Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já například vegetariánským jídlům a alternativám velice fandím, ač sama maso jím. Nedávno jsem například byla na jedné takové vege grilovačce a byla jsem celkem překvapená jaké chutné věci na gril dokázala kamarádka vykouzlit. Chutnalo mi. Co si ale budeme povídat. Na papírový tácek s kouskem nějakého masa to stejně nemá. :) 

  • milacekpublika

    Jaký to má význam? Jako přeci když budu chtít maso, tak si dám maso. Ale nejíst maso a přitom chtít chuť masa, tak to nedává logiku. Alespoň tedy za mě. To bychom pak mohli dělat protein tyčinky s příchutí bůčku a kombinovat zdravé s nezdravým. Prostě to nedává smysl, ať si říká kdo chce, co chce. ;-) 

  • Já nejsem vegan, ani vegetarián, ale veganské jídlo mi moc chutná a ráda si občas dám den bez živočišných produktů. Takže za mně je super, že nechutná vše jako maso, ale rozumím tomu, že by si třeba čerství vegetariáni, nebo vegani rádi občas dali něco, co chutná stejně jako maso. Navíc to třeba více lidí, včetně mě, přesvědčí o omezení konzumace masa. Já si třeba teď nedávno koupila moc dobré koření, kterým dochucuji tofu a je to opravdu skvělé. Koupila jsem ho v nějaké zdravé výživě.

  • milacekpublika

    To jako vážně? Jako nemám nic proti veganství nebo vegetariánství, ale ať se to tváří tak, že je to prostě bezmasé. Ono to pak docela lehce klouže ke klamání spotřebitele. Zrovna dneska jsem viděl rozhovor s majitelem Forkys franšízy, který se divil, že když si lidé objednají burger, tak chtějí hovězí maso. A oni ho dělají z hrachu nebo tak z něčeho. Řeknu příklad z praxe. Moje manželka podniká a plete na zakázku. A kdyby místo klasické vlny dala merino vlny na pletení, tak bude zákazník minimálně zmatený. 

  • Podle bruselského panstva je třeba zakázat lidem konzumaci masa ze zvířat, protože velkochovy produkují prý příliš mnoho skleníkových plynů a to se neslučuje s bruselskou klimatickou agendou Green deal.  Bruselské panstvo má v plánu nám naordinovat k jídlu laboratorně vyrobené maso a těm chudším dokonce šmakulády z hmyzu. Nedávno byl právě i hmyz oficiálně schválen samotným nejvyšším politickým politbyrem v Bruselu jako potravina pro lidi. Ovšem bruselské panstvo určitě zůstane u konzumace šťavnatých přírodních steaků. Panstvo vždycky rádo lidem kázalo vodu a samo chlemstalo víno. Dneska je to furt o tom samém.  

  • henrys

    Kdyby šlo o skutečnou inteligenci, tak by to ani nezkoušela!  🤮

  • vanhorne

    Az se nauci delat deti, to bude  sranda, pane Janda. 🤣

  • tobro

    Přeji soudruhům a soudružkám z tiscali dobro chuť. Co tam máte dál? .. 😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit