Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Státní převraty a ustavení loutkové proamerické vlády USA dělají tam, kde mají velvyslanectví. U nás toto proběhlo v roce 1989.

  • Gorobilypes

    Určitě to bude někdo z LGBTQ komunity aby to Lipavskému naprosto vyhovovalo

  • josef.chmela

    Opravdu nevím jak jsme ty dva roky bez amerického velvyslance tady mohli žít.

    • Mohli aleměli jsme tady to opačné než jsou trolli - nejlépe ruští.

      • V dnešnej dobe je to už jedno.

  • mun.go

    Opravdu nechápu praxi stavět do pozic velvyslanců nikoliv kariérní diplomaty, ale obchodníky a lobbisty. Předchozí velvyslanec Steve King byl alespoň agentem FBI ...

    iDnes píše: Je třeba podotknout, že odměňování stranických sponzorů velvyslaneckými posty není v americké politice nic zvláštního. Dlouhodobě to dělají demokraté i republikáni, a to k nelibosti profesionálních diplomatů, podle nichž jde v podstatě o institucionalizovanou korupci oslabující zahraniční politiku USA.

    Pak následovala chargée d’affaires Jennifer Bachus (kariérní diplomat) a nyní v Praze slouží jako chargé d’affaires Michael J. Dodman (kariérní diplomat).

    Bijan Sabet je pravidelným prispievateľom Demokratickej strany, ktorej už venoval dary rádovo v tisícoch až desaťtisícoch dolárov; jeho historicky najvyšší príspevok bol podľa denníka Lidové noviny 36 500 dolárov. Sabet má iránsko-kórejské korene. V rokoch 1987 až 1991 absolvoval vysokú školu Boston College, získal tu bakalársky titul a dnes je na tejto škole členom správnej rady. Žije na predmestí Bostonu. Je ženatý a má tri deti. Nemovitost Bijana Sabeta v NantucketuMassachusetts (MA) zde.

  • V prosinci 1989 k nám z Izraele přicestoval velmistr od zednářů a založil lóži P2. Však  u nás se žije nad poměry a nad očekávání ... Nyní je v Praze 7 center různých organizací usilujících o změnu světa pod svým vedením. Například scientologové, jezuité. Jedna organizace, globální prediktor, má však monopol na politické řízení světa. Jsou to sionisté, například H. Kissinger, člen této organizace, subjekt. Všechny uměle vyprojektované státy mají být přetransformovány. Ukrajina, USA,  mnoho bývalých sovětských republik. Půlku světa kam spadáme i my, řídí z Íránu (projevuje se velká nezkušenost) a druhou půlku z Číny. Churchill dělal třikrát zkoušky na člena této organizace, ale třikrát propadl. Však se například v první válce vůbec neproslavil. Pěkně to zpackal. Pak jsou také vykonavatelé. Například Trump. Globalistice celkem nerozumí, ale v zásadě úkoly plnil.

  • TheGGG

    to předstírání, že lipavský má vlastní názor je úsměvné a jinak jakého poskoka demokratů sem bidet dosadí je mě skutečně jedno....

  • gaheris

    Sláva, sláva, sláva, uprdla se k...a! Pepan Bidlo si všimnul, že existuje ČR. Sláva Jemerice!

  • Takže nový veľvyslanec Izraelu, gratulujem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit