Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se mně to nějak nezdá s tím prokouslým hrdlem.Viděl jsem řadu případů pokousání člověkem(mrtvoly,sexuální delikty) a ty oběti měly na sobě spoustu kousanců.Vypadaly asi tak,že v žlutozeleném hematomu byly zřetelně viditelné exkoriace s otisky zubů v rozsahu 4-4 v horní i dolní čelisti,které pronikly v místě špičáků skrz kůži,nikoli však u ostatních zubů.Kriminalisticky mohou takové stopy být významné pokud jde o nějakou ortodontickou anomalii.Takže jestli se tu píše o prokousnutí hrdla,tak to asi sotva,nevěřím ani,že by mohl prokousnout carotidu,mohl ale rozdrtit hrtan.

          Jinak lidské maso je výživnější než hovězí nebo vepřové,výrazně méně však než vaječná bílkovina.V každém případě je však vysoce rizikové pro pomalé viry a priony a to i když by bylo tepelně zpracované.  

  • 2 - 4 černé kávy denně naopak (podle posledních výzkumů dietologů) lidskému zdraví prospívají...

    Akorát nevím, proč ta pátá a další nikoli. Ale vzhledem k tomu, že nám celá desetiletí tvrdili pravý opak, tak...

    Ono totiž záleží na skladbě souboru jedinců, na kterých je výzkum či "výzkum" prováděn - včetně životního stylu těchto... 

  • a kafe ? ,jako nehulim , ale kavy 3-5 denně tak snad mi za to neufiknou zajtra papulu

  •  A tak si večer 14. dubna 1925 vypil kávu, vykouřil doutník a druhý den časně zrána mu kat sťal hlavu.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Tady je jasný důkaz, že kouření škodí zdraví. A nikdo to přitom ministerstvu zdravotnictví nevěří.....😯

  • I o tomto vrahounovi F. Haarmannovi se poměrně obšírně zmiňuje ve své knize "Člověk mimo zákon" západoněmecký právník Frank Arnau (dobrá a čtivá knížka).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit