Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já dělám najednou taky několik věcí, ale v poslední době mi přijde, že je všechno tak nějak na půl. Mám málo času, tak nevím, jak jinak to skloubit. Prostě je to teď u nás takové hektické, ale doufám, že až děti trochu povyrostou a já se zajedu v práci, tak to bude lepší. Dost mi teď pomáhá Kratom, který jsem začala užívat po Vánoci. Nejdřív jsem se teda musela zorientovat, jaké jsou Kratom druhy a nějaký vybrat, ale povedlo se a dost se mi díky němu ulevilo.

  • ivanka386

    Lidský mozek není uzpůsobený na multitasking. To znamená, můžete sice mít pocit, že zvládáte dělat více věcí najednou, ale ty věci nikdy nebudou udělané na 100%. Klíčem je řešit starosti postupně a každé dávat svou 100% pozornost. Nicméně v dnešním světě neustálých rozptýlení je to pro spoustu z nás skoro nadlidský úkol. Mně hodně pomohl CBD olej. Navozuje příjemný a vyrovnaný stav a zlepšuje schopnost soustředěnosti. Od té doby, co ho používám, se mi také lépe spí, což soustředěnost také zlepšuje.

  • mun.go

    "Přirozeností lidského mozku - aby pracoval efektivně - je úzké soustředění se na jednu věc. Vyšší soustředění zajistí lepší výsledky, větší klid a také větší uspokojení z práce."

    Zkuste to vysvětlit manažerům, kteří přidělují podřízeným práci tak, že je nutno pracovat na několika úlohách (značně se lišících) zároveň a ty všechny splnit v jednom termínu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit