Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • viz rozhazování peněz do "predatorských časopisů".To jsou takové zmastěné přiblblé periodika která nikdo nečte.Jsou založeny v knihovnách daleko daleko za regály.Možná ve sklepě.Ale jednou vytištěny.A za vytištění chtějí nemalé peníze.A naši slavní akademikové tady z povedené university tam sypou a sypou penízky.Jen aby se dalo machrovat že článek vyšel v odborném tisku.Taková vyhlášená na oko akademická - ale zlodějna.Pokud máme na UK takové loupežníky veřejných peněz, jak asi vypadá jiné hospodaření téhle partičky?A to pořád skučí že mají málo penízků.Vypráskat takové "hospodáře"!
  • Panečku to bývala škola.To bývala instituce.Pojem.Nyní? Banda trotlů v talárech, kteří neví co mluví.Loni na podzim.Hordy termitů plundrují Evropu.A tady vedení UK přispěchalo s tvrzením, že všem zájemců z řad termitů z Afriky umožní z d a r m a vystudovat.Takže stát dává prostředky na provoz školy a platy.Nyní se na těchto penězích budou přiživovat islamáci.Jen tak aby to vypadalo?To kluci v talárech by nešlo. Jedině.Když si jim to zafinancujete sami.Ze své vlastní kapsy.Jinak by se mohlo lehce stát, že vám tady zdejší partia vypráší kožich.A právem.Není vůle ani zájem živit a starat se o termita.
  • Kdo jmenuje davy středoškolských "profesorů"? *3*
  • Profesůra je dnes jako řidičák. Může to dělat kdejakej teplej mamlas.
    • No, např. v USA sice také respektují akademický titul, ale mnohem důležitější je kterou a jak prestižní universitu dotyčný absolvoval a nejdůležitější je pak to, jak se dokáže uplatnit v praxi.
      • Hele, klikáčku "nesouhlasí". Jeď se do USA nejdřív podívat a pak klikej. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit