Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ptal se někdo českých občanů, jaký mají názor na to, že se stát stává přímo válečnou stranou? Výcvik vojáků je přímé zapojení se do války. Do čeho všeho nás ti zaprodanci zatáhnou? 

    • https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-ukrajina-uznala-banderovce-za-valecne-veterany-40261756

  • https://cz24.news/skvely-proslov-z-holandskeho-parlamentu-lide-si-zacinaji-masivne-uvedomovat-co-se-deje/

  • jardo-jano.

    S vražděním a znásilňováním si začali žlutomodří na východě své země. Od roku 2014 si tím protrpěla většina rusky mluvících Ukrajinců.

  • goyim

    Takže tu trénujeme vojáky zkorumpovaného režimu, který má identitu postavenou na oslavě masových vrahů a regulérních spolupachatelů Holokaustu. Bravo západní demogracii. 

    Na druhou stranu, ono to není zase tak překvapivé, když si vezmeme, kdo podporoval Hitlera, kdo podporoval islamisty v Sýrii a Lýbii, Albánce v Srbsku, Contras v Nicaragui, Pinocheta... podpora masových vrahů, fanatiků a teroristů k západní demogracii holt patří - důležitý je jen jeden faktor - jestli to benefituje Ušákovi. Pak stačí když Ušák zavelí a Fialové-Pekarové-Lejnové nastaví řiť...

  • gaheris

    Tichcali se snaží přesvědčit jak je to v pořádku! Wan den Howen mistr v šachu!

  • Když čtu tuto diskuzi tak chápu, kteří retardi se vypravili k České televizi .Nikdo z vás si neváží svobody, sem přijít rudá horda , která znásilňuje a vraždí, tak je budete vítat, jste pakáž!

    • Ukrop Novák alias Jarda a Jana se ozval

    • Nápodobně. Rádi urážíte osoby s jiným názorem. To je všechno, co dovedete. Pro mě jste spíš vy dva docela ubožáci. Plnou hubu demokracie a cenzury se vám zachtělo. 

    • gaheris

      Kušte tetičko!

    • goyim

      Máš pravdu. Na Ukrajině se vraždilo a znásilňovalo už několik let...

    • henrys

      A ty jsi UK prodejná - prodejný hoch! Vyber si jardo-jano! 🤮

  • Vycvičíme ukrajinské vojáky a ti budou bojovat za naši svobodu a demokracii. No co na to říct?

    😛

  • mun.go

    Ukrainian soldiers training in UK – an interview with a recruit by Vlad Besedovskyy - November 9, 2022 / Výcvik ukrajinských vojáků ve Velké Británii: Naším hostem je 21letý Eugene. Jeden z ukrajinských vojáků, kteří se připravují ve Velké Británii. Měl to štěstí, že se nejen dostal do ukrajinských ozbrojených sil jako důstojník, ale také prošel výcvikovým programem v jedné z nejlepších institucí na světě - Královské vojenské akademii Sandhurts. ... Jak jste se dostal do Velké Británie? "Všechno zaplatila ukrajinská armáda. Jelikož jsem tam jel ještě před válkou, letěl jsem obyčejným letadlem"... Královská vojenská akademie v Sandhurstu obecně přijímá zahraniční studenty z celého civilizovaného světa, od roku 1997 zde studovalo 15 ukrajinských kadetů. Nejlepší zahraniční absolvent získává zvláštní ocenění - šavli nejlepšího zahraničního absolventa Královské akademie pozemních sil Velké Británie v Sandhurstu.

    5 000 Ukrainian soldiers completed training in UK:  Výcvikového programu s názvem Interflex, který vojákům poskytl základní znalosti, schopnosti a dovednosti v oblasti taktické medicíny, ženijní, palebné, psychologické a taktické přípravy a výcviku v boji ve městě, se zúčastnili školitelé ze Spojeného království, Kanady, Nového Zélandu a Nizozemska. 

    Thousands of Ukrainian soldiers training in the UK for NATO proxy war with Russia / Tisíce ukrajinských vojáků cvičí ve Velké Británii pro zástupnou válku NATO s Ruskem: Thomas Scripps, 17. srpna 2022 - Více než 2 300 ukrajinských vojáků prošlo za posledních šest týdnů na čtyřech britských vojenských základnách výcvikem ve střelbě, první pomoci na bojišti a vedení války ve městě.

    Netherlands to Continue Training Ukrainian Recruits/ Nizozemsko bude pokračovat ve výcviku ukrajinských rekrutů:  Rojoef Manuel 26. října 2022 - Nizozemsko potvrdilo svou pokračující podporu výcviku ukrajinských ozbrojených sil uprostřed jejich konfliktu s Ruskem, oznámila nizozemská ministryně obrany Kajsa Ollongrenová.

    NATO Secretary General Jens Stoltenberg joined British Defense Secretary Ben Wallace in the south-eastern town of Lydd where Ukrainian troops are being trained by British, Canadian and Lithuanian forces. 09.11.2022 20:16 Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg se připojil k britskému ministru obrany Benu Wallaceovi ve městě Lydd na jihovýchodě země, kde britské, kanadské a litevské jednotky cvičí ukrajinské vojáky.

    • mun.go

      Když tedy Evženovi všechno zaplatila ukrajinská armáda, proč nemůže Ukrajina platit  za výcvik svých vojáků v ČR? 

      Pravda, takový Vyškov není Sandhurst - ale zase by to měli levnější ...

    • henrys

      Hnus! 🤮


  • Proč v den našeho svátků ,vlaje na Národní třídě žlutomodrý hadr na podlahu!

  • gaheris

    Už víte co je hnus fialovej?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit