Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ÚOOÚ jede ve sviňárnách taky.Měl jsem tu čest s tímto úřadem jednat.Je to dobytek u něhož odvolání na svoje práva nehledejte.
  • Úřad na ochranu osobních dat chrápe???? Nebo ho pan Drábek vůbec jako ministr nezaregistroval? To mělo být jedno z prvních,kde měl ten svůj kšeftík pro kamarádíčky ověřovat,jestli náhodou nenarazí na jiný zákon. Proč se ozývají až teď. O žádné skarty nikdo z postižených nebo sociálně slabších nestál. Postižený měli až dosud po desetiletí svoje průkazky,které plně vyhovovali. Pokud chtěli dávky, tak si je na základě průkazu vyřídili a šmitec. Každej si akorát namastí kapsy a když má tučný kontíčko táhne v prd.. *16* *16* *16*
  • Celá ta vládní sebranka si dělá co chce! Jeden blbej úřad zavede jakési karty. To by bylo v pohodě, kdyby se p. Krása do toho neopřel. Rád bych viděl sem tam ty kryply jak si jezděj na vozíku pro peníze. Takže ho to snižuje na úroveň cikánů a to se mu nelíbí.
  • Nesouhlasím s předáním mých osobních údajů bez mého souhlasu soukromé firmě, nevidím jediný důvod vlastnit účet u Čs. Nevidím účelnost v tom, aby mi peníze šly na účet u Čs a ta mi je přeposílala na jiný účet nebo na poštu - možná bude zpoplatněno ( změny nestačím pomalu registrovat). Proč by Čs měla mít přehled o dalším pohybu mých peněz. V druhém případě, když skloním hlavu a účet si ponechám, chci mít možnost celou částku si vyzvednout a to bankomat neumožňuje a na přepážce na Skartu nelze peníze vybrat. Připadám si jak Alenka v říši divů.
    Shrnu-li to - dnes mohu spoustu věcí říci nahlas, ale je mi to k ničemu a jsem šmírovaná tak, jak jsem nebyla ani za komunistů. Bravo!!!
    • ČS - Die Erste je jedním z hlavních viníků tunelů na IPB, EAGB, AGB a Unionbanku, další tunel má v plánu a to vyřadit ze hry ČSOB a Fiobanku. Tento bankovní dům nutno vypalistrovat z Česka a bude dobře. *16* .
    • No jedině se spojit a podat hromadnou žalobu k ůstavnímu soudu a pokud to nepomůže tak jít ještě dál. *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit