Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš pravdů na Moravě kradů včicky a v jižních Čechách mudr. Zimola taky, i doktoři kradnů.
  • nojo za statni by svuj majetek chtel opravovat kazdej co? *14*
  • Jen to potvrzuje fakt, že na naší politické scéně to je samý šmejd. A proto žádná referenda, která by mohla všechny ty standardní zlodějské partičky poslat do kopru.
    Babišovo "Všetci kradnů", je pravdivé. *12* *16*
  • Prostějov je divná vesnice.. co vím, tak úplatky bral její předchůdce, kterého u toho chytili a on přiznal, že to nebral pro sebe, ale pro svojí stranu/ČSSD/ Při veškeré tragédii, která se na Slovensku , zavraždění novináře a jeho snoubenky, stala, tak jim závidím, že tam někdo z opozice/ u nás by se řeklo.. z tzv. demokratických stran/ páni a dámy mejdan skončil... víte co je ještě v PV na radnici divné, že zaměstnanci dostávají výrazný příspěvek na rekreaci pouze v jednom Rakouském a jednom Slovenském penzionu. Když chcete jet jinam, tak nic nedostanete...že by příbuzní nebo paní starostka měli penzion v Alpách a v Tatrách?.. ale co si budeme povídt... a ještě jedna kauza.. https://budejovice.idnes.cz/chata-zimola-lipno-0nk-/budejovice-zpravy.aspx?c=A170314_2312099_budejovice-zpravy_epkub, která je zametená pod koberec...
  • Paní primátorka Prostějova se také nechvalně zapsala svými negativními postoji k obnově tamního židovského hřbitova, jak ho zcela oprávněně požaduje Židovská náboženská obec. Za Protekorátu Čechy a Morava byl tento židovský hřbitov, kde jsou hroby významných osobností, německými okupanty zničen (náhrobky vytrhány a odvezeny). Po válce pak dílo zkázy dokonali někteří Prostějováci a lidé z blízkého okolí, když zbytky náhrobků rabovali a odváželi domů, kde jim posloužily k dláždění dvorků, kurníků pro slepice apod.
  • Tady je už primátorem kde kdo. A zřejmě za malý obolus. Měli by jim asi přidat, ne? Takhle to přece funguje. Soudcům taky přidali, aby soudili správně, aby náhodou "nepřešli na druhou stranu".
    Zdůvodnění, které vznesla paní pomocí studentů práv, mi připomnělo Hlášení k dennímu rozkazu u VŮ 81XX, kde jistý svobodník Ti..ko "písal":
    "Vojak XY určený k denému hláseniu-Vyhrážal sa mi že mam v tej mojej makovici vybrakovano!"
  • vanhorne
    "je větší hlupaňa"
    Zalezi jak ktera hlupaňa.Ja jsem znal jednu, to byla ale vypocitava zlodejska mrcha.
  • vanhorne
    Ten Prostejov bude brzy tak znamy po Europe, jako jsou znami ti dva kamosi, Milous s Buresem. Proc tu mrchu maloubabisku, obcane Prostejova nezenou swijnskym krokem z mesta ven?
  • Čechu, už fotr vrátil ten ukradenej byt?
  • Ono nejde o stranickou příslušnost jako takovou. Falšování dokumentů na desce znám z osobní praxe. A není to nic příjemného. Je nutné bojovat. Došlo až k soudu. Po roce a půl jsme si oddechli. A nemuselo to být. Dohoda byla možná. Bohužel radní straní někomu bez ohledu na zákon, a to je špatně. Primátorka se stala obětí svých vlastních intrik.
  • Šikovnej kluk, ten Jakub. Bude to zřejmě správnej Čech *14*
  • je větší hlupaňa než se čekalo. U socana navíc ve funkci by se očekávaly nějaké mravní zábrany. Tady? Kdeže! Prostě arogance špína neomalenost a drzost. Na každou Sv.ni se ale vaří voda. Tady tomu nebude jinak. O co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit