Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To, že ÚHOS nic nezjistil,  nic neznamená. 

    Několikrát do roka jsme svědky zjevných kartelových dohod prodejců všeho možného od léčiv přes benzín, až po vajíčka a ÚOHS proti tomu nedokáže zasáhnout. 

    • Asi ani nemůže být logicky porušeno něco, co neexistuje. Prý soutěž. Leda by jezevci s kramáři a hokynáři z Reichu soutěžili, kdo víc okrade ostatní. 

  • josef.chmela

    Nikdo za nic nemůže. Mohou za to asi kupující, že zboží byli schopni kupovat i za vysoké ceny. U nás totiž nefunguje nic, ani ten zapráskanej kapitalismus, který je pokřivený dotacemi a různými regulacemi. A navíc je to vše možné svést na Putina a Babiše.

    • Diwa

      Ono logicky, těžko můžeš někomu nařizovat za jakou cenu má prodávat ! Tenhle vládní blábol, že se podívají na marže prodejců je sám o sobě naprostá krávovina. Co je komu potom, jaké marže kdo z prodejců má a kolik kdo vydělává ! Nekula jen plká bláboly a ve finále výsledek nula !!!

      • Myslím, že rozhodující slovo měli zákazníci, kteří prostě přestali kupovat to, co se jim zdálo drahé. Pokud se zboží neprodává, je bezcenné. A výrobci narazili na strop a teď dělají z nouze ctnost.

        Kdepak nějaký úřad, ten vyřeší tak sudoku. 

        Už slyším Lháře Zlatoústého, jak vykřikuje do světa, že pokles cen potravin (některých) je především zásluha vlády. 

        • I stalo se. Ukrajinský premiér Fiala právě sdělil národu, že pokles cen některých potravin je nepopiratelný důsledek činnosti vlády. Jak já těm Ukrajincům toho Fialu závidím! Co ten by mohl u nás všechno dokázat! 

        • Diwa

          Jindřichu, naprostý souhlas ! Ve finále, komu pomůže třeba snížení ceny cukru o 2 koruny jak Nekula hlásal ? Nám doma asi nikomu.....dvě koruny pro obyčejného spotřebitele nemá význam a popravdě, cukru se asi nenajíme. To co si vláda rozjela od dob revoluce, tak to tady má ! Chtěla tržní hospodářství, tak ho tady má a teď někoho nahánět, že má větší marže ? Vždyť je to k smíchu !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit