Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím, neberte Špidlu coby neználka s odkazem na jeho dle řady lidí viníka z doby jeho vládnutí. Tak to nebylo a ani není.To zde může napsat jen ten,kdo tomu nerozumí. Přitom jsou to kupecké počty, které nám zde Špidla předkládá. Proč se každý dnes bojí ukázat na nesprávné hospodaření ODS spolu TOP 09? Proč je zde vždy kritika těch, kteří to myslí doopravdy a tedy dobře? Mj. je pravda, že bude pro socdemáky velký problém zde rozjet vlak po správné koleji. Pro mě to bude jen vlak naděje a přínosu zlepšení sociálních jistot, které zde nyní chybí, nejsou a ztrácí se do nicoty. Kritikou,nicneděláním a lamentováním rukama se nic nespraví jako se nic tímto způsobem nikdy nezměnilo. Ano,ukázali nám to ti zatracovaní Bulhaři, pro nás zase jen "ukázali"... Nikdo si z toho nic nevzal a zase je to jen na škodu nás všech. Takže vážení,více věřit a více dělat pro věci, které přinesou jen efekt. Bohužel,prozatím z toho mají jen ti, co jsou drzí,hbití,kradou a drží spolu basu pod heslem,"oni na nás nemají,tak čeho se bát"...
  • Že panu Špidlovi nedojde, že i on se podílel na vytulování tohoto státu a to za plat, který obyčejný zaměstnanec vydělá za několik let. Váš měsíční plat by uživil několik zaměstnanců a jestli někdo kradl a krade tak je to celá vláda včětně senátorů a vašich zpřízněných firem, které jen tunelovaly.
    Jen chudák Rath sedí , asi zřejmě bude obět za vás všechny. Stud Vám je naprosto cizí. *12*
    • Souhlasím, myslím, že sklízíme úrodu kterou sel Zeman, Topolánek, Sobotka. Prostředí je nějak nastavené a to dlouhodobě
  • Věci veřejné byly v poslední době vystaveny nové sérii útoků na stranu jako celek i na její jednotlivé představitele. Investigativní pořady České televize a televize Nova se na základě toho snažily vzbudit dojem, že financování VV bylo neprůhledné. Městský soud v Praze ovšem rozhodnutím ze dne 14.2. 2013 zrušil usnesení Police ČR o zajištění finančních prostředků na bankovním účtu VV.

    V kampani proti nám bylo využito i to, že Věcem veřejným Policie ČR obstavila účet v souvislosti se současným vyšetřováním jednoho z bývalých sponzorů Věcí veřejných. „Šlo o nesmyslné konstrukce, pro jejichž dokazování neváhali reportéři použít zfalšované dokumenty“, říká Vít Bárta, předseda strany VV.
    „Že novinářské spekulace byly nepravdivé, dokazuje i rozhodnutí Městského soudu v Praze ze 14.2.2013, který vyhověl naší stížnosti a zrušil usnesení Policie ČR o zajištění finančních prostředků na našem bankovním účtu“, dodává Bárta a pokračuje s tím, že rozhodnutí Městského soudu VV samozřejmě vítají.

    Současně jsme podali jsme stížnost Radě pro rozhlasové a televizní vysílání na pořad televize Nova „Na vlastní oči“. „Bráníme se tak snaze reportéra Kroupy využívat tento pořad k šíření naprosto nepravdivých informací o Věcech veřejných s pomocí zfalšovaných dokumentů, přestože si mohl ověřit, že jde o podvrh“, komentuje situaci na tiskové konferenci Petra Quittová.

    „Po dohodě s právními zástupci činíme další kroky, které jasně ukáží, že reportér Kroupa lhal s cílem dosáhnout jediného: poškodit Věci veřejné a její jednotlivé členy“, dodává 1. místopředsedkyně VV Quittová.

    "Rozhodnutí Městského soudu, že Policie musí zrušit neoprávněné obstavení našeho účtu vítám, chápu ho jako satisfakci a stvrzení, že hospodaření a účty VV jsou plně v souladu se zákony ČR. Stali jsme se obětí spekulace. Očekávám, že po rozhodnutí soudu, napravených krocích Policie bude následovat chlapská omluva od Janka Kroupy, který neoprávněným manipulativním spekulacím značně přispěl", komentuje situaci místopředseda strany Bábák.
    • Média jsou na straně velkých stran a snaží se poškodit VV, protože je to jediná strana, která se snaží o nápravu všeho špatného, co ty velké strany společně zavedly a nebo umožnily
      svým kamarádům vytáhnout ze státních peněz obrovské zisky. To když někdo chtěl dělat
      pořádek vždycky, média napomohly k jeho pošpinění a očernění.
  • Špidla byl trapná figurka, jako všichni naši ostatní politici, ničím mi neimponoval.

    Ale líbilo se mi to jeho časné ranní vstávání.

    Jak jim nařizoval ta zasedání a jednání od 6:00, to bylo boží.
    Muselo jim to po ránu dobře myslet, s makovicí ještě brňavou po večerním chlastání.
    Tehdy byla šance na zrušení letního času, se kterým politici zlomyslně a zbytečně otravují všechny lidi, kteří musejí brzo vstávat.
    Dělám řidiče v mlíkárně, vstávám ve 3:15.
  • Věci veřejné byly v poslední době vystaveny nové sérii útoků na stranu jako celek i na její jednotlivé představitele. Investigativní pořady České televize a televize Nova se na základě toho snažily vzbudit dojem, že financování VV bylo neprůhledné. Městský soud v Praze ovšem rozhodnutím ze dne 14.2. 2013 zrušil usnesení Police ČR o zajištění finančních prostředků na bankovním účtu VV.
    • Někdo vkoze a někdo o voze....
  • Potvrzeno: Novinářské spekulace o neprůhledném financování jsou nepravdivé!Věci veřejné byly v poslední době vystaveny nové sérii útoků na stranu jako celek i na její jednotlivé představitele. Investigativní pořady České televize a televize Nova se na základě toho snažily vzbudit dojem, že financování VV bylo neprůhledné. Městský soud v Praze ovšem rozhodnutím ze dne 14.2. 2013 zrušil usnesení Police ČR o zajištění finančních prostředků na bankovním účtu VV.
  • Špidla by už měl stát dávno před nezávislým soudem za to co všechno provedl.
  • Vždyť na funkčnost státu měl pan Špidla, než dostal dobrou brebendu v Bruselu, dost příležitostí. Měl by se radši do toho Bruselu přestěhovat.
  • Sám utekl za lepším a teď křičí. A v té EU prosadili všichni ti "poslanci" tak akorát H.O
    Řepa se dál pěstovat nebude, jenom řepka.....
  • zloděj křičí,chytte zloděje *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit