Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pod uvedený článek se mohu kdykoliv s čistým svědomím podepsat. Viděl jsem veliký kus světa a vím o tom své. Ostatně, stačí si představit zimu a lidi, kteří v životě neviděli sníh a nezažili mráz. Rozeběhli se nekontrolovatelně po krajině, nic neumějí a ani nechtějí dělat. Nic nemají. Někde se ale musejí schovat před zimou, musejí jíst, pít a obléci se, musejí někde spát. Jsou zahnaní do kouta, bez perspektivy v cizím, nepřátelském prostředí. Pud sebezáchovy se ošidit nedá. Co všechno zdravý, ale zcela bez prostředků jsoucí člověk potřebuje k životu? Dosaďte si sami. V okamžiku, kdy jde jednoznačně o život, padají všechny zábrany. Na obou stranách. Kdo tohleto vlastně chce? Je snad Evropa tou civilizací, která je na řadě při likvidačních nájezdech barbarů?
  • Dobře dovedu pochopit že někde zuří válka a že s tama lidi zdrhaj ve snaze zachránit si život.

    Co pochopit nedovedu proč se uděluje azyl na doživotí když každá válka někdy skončí a proč udělovat naše výhody někomu kdo neumí jazyk a nepracuje.

    Dle mne přijmout na dva roky pak vyhodnotit a když se nepřizpůsobí, nenaučil se jazyk, nenašel si práci a hlavně přestane li zuřit válka do letadla a domů tak jak to bylo dříve v EU když někdo dostal razítko nežádoucí....... Každé dva roky by žádali znovu a teprve po deseti letech by snad bylo možné dostat nějaké výhody a ne se jen přiživovat na štědrém systému.
    • Každá válka možná někdy skončí?
      Místo ní začnou dva další "lokální konflikty", které vyvolává vojensko-průmyslová lobby financovaná hrabivými bankéři.
    • To sice ano, to se dá jistě chápat.., jenže na zasemenění se a další, "přínosné začlenění" u těchto "zbídačelých běženců" a většinou pouze mužů 25-45let v našem štědrém eusystému na úkor většiny ostatních..jim stačí i jeden rok !. a pak už je nikdo a nikdy odsud po dobrém nedostane !..Je to jak v té pohádce.. jen dva prstíčky strčíme, trochu se ohřejeme a hned zas půjdeme...stará, ale velmi poučná "pohádka".. Naši předkové asi sakra moc dobře věděli ze života i z historie, proč ji vyprávěli už i malým dětem !..
  • ilir
    Nebo již budou zákony,že dveře musí zůstat otevřené aby mohli zloději event.vrazi,povaleči atd.bez překážek do bytů,domů a nesmíme se bránit,PROTOŽE SE JIM TO NELÍBÍ ??!!!!.Že povaleči ,feťákům musíme vyvařovat snídaně na co má chuť ?? Tak se bráníme zlodějům,násilníkům,lupičům a nezvaným-tak se lidé brání i imigrantům-NECHTĚJÍ JE !!! Tak nelze jinak-potopit pašeráky a pirátyna moři....pokud se nechcou sami vrátit.Tady jde již o BUĎ ONI NEBO EVROPA.....
  • ilir
    hmmm,včera večer ve zprávách bylo,že uprchlíkům se nelíbí přístup maďarska,eu atd....,ale že se nelíbí něco evropanům a brání se ,tak dostanou od vlastních vlád přes držku ,jak by řekl Švejk. Zloději se také nelíbí,že zamykáme,že jsou alarmy,zabezpeč.zařízení,že po nich jde policie atd.Přeci proto,že se přivandrovalcům něco nalíbí si nebudeme dělat do textilu !!!! Ostatně ,že se zlodějům nelíbí ,že máme zámky,paličům,že máme hasiče atd.tak to k vúli nim nezrušíme !!!!! A zloděje si také nezveme ,imigranty nechceme a proto je nezveme !!!! TAK NECHÁPU PROČ NÁM JE SEM NAŠE VLÁDY POŘÁD SE..OU A MÁME ŽIVIT,OŠETŘOVAT,ATD.!!!! Kdo si chce imigranta vzít,ať si ho veme domů a na své náklady a za jakouliv jeho činnost nese i veškerou trestnou odpovědnost A BASTA !!!!
  • celá EU a jde do zadele.už nám chtěji přikazovat co smime a nesmíme foit a kam ty fotky můžem nebo nemůžem dávat.
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • O ČEM NÁM MEDIA MLČÍ ?Tak hlavně o velkých protestech ve francii.Kde se lidi postavili proti imigrantům a byla proti nim nasazená policie.
    • Ano a to je přesně to, co si bruselké zrůdy přejí. Vzpoury Evropanů, na které pak poštvou policii a armádu a pak je ještě více zotročí. Ne nadarmo Brusel vydal dokument o bezpečnostní strategii EU do r. 2020, kde je povoleno nasazení armády proti občanským nepokojům. Místo aby chránili vlastní lid před valící se vlnou černochů, tak proti němu budou posílat vojska. V čím žoldu tito eupolitici konají?
    • U nás vždy byli, jsou a budou "chytří" lidé, kteří vědí, co je pro nás ostatní dobré a špatné a jelikož nejsme sami to schopni posoudit, musejí nám to oni vytřídit, případně i přibarvit. *1*
  • z Afriky zejména.Doma to sedí a dívá se do bedny.Vidí že v Evropě je pěkně a pečení holubi tady létají do huby.Tak si to našetří z pobíraných dávek a jede to zkoušet.Jenže by to chtělo hned bydlet jíst a mít přístup k zdravotní péči.A množit se tu.Po čase to přijde na to, že v base je též útulně.A právě pro to všechno je třeba tomu zabránit v lezení sem A když už to vleze tak mu to tady moc znepříjemnit.Protože jinak to je schopno parazitovat celá léta.Nedělat nic válet se tady a přinášet nové nemoci.Každý bude muset přiložit ruku k dílu.Třeba jak maďarští kluci.
    • Ale jakmile je sem pustíme, nikdy se jich už nezbavíme. Je potřeba se bránit teď.
  • Vlasť moja drahá, písnička, která je evidentně u nás zakázaná. Pěkná. Z toho by se u nás vlastizrádci včetně multikulti posr až za uchama. https://www.youtube.com/watch?v=_NW35LggKEw&feature=youtu.be
    No vida, Ortel taky moc dobrý. Tohle asi neuslyšíme veřejně. https://www.youtube.com/watch?v=bi448xbDrVo&feature=youtu.be
  • Občané Doněcku protestují proti separátům kteří na ně neberou žádný ohled.

    Ruská banda vrahů a zlodějů podniká útoky na Ukrajinské pozice z civilních
    čtvrtí a pak si to odnášejí civilisté.
    • Když už jsi s tím začala, Simčo, byť jsi opět mimo mísu, tak ti interpretuji jinou zprávu. "Ukrajinští vojáci budou konečně souzeni za vraždu matky s dcerou".
  • Komouše pošleme do Ruské chcípající říše,.
    • Ale to jim uděláš jen dobře, trotlíku, protože tu zůstaneš sám s černouškama. A buď na ně budeš makat, nebo tě rozsekají mačetou. Pak budeš marně škemrat na ruských hranicích o záchranu.
    • zloději poscanej *11*
      • Přesně to jsi Miloši Zemane. *11*
        • Nekraď nick, babrákovo lejno. Já nejsem Zeman. Běž mu to říct osobně. To bych chtěl vidět. Byla by to rrrdel, jak by ses plazil jak zpráskanej pes. *1*
          • Před kým - před tím -píp,píp,píp- , vždyť to NIC je už natolik směšné, že ho odepisují i jeho "vlastní" lidi. Už kráčí mílovými kroky tam kam dávno patří - do zádele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit