Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/cina-indie-hranice-spor_2212141019_zuj

    toto je ale sranda.😂 Jakože Indie s čajnou se nesnášejí, to se ví, ale aby se 300 soudruhů asi z nudy (samo v rouškách - bacil furt řádí) rozhodlo připojit Indii k čajně, to tu ještě nebylo. Ping Pong to neměl ani v cílech téhle pětiletky. Ale byli zahnáni klacky. Takhle spolu bojují pokrokové armády, jakože Indie se vyzbrojuje nebo spíše vyzbrojovala u Sovětského svazu.. než  viděli sovětskou armádní techniku současnosti v akci na Ukrajině + různě po sovětských sidlištích (popadané suchoje-stíhačky), nyní ty nákupy stočili směrem do USA 😂 ale teprve s tím začali, čiže zatím používají klacky..😂 a čajna se vyzbrojuje podle toho, co zvládne okopírovat klasicky od Západu, v čemž jim USA nyní utnuli tipec tím, že pozastavili výrobu polovodičů a čipů v čajně (důležité pro výrobu naváděných raket krátkého i dlouhého doletu). čiže se snaží útočit v plucích asi silou váhy rudých stranických legitimací - viz. video v článku.. celé to připomíná návrat do středověku a obranu hradeb, chybí jen katapulty na straně LIDOVĚ DEMOKRATICKÉ čajny. 😂  ten Východ je srandovní..pokud tam teda nějakému soudruhovi definitivně nehrábne a nerozhodne se "obsadit" svět s jedním funkčním tankem v imperialistické válce..

  • Jsou rozděleni









    "Začlenění Ukrajiny do Evropské unie podporuje 58 procent českých občanů, víc než čtvrtina je proti." A takto si z nás dělá Centrum pro výzkum veřejného mínění srandu. Rumuni nejsou opravdu žádná výhra. Ovšem nynější  život v Rumunsku má jiný formát. Kupodivu. K nám zajíždí je ten zlodějský odpad. Ale vtahovat do EU zemi jako UKáčka totálně prolezlou korupcí absolutně bez požadovaných struktur, je opravdu moc. A po našich zkušenostech ještě dráždit občany takto? Celé roky by tam spotřebovávali vysbírané peníze od  EU. Bez perspektivy že se něco vnitřně bude měnit.

  • Rumuni? To jsou ti kapesní zloději a žebráci z I.P.Pavlova? No elita marťanů z Bruselu. Proč tam ty špindíry nevzali? 

  • gaheris

    O co jsou horší rumuni než chorvati, mám za to, že chorvati jsou pěkná pakáž.

    • Podívej se na YouTube kdo okrádá turisty v Praze směnou peněz za propadlé bankovky a pochopíš proč státy nechtějí do Schengenu Rumuny a Bulhary.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit