Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA jsou pro OSN největší plátce a sponzor. Tato organizace je však již , dlouhou řadu let naprosto impotentní a neefektivní. Spíš je to takový , obrovský moloch, který rozhazuje peníze jiných a parazituje na většině svých členů. OSN by měla zaniknout jako celek a to zejména proto, že se její aktivy politizují a nejsou tedy nestranné. Právo veta, které mají jen některé státy, navíc paralyzuje  řešení jakéhokoli problému, který je, té či oné velmoci, nepřijemné řešit.

    Bez amerických peněz, si budou muset pohlaváři této instituce, notně utáhnout opasky.

  • Není se co divit. Jo bývala kdysi OSN solidní firma. Aktuálně je to banda darmožhroutů kteří si myslí že kočírují světem. Zejména takový Vysoký úřad OSN pro uprchlíky - to je extra vyvedená banda lhářů a překrucovačů. Jejda jak ti lezou vyžírkám z Afriky do zadku. A přidávají nové a nové "aktuální" a prolhané informace. Jen vzbudit lítost a vylhat co nejvíce. Není se co divit že USA celou tu partu vyfakovali! Dobře děláte, hoši.
  • josef.servit.9
    Prolhaná Amerika stvořila teroristy a křičí, chyťte teroristy? IS, Taliban, AlKaida,nevládní organizace, neziskovky.Evropa se těžko ždímá, 
  • největší teroristi opouští osn, aby mohli v klidu vraždit a nikdo jim do toho nekecal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit