Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavní chybou je, že vůbec se tyto zparchantělé a zlodějské strany dostali k moci.
  • S panem Tlustým se dá souhlasit jen částečně. Jako v každé straně tak i v ODS a TOP 09 jsou lidé, kteří jsou chytří. Bohužel se nedostanou na vedoucí místa,ty jsou obsazeny lidmi, kteří momentálně vládnou.Program, který měli naplňovat totálně spackali.Nechávají prostor na okrádání lidí / viz. situace kolem dlužníků, dluží cca 200 kč a nakonec platí třeba 15000 kč./, hloupé zavírání nemocnic , které mají i lékaře i pacienty, Drábkova obnova nevolnictví , ministr financí laik, který podle názoru mě známých ekonomů není ani účetní atd. / Jako hlavní chybu považuji špatnou komunikaci z lidmi.Prostě komu není z hůry dáno tomu není pomoci!
  • Záchrana ODS je bystroň, otevřená hlava, inteligent a poctivec JUDr. Benda! *1* *2* *15*
  • v.kubica
    Strategie (kopání) už povede ODS definitivně a navždy do záhuby - ti z ODS postupně (v budoucnu) přelezou do TOP09, kterou jakoby přereformují a značka a vše z ODS zanikne. A až zase bude TOP09 v prdeli, tak těsně před tím vznikne další strana třeba Best13 a tam zas přelezo všichni z TOP09, aby se zachránili u koryt.
  • Strategie ODS je jednoduchá. Těžit peníze pro své mazánky a kmotříky dokud to jen půjde.
    Až bude značka ODS jako totálně zdiskreditovaná k nepotřebě nechá se padnout a vznikne další tzv. nová čistá strana s těma starejma gaunerama. *1* *1* *1*
  • Z Tlustého jistě trochu mluví jeho uraženost, ale má pravdu. Vedení ODS, ale zřejmě i celá členská základna, ztratily naprosto pud sebezáchovy. Nikoho nenapadá, že jejich strana, tím, co dělá jejich vedení, je před zánikem, nebo aspoň velkým fiaskem, které utrpí v příštích volbách. Míra nevůle a hněvu vůči vládním stranám je už tak velká, že to dají pořádně poznat. Nejvíce ke škodě ODS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit