Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pošlete už toho čobola na Slovensko, tam ho možná nechají si dodělat tu pastevecků, pak inštitůt zledějsou.

  • TheGGG

    školství už se likviduje delší dobu, toto je jen další hřebíček do pomyslné rakve... no pro německou kolonii a montovnu asi dostačující.

  • Gaheris, co to je, nějaký exot z pralesa? Nemáš náhodou 3 maturity, že jsi takový. Fandím Plagovi, že se konečně postavil proti debi… Burešovi. Už Bureš chtěl radit zdravotníkům, to je vidět, jaký je to blb.

  • gaheris

    Ať je to blbec, hlavně že má maturitu

  • Okoune, ty jsi blb, kterému není rovno. Odkud jsi psychiatričce  Škopkové zase utek?

  • Devastace školství trvá již několik desítek let.  A zacala v momentě masové výroby středoškoláků a potom vysokoškoláků. Populistické "zkvalitňování " vzdělání a různé reformy přispěly k snížení nároků   prijimani na SŠ  i na VŠ . Zavedly se nové v životě neaplikovatelné obory a ty mají vliv na nedostatek kvalitních řemeslníků a dělníků. Nehledě k tomu, že mladí vš a SŠ opovrhují zaměstnáním "pod jejich úroveň ".

  • dzixy

    Ukázka, jak se politici nemají vměšovat do odborných záležitostí. Každý poslanec, či senátor si myslí, že sežrali moudrost celého světa a mohou vše i rozumí všemu. Plaga a odborná veřejnost se nemá nechat zviklat kecy politiků. Domnívám se, že maturita má být, i kdyby s určitými omezeními, protože zde nejde jenom o "papír" co maturant dostane, ale také o to, prožívat vše, co k maturitě patří. Neměli by na co vzpomínat.  Proto maturita ANO.

    • Naprostý souhlas. Každý Národ zůstává Národem pokud pokud uznává, ctí a zachovává své tradice. jenomže tahle smečka "bývalých" jenom převlékla kabáty a "jede se dál", protože to jinak neumějí. No a stádo ovcí si je zvolilo za pár keců a věří, že prý "bude líp".

      • A ty jsi jako kdo?Od kdy pouliční lůza někomu říká stádo? Od kdy ty král popelnic a vymetených kontejnerů tady někoho napadáš? Tak diskutují jen obyčejné sprosté lopaty. S holým zadkem a hubou plnou blbých řečí.Tak mazej mezi svoje popelnicové.

        • Okoune, já jsem jeden z občanů této země, živím sebe a rodinu vlastní prací, nemálo jsem toho v životě dokázal. Popelnice máme na dvoře, to je fakt a jednou za týden je vyvezeme před dům, když jezdí popeláři. A holý zadek nemám, to by ani v této chladné době nebylo zdravé. 😉

  • Plaga poprvé za 4 roky nesouhlasí s Babišem. Vždy vystupoval proti učitelům na příkaz Babiše. Teď ví, že v říjnu po volbách jeho partaj ANO končí, tak našel trošku své odvahy. Jinak je to ubožák, který dělal vše možné, aby učitelé nedostali přidáno tolik, jak média donekonečně opakovala. A také se mu to podařilo. Vysokoškolačka po 25 letech praxe v sociálních službách (domov důchodců) má víc peněz v základu než za stejnou dobu praxe ředitel gymnázia. Tak nějak to je.

  • vanhorne

    Az se do toho namontuje "Ja jsem nejlepsi krizovy manager", to bude zase dilo k pohledani.😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit