štěpánková" : takže pracák má novou činnost "registrované pracující uprchlíky" a těch 91000 je náhodná shoda?!!!. Pracák ale přeci pouze poskytuje informační služby v oblasti pracovních příležitostí pro nezaměstnané. Takže to do onoho "příspěvku" tzv. Ukrajinců počítají i to co za ně zaplatil pracák, neboli jsme to zase zaplatili my.Dále nám z Rakušanova vnitra tvrdí, že" Podle dat ministerstva vnitra bylo v Česku začátkem tohoto týdne 225 100 uprchlíků z Ukrajiny s vízem k ochraně mezi 18 a 65 lety", ale na ( https://www.clovekvtisni.cz/ukrajinska-krize-v-historickem-kontextu-8589gp ) "Na celkovém třetím místě je s přibližně 500 tisíci případy přiznané dočasné ochrany Česko." Takže cca 50% jsou nezletilí, kteří také něco stojí.A když jsou Ukrajinci takovým přínosem, tak proto bylo potřeba obrat 2 367 780 starobních důchodců od června jenom do konce roku o 17 miliard korun, z nichž naše "úspěšná" vláda hravě uhradí 10 miliard za kvéry pro zabíjení na Ukrajině a ještě jí zbude 7 miliard na hostění Ukrajinských zběhů.

  • tobro

    Ááááá, propagandička jede už i v neděli...

    No, že mě to (vůbec) překvapuje.. 😂 😂 😂 .. 😇

  • Bylo by zajímavé dovědět se kolik toho během "řízení státu jako podnik" rozfofroval Bureš a kolik si nahrabal pro sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit