Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalo se před měsícem.Hurghada, nová leskem zářící hala letiště.Odbavení u přepážky. Zatím co je mi vystavována letenka, jiný bubák lepí na zavazadlo visačku. A pohotově za tu dobu 3 krát! - ukáže v rozevřené dlani euro. Posuňkem se domáhá tringeltu. Když mám vystaveno drze se vracím jim udělit lekci. Tupě se usmívají plantají blbiny. Takže ponaučení: v zemi egyptské se opravdu všichni snaží vyjít vstříc a napravovat reputaci. Ale chamtivá banda na letištích navíc ve státní službě, by za bakšiš propustila i atomového velblouda!
  • Z toho plyne, že veškeré policejní manévry jsou takříkajíc na "how know". Tady prochází 600
    příslušníků ozbrojených složek a stačil by jeden tzv. "čmoud" s pásem a neštěstí je hotovo, přestože by si Chovanec se Stropem plácali po zádech jak "vyřešili" situaci.
  • *1* Koukám jak fungují kontroly v čmoudském Egyptě. Nejdříve Rusáci přišli o letadlo díky výbušnině a po krátké době tohle. Stále stejná písnička. V Egyptě se dostaneš do letadla s čímkoli. Vypadá to, že turismus do Egypta dostává pěkný rány.
  • Když posadíš čmouda do Lotusu pořád to bude čmoud.Geny nepředěláš to se ještě nikomu nepodařilo. Vykašlat se na ně
  • Z Egypta? Není problém. Zřejmě si připlatil, darebák. Letos v únoru, nový terminál letiště v Hurghadě. RtG rám. Při otevření mého podezřelého kufru vidí oficiální egyptský celník v uniformě 3 coca coly. Se slovy "3 je do letadla moc" si jednu zabavuje a staví ji mezi svoje osobní věci. Pokud tam pracují ve státní službě takoví šupáci, není se co divit.Tady únosce jej na letišti pravděpodobně uplatil colou a obloženou bagetou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit