Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ty, kdo se mnou nesouhlasí: Tak jeďte do Řecka a přesvědčte se sami, nebo jste takový slaboši, že radši budete věřit zprávám na pochybných severech, na něž přispívají slaboši neschopní si ověřit zprávy.
    • si ty špíny domů a pak mektej troubo
      • No, ty jsi takový slaboch, že se ani nedokážeš představit.
  • A všech 244 milionů vyráží do Německa, kam je pozvala Mekelová a zatím to neodvolala. Všechny ostatní země povolují přechod přes své území do Německa, ale zpět už ne. Peněžité odměny dostávají ti občané zemí, kteří migranty převážejí k německým hranicích, aby tak urychlili jejich přesun, pře území své země. Státníci zemí po celém světě zasílají Merkelové blahopřejné e-maily s obdivem k jejímu humanismu a s již legendárním pozdravem: "Zvládnete to!"
    Dle nezávislých zpráv se sporadicky na německém území srocovalo několik desítek nenávistných xenofobů a rasistů, ale tyto hloučky policie rozehnala vodními děly a slzným plynem a poté zajistila a obvinila z nenávisti proti jiné skupině lidí. Německá veřejnost požaduje pro tyto vyvrhele tvrdé tresty - to tvrdí nezávislý výzkum veřejného mínění.
    Počet imigrantů prý na chvíli nepatrně zaskočil i Merkelovou, ale jako vždy, tato schopná žena našla rychlé řešení, ajk už jsme u ní zvyklí a prosadila zákon, který byl schválen během týden, že každá německá rodina je povinna ubytovat a živit nejméně 4 uprchlíky. Dále musí dát k dispozici ubytovaným migrantů i svůj vůz a postarat se o to, aby měli připravené auto vždy s plnou nádrží. O dalším vylepšení špatných podmínek imigrantů se vedou diskuze. Vládní strana CDU už navrhla, že je potřeba odstranit nerovnost mezi imigranty a domácími obyvateli tak, aby všichni měli stejně. To má být prevencí proti sice málo pravděpodobné, ale v úvahu přicházející, radikalizaci muslimů.
    • "Merkelová pozvala" -

      To je tak otřepané klišé, proboha kdy a kde to "pozvání" vyslovila?
      Nebylo to náhodou tak, že v době kdy se to "pozvání" mělo uskutečnit, tak Maďarsko bylo uprchlíky zaplaveno, jen okolo budapešťského nádraží jich kempovalo okolo 20ti tisíc?
      A nebylo to tak, že část se jich vydalo pěšky přes Rakousko do Německa, stovky se jich potulovaly i po německých dálnicích a nejen tam?
      Jejich cílem bylo Německo, protože na rozdil od místních znalců věděli, že v Německu má každý, kdo se cítí být politicky nebo jinak pronásledován, kdo byl v ohrožení života, nebo zdraví, právo požádat o azyl - tak praví německá ústava /Grundgesetz/.
      A to má zase souvislost s historií Německa - můžete přemýšlet, proč tomu tak je!
      Protože situace se vyhrotila natolik, že hrozila humanitární katastrofa a hranice dík Schengenu byly stejně otevřené, stalo se to, co se stalo.
      Proto mluvit o nějakém pozvání je hloupost a zavání propagandou, za kterou stojí - však víte kdo.....
      • Jo. Jen bych dodal, že na hranici Maďarska, či v Řecku, stále trpí lidé, kteří nutně potřebují azyl. A přes dohodu s Erdoganem do Řecka stále cestují uprchlíci doufajíce, že najdou zemi, kde se s nimi bude zacházet podle pravidel, která byla stanovena.
        • si je nastěhuj domů a nepindej tu kraviny
          • No, ti lidé budou patrně daleko lepší sousedé, než mnozí bílí Češi.
    • Ve "vyspělých zemích" je maximálně 10-20 milionů, čili pouhý zlomek. Většina je v zemích, kde o moc líp není.
      A Merkelová teď přesvědčivě vyhrála volby v Dolním Sasku. http://www.spiegel.de/politik/deutschland/niedersachsen-cdu-gewinnt-kommunalwahlen-afd-bei-7-6-prozent-a-1111879.html#ref=rss
      • Jsem si jist, že Hitler by během prvního roku, dvou II. sv. války vyhrál volby ve všech zemích Německa. A dokonce si troufám tvrdit, že daleko jednoznačněji, než Merkelová.
        • Tak Německo má s Hitlerem nehezké zkušenosti. Ostatně protiupchlické názory převažují spíš ve východním Německu, tedy v méně vyspělých částech Německa. Tam, kde mají s uprchlíky a s muslimy zkušenosti, taková podpora fašistické AfD není.
  • banda profesinálních demagogů a lhářů.Spotřebovávají obecní peníze drze lžou a překrucují.Ještě že nelezou moc na veřejnost. Jinak by jistě už dávno schytali pár facek. Mezinárodních. Poctivých!
  • Asi tak. Mezi uprchlíky je těch dětí dost. Bohužel, ani UNICEF toho pro tyhle děti nedělá dost.
    ( https://youtu.be/UHHvKKE4Uww )
    • tak se o tu chamraď předstíračů postarej sám. Nic ti nebrání. Tady je zájem to vykopat tam kam to patří. Včetně slavné OSN.
      • No, spíš ty bys zasloužil vykopat kamsi.
  • Emotivně naaranžovaná fotografie chlapce, jehož otec byl převaděčem a kapitánem člunu, na kterém se nezodpovědně plavil se svým synem, přes protesty rodiny a ženy.
  • Jedine co osn umi zpravy
  • Můj poslední příspěvek na žumpě jménem Tiscali. Nyní jsem vytížená jako reklamní návrhářka a jako novinářka. Takže sbohem.

    1. Proč EU dává azyl občanům Ruska, Ukrajiny ( velká část území není válkou zasažena) ,
    Somálska ( tam se drobné válkou vedou celá staletí) a Kosova. Tam žádné války nejsou takže na žádný azyl právo nemají. A skutečně režimem pronásledovaných lidí je pár. Ne tisíce.
    Touha po lepším životě není důvodem k udělení azylu.

    v roce 1945 byla Evropa v troskách. v 50 letech už ne. Pokud si afrika a arabské státy za desítky let neumí vytvořit fungující státy je to jejich problém a potom ať chcípnou hlady. EU za ně není zodpovědná. MUž tam v rámci pomoci nacpala miliard více než dost.
    • K-O-N-E-Č-N-Ě
  • odporná lživá propaganda falešného soucitu. Chcete pomoct dětem ve válečných oblastech? TAK NEPŘIJÍMEJTE "uprchlíky" DEZERTÉRY zdravé muže co mají VE SVÉ VLASTI ty děti CHRÁNIT!!!!!
    • V našich oblastech by se člověk snažil dostat do bezpečí nejdřív své děti a partnerku, matku atd. a až nakonec sebe. Muslimové mají jiný přístup. A jak jim to tady všichni sluníčkáři žerou *1*
      • Muslimové mají jiný přístup než našinci. Ovšem je to opačně. Čech strachem uteče jen před náznakem nebezpečí, které ani nebezpečím není. Muslimové udělají všechno pro to, aby se do bezpečí dostaly jejich děti. Vůbec, pro muslimy jsou děti víc, než pro Čechy.
        • Takže proto je nechávají v těch "válečných oblastech" a chlapi sami utíkají?
          .
          Tomu snad nemůžeš sám věřit
          *1* *1* *1*
          • No, pokud někdo tvrdí, že jde jen o samé chlapy, tak vědomě lže. Viděl jsem uprchlíky na vlastní oči, a těch dětí mezi nimi věru není málo.
            Mimochodem ta děcka umí anglicky daleko líp, než Češi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit