Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budu teď velice nepříjemný. Celý západ i USA jsou banda podělan-ů a zbabělců. Sankce,  svrhávání režimů (dobře připravenými barevnými revolucemi) a ničení zemí jim jde. Jde jim to ale u pastevců koz!!!! Proč teď nejdou s NATO na pomoc Ukrajině? Proč tam neposílají umírat své vojáky na podporu americké demokracie a amerických zájmů? Rus tam jde i za cenu, že padne a Putin si je vědom této zodpovědnosti.  Rusů padlo 20 milionů v II. světové válce. Rusko vychovává své mladé, aby byli vděční za Rusko a za svoji zem. A co západ? Zdegenerovaná západní kultura neuznávající NIC. Celý západ s USA má panickou hrůzu z války s Ruskem. Proč? Protože to bude krvavá lázeň. Protože budou mrtví. A nikdo z nich nechce umírat za zájmy amerických multimilionářů a zbrojařských firem na Ukrajině. Mimochodem, dnes jsem viděl video, kde říkali že snad uteklo dnes z Ukrajiny přes 100 000 ukrajinců (někteří do Polska). Mezi nimi polovina mužů. JAKTO, ŽE NEBRÁNÍ SVOJI VLAST proti AGRESOROVI, když je pro to vyzval jejich komediant-prezident????????? Rovněž někteří ukrajinští vojáci se dobrovolně vzdali. Něco tu nesedí, že? Ukrajinští nácková prý však ale vzdorují velmi dobře.

  • LupuIin

    Ale prd... hlavně že s nima dál vesele obchodují. Pokrytectví nejhrubšího zrna jako potrava pro plebs skrze mediální propagandu. Senilní stařík mele to, co mu loutkovodič přikáže.

  • „(Ruský prezident Vladimir) Putin je agresor. Putin si tuhle válku vybral a jeho země ponese následky,“ prohlásil Biden při prvním vystoupení před novináři poté, co ruské jednotky ráno zahájily ofenzívu na Ukrajině.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Doufám, že v Moskvě Amerika v rámci sankcí zruší všechny provozy MacDonalda. A Rusové tak nebudou mít hamburgry a budou muset cpát jenom boršč. TO JE NAUČÍ.....😯

  • KIMCID

    Německo to nepodpořilo

  • josef.chmela

    Co si to ten USA geront namlouvá? Kdyby ty sankce opravdu k něčemu byly, tak Putin už dávno přestane válčit.  Tito západní šašci jsou se svými sankcemi pouze k smíchu. Cha, chááááá.

  • KIMCID

    Bylo by fajn kdyby si západ nekadil do úst:https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/biden-zasadime-rusku-tezkou-ranu-40388267

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit