Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • áá jaké že to budou reformované rakety,děla,tanky...gripeny ??
    Asi se tím obyčejní moc nenakrmí a nezatopí ...ale pár milionů mrtvých,no co-usamani říkají,že každá sranda něco stojí,jako v Srbsku,Afghánu,Libii,Sýrii,Vietnamu.....a za každý invest.dolar chcou zpět aspoň sto.....
  • Ani 114 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
    • Nejspíše se vám sekl počítač.Skuste jej restartovat.
  • Jedná se prakticky o půjčku na americké zboží - vlastně zbraně, které pomohou rozbít alespoň Ukrajinu a v lepším případě (pro Ameriku) další státy kolem. Princip je stále stejný, vyhledat a zaplatit skupinku lidí, kteří budou označeni za "demokratickou" a utlačovanou opozici, vyvolat demonstrace, svrhnout vládu, nastolit režim, který půjde na ruku USA. Ano partička "zaprodanců" bude mít při troše štěstí i po své smrti třeba bustu na straaaašně důležitém místě.
    • Busta bude vedle busty Che Guevary! Mužou na sebe koukat do konce světa. Jeden lez americe na nervy a druhý do prdelle. Oba významní bojovníci za lidská práva.
  • a kde je vemou?
  • Vzhledem k tomu, že potřebují miliardy, asi je to nevytrhne, americkým obchodníkům se zbraněmi se to ale bude moc hodit *15*
  • Na reformy? .. Aha .. *6* *15* *2* *1* *1* *1*
  • Nikdo není z dnešní generace schopen pochopit, co se v té době v Rusku dělo. Lze to jednoduše deklarovat tím,že Stalin hladomorem zavraždil 10 mil Ukrajinců. Dokonce jsem četl, že to bylo víc. Nevím, možná to je pravda,možná není. Každý si historii vytváří po svém a pro své cíle. Dokonce jsem i slyšel, že Stalin zavinil, že za Velké vlastenecké války Stalin zavinil, že padlo tolik příslušníků SSSR. Kdyby vyhrálo Německo, kde by dnes byly slovanské národy? Pokud se podíváme na dnešní dobu, tak nikdo nehovoří o tom, kolik lidí a hlavně dětí umře hlady na světě v dnešním 21.století. Každý stát by si měl spočítat, kolik jeho občanů zemřelo hlady za jeho trvání. Jen kolik jich bylo u nás za první republiky. Tak asi by neměla vzpomínat jenom Ukrajina, ale celý svět. Měl by být světový den lidí zemřelých v důsledku hladu. A to se potraviny vyhazují.
  • Symbolických pár miliónků, kam asi poputují? Na reformy? *1* *1* *1*
    Asi je "reforma" krycí název pro kapsy oligarchů. *2*
    Záleží jenom na tom, jestli na poputují přímo a nebo oklikou přes nákup papírových bot pro vojáky, zednických rukavic jako bojových, a nebo polních kamen vyrobených z láhví na plyn? A nebo zdravotnický materiál vyroben v 60-tých letech, který od Ukrajiny odmítla přijmout jako dar i Uganda? Nebo poputují na "výrobu" bojových transportérů, které jako vadné odmítl Irán?
    No, možností spousta. *3*
  • Ani 101 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
  • hladomor skutečně propukl, moje babička i něm vyprávěla, ale bylo to v oblastech, kde "úřadovalo" vojsko krajowe.... opravdu znáte tak dobře historii ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit