Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... Jan Kraus není umělec, umělec je ten, kdo něco umí, Kraus jen kecá ...
  • Krausi, kdyby Hitler vyhrál válku, nebyli by zde ani Židé, ani Češi. Dle Heydrichových instrukcí nemají v českomoravském prostoru co pohledávat. Za to, že žijeme, můžeme jednoznačně poděkovat sovětským vojákům, kteří za cenu nevýslovných ztrát Hitlera porazili a nás osvobodili. Jejich podíl na našem osvobození a přežití byl rozhodující! Okupace Československa v r. 1968 se nedá s nacistickou okupací vůbec srovnávat. Tehdy nám o holý život nešlo! Dle vzpomínek mých rodičů se čeští Němci po nástupu Hitlera hodně změnili. Rychle přijali myšlenku, že jsou nadlidé. Např. někdejší nejlepší kamarádka mé mámy Renata Gottliebová ze dne na den přišla do olomoucké reálky v bílých podkolenkách a začala se chovat zcela přezíravě a nadřazeně. A takových jich bylo ze sta 99. A je fakt, že mnozí Němci se odsunu vyhnuli. Stačilo, když jim čeští sousedé po válce dosvědčili, že se za války chovali k Čechům slušně. Moje babička to např. dosvědčila rodině Mohelnitzkých, která díky tomu v Olomouci zůstala. A to jim dva synové padli jako příslušníci Wehrmachtu na východní frontě!
  • Zeman jen řekl nahlas , to co se jen šeptá. Statisíce židů a jiných národů takové štěstí nemělo, když je němci vraždili jak na běžícím pásu i přesto, že nic neprovedli. Jen byli určité národnosti. Odsun a některé vraždy byli jen vyhrocením pomsty vůči německému národu, který spáchal nepředstavitelná zvěrstva na nevinných lidech.
  • Komedianta Krause a jeho kecání s tím, že mu občas ujede huba beru jako s tím , že to prostě asi patří do scénáře,... ale za takové pitomosti co k tomuto řekl by měl jít povinně dělat k památníku v Lidicích či možná i do Osvětimi na měsíc veřejně prospěšné práce s tím , že místo oběda by musel v pravé poledne pokorně pokleknout a prosit o odpuštění ty mrtvé co ve válce zahynuli ,často v krutých bolestech, strachu a totální bezmocnosti díky válce, kterou začali Němci a zárověn blahořečit vítězným mocnostem za to, že v Postupimi domluvili pouhý odsun Němců většinou na západ Evropy potažmo Rakouska a že na to Rusové přistoupili, protože kdyby nepřistoupili za nějaké ty ústupky..a pokračovali by dál, tak není setkání vojsk u řeky Labe, ale německo by čekal osud NDR ve společném názvu Německá socialistická republika a ty Němce co by při útocích potkávali v boji by normálně stříleli, jak divoké zajíce a podřezávali je jak podsvinčata, protože na ně měli přímo neskutečnou alergii, Němky by ošoustali a zbytek domlátili v táborech, nemluvě o tom, že zabrané území pod jejich vlivem by bylo daleko větší, pokud by amíci honem ke konci války uspěchaně neotevřeli "západní frontu", aby vůbec ještě něco "kapitalistického" na ně v té Evropě zbylo...Němci si ani neuvědomují jaké vlastně mají obrovské štěstí, že vůbec existují díky Postupimské dohodě se svou zemí i se svým průmyslem co jim tam díky amíkům zůstal, protože to tady dostal za úkol Beneš, který to řešil formou "dekretů" jen s několik desítkami mrtvých Němců skoro hned a několika stovkami různě zraněných i s následky časté smrti, při odsunech, kdy opravdu nebylo možné ohlídat některé pomsty za ukrutnosti od našich lidí ze zoufalství...To my jsme za to zaplatili drahou cenu v "ostbloku" na několik desítek let. Oni ani netuší, jak daleko hůř mohli dopadnout a Kraus by už dnes ani nekvákl. Ten sám může být rád, že má za to co dělá vůbec peníze. Normální prací by se neuživil, protože na skutečnou makačku je levej, jak šavle a jde mu jen to okecávání...
  • Jak může nějaký blb plísnit presidenta, vždyť to je k smíchu, dělají z nás opravdu pitomce!
    • Může, protože Zeman Zemanovič je p i t o m e c a má nejdřív přemýšlet než něco vypustí z huby. *11*
      • Kubikulo bohužel Zeman má pravdu a já nechápu proč si všichni židé myslí,že mají patent na rozum.Němci vyhnali ze Sudet naše lidi z našeho území,kteří tam žili mnohdy déle než přivandrovalé Němce.
        • Nebyly náhodou Sudety hlavně německé, než tam našoupali cigoše a podobnou sebranku, která vše zabrala, rozkradla a zničila?? Pan Zeman jako bývalý komunista může tak akorát držet hubu. *11*
          • Nebyly !!! A cigoše tam nikdo nenašoupal před válkou. Pro Němce to nebyli lidé, ale potkani. Také je po obsazování vozili do koncentráků, ale ani je neubytovali, z vlaku hnali cikány rovnou do plynových komor a pak "pálili své potkany"... Takový je názor Němců na cikány a ten blbeček Pišta jim leze do zadku, vštšího blba aby svět fakt pohledal....
          • Začínám mít pocit že jsi taky cikán jako Pišta Žiga, myslím že se nemýlím, udělali jste si tady dostaveníčko romů!
            • Z čeho usuzuješ, že jsem cikán černý?? Že nenávidím komunisty??*11*
      • Cekal jsem, kterej prvni blb se chyti toho "Zeman Zemanovic" a pouzije to ve svem prispevku. Gratuluji, vyhral jsi. A jako dalsi bude zajiste pitoma Not CSSD ... *12*
        • Čekáš na hovadiny, mluv k věci pitomo. *11*
          • Jen potvrzujes definici blba.
            • Troubo. *11*
  • Jan Kraus se opět projevil jako hňup. Po kolikáte již? Jeho zesnulý otec, vězeň vyhlazovacího tábora Auschwitz-Birkenau a koncentračních táborů Sachsenhausen, Neuengamme a Buchenwald by z něho patrně radost neměl.
    • třeba se za původ otce stydí a právě proto........ nebyl by první a určitě ani poslední.....
    • ... to z tebe radost jen čiší, pitomče :)))
  • To všechno jsou bláboly. Byla válka a Němci povraždili tolik lidí, že snad jen idi-t si bude myslet, že po skončení války si všichni češi a němci řeknou - co bylo, bylo a teď si zase podáme ruce a zase budeme největší kámoši. Němci způsobili tolik bolesti, že mohou být rádi, že neskončili všichni v plynových komorách, tak jak to udělali oni s židy. Bohužel dnes se jen pořád opakují kecy jak byli komunisté zlí a bestie. No ale ne vše bylo špatné. Rozhodně důchodci nevybírali popelnice. Za 10 let až se zhroutí EU budeme říkat, že kdo kolaboroval s EU, což není nic jiného než další německá ekonomická říše - měl by jít do basy, za rozprodání všeho, co bylo české a dnes již bohužel je německé, rakouské, belgické či francouzké a daně tedy denně odtékají do těchto zemí, aby se z nich financoval státní sektor v těchto zemích. A u nás se musí jedině zvýšit daně na všechno, protože jinak se peníze na státní sektor sehnat nedají.Jak dokonalé. Jen mi nejde na rozum, proč naši politici nebojují o to, aby se daněodváděly do Bruselu a ten je spravedlivě odváděl do všech zemí EU. To je ožehavé téma a český politik vždy bojoval pouze o své koryto a o sebe, takže nemá důvod se stavět za lid této země. Navíc Německo by bylo zásadně proti, protože by tím přestaly proudit peníze s Česka, Slovenska atd. do německé státní pokladny a tak by to němci jednoduše zastavili. A to je milí přátelé SPRAVEDLIVÁ EU. A náš Sobotka se žene do EU jako nikdo před ním. Tento pán udělá tečku za naší zkázou až ztratíme i českou korunu. Pak již nebudeme mít kontrolu nad ničím co je v této zemi. Budeme totaálně vydrancovaní a rozprodaní. Jediné co bude české bude naš jazyk. A proto buďme hrdi na naše politiky.
    • 23.4.2013 Dnes ráno německá Angela Merkel zase všem připomněla, co všechno musí vsadit, aby se dosáhlo skutečně stabilní a udržitelné Evropské unie: nechybí v tom vzdání se suverenity ve prospěch Německa. - (Vypadá to, že konečně vyhrají 2. sv. válku)
    • Na které politiky máme být hrdí?? To mi tedy řekni. *11* *7*
      • No přece na ty co jste si zvolili a necháváte je vesele dál u koryt !
        • Takový komunistický póvl nevolím. To si vyprošuji. *11*
      • To jsi opravdu takovej blb, ze ti i tohle musi nekdo rikat?
        • Blb a ještě k tomu zbabělý jsi ty, protože kradeš nick. Ale co jiného čekat od jedince tvého druhu.
          • Ty h o v a d o, já žádný nick nekradu, nejsem jako ty, jsem zde jedině za KUBIKULU, v o l e. *11*
            • Jsi opravdovy blb. Ve sve zabednenosti a zaslepenosti nadavas nekomu, kdo te vubec z niceho neobvinil... *1*
          • Jsi blb větší než jsem čekal, ale za to můžou tví rodiče, měli tě zahlušit hned po narození. *2*
        • Asi jo, tady žádnou hrdost na nikoho nevidím, ani na tebe. *11*
  • Ubužák KIraus se musí živit blábolením, nic jiného neumí. Za komunistů se choval vůči chlebodárcům, stejně jako dnes, jako řiťolez. Tvrdí jak byl perzekuován a přitom hrál. Hlavní role nedostal, protiže je obyčejná herecká šmíra. Němce, vodsunuli ze Slovinska, Polska, kde jim zabrali území, Francie a dalších zemí. Nikde se však nenašli ocránci sudetské lůzy, jakými jsou lidé typu Havla, Degenberga a tzv. NotCSSD. Škoda, že tento chudák nežil za války. Mohlo být o jednoho idiota méně.
  • Zeman řekl pravdu.Bod pro Zemana.-Umělec,umělci,jsem rád že patřím ke generaci ve které umělci byli.Dnes je nepoznáte od prodejných děvek.
  • No umělec, to je trochu silné slovo. Jinak mě zaráží to, že proti komunistům a bývalému režimu se nyní často nejvíce vymezují lidé, kteří zrovna za onoho režimu byli privilegovanou vrstvou a měli se mnohem lépe, než běžný občan.
    • ... znáš slovo kabaret?
      • Já ano ale ty budeš nucen otevřít slovník a najít si co to slovo znamená. Já tě učit nebudu. *1* *1* *1* *1*
        • ).(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit