Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Těžko nebýt radikální vůdce v Íránu, když USA dosud neodvolali své hospodářské sankce vůči němu (uvalené ještě za Trumpa), brání Íránu ve vývozu jeho vlastní ropy a zastřelili  (na cizím území) jejich vynikajícího generála.  

    Na druhou stranu USA podporují stejně agresívní náboženský stát Izrael.

  • no a diskuze by nevydržela ani 10 s , v tom to není . Pokud čtu cestovatelské články tak každý je z Iránu nadšený , jestli je to tím že čím hodnější lidi tím větší darebák jim vládne .

  • Tam by dopochodovali za dvě minuty. 

  • Nechci být špatným prorokem, ale ještě se budeme divit, co tito radikálové v islámském (muslimském) světě natropí. Evropa je nemocná sama sebou, ta jim vzdorovat nemůže a nebude.

    Nakonec jediný, kdo jim může ukázat, kam patří budou Rusové a ta nenáviděná Čína.  Nedělá mi vůbec radost tohle psát. 

  • Co takhle připomenout temnou minulost nynějšího papeže Francka, který byl za vlády vojenské junty v Argentíně v 70 letech nejvyšším jezuitou. Tehdy mizeli odpůrci argentinské vojenské junty ve velkém. Oblíbenou kratochvílí členů junty bylo vyhazování opozičníků z letadel nad mořem. Nynější papež o tom musel moc dobře vědět, jelikož té juntě sloužil. 

  • goyim

    Škoda, že tihle "kritici" nikdy nepřipomínají temnou minulost Bidena, Obamy, Bushe, nebo Clintonové. Ukazovat prstem na jiné, na Irán nebo kopat do Putina na Twitteru - to chce velkou odvahu. Co je proti tomu kritika zločinců z vlastních řad, to umí každej. Ne počkat, neumí. To už totiž není v popisu práce těchto "novinářů". ;}

  • KIMCID

    Tak že LGBTQ komunita může jít pochodovat za svá práva tam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit