Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem syn emigranta z carské aristokraci a prokazatelně mi vedle knížecího titulu máleží i řada dalších.Muže li toto rakousko německé knížátko svého titůu užívat v Česku,mohu bez obav také?
    • Tak proč ten svůj knížecí titul a řadu dalších neužíváš??
      Mohu Tě ubezpečit, že mi to navadí.
  • V TOP09,mají dobře rozdělené funkce.Schwarzenbrerg je tam proto,aby žvanil to co je příjemné uchu obyčejného českého blba a Kalousek zase proto,aby připravoval zákony,jak stejného českého blba,co nejvíce oškubat.
    • Pan Karel Schwarzenberg má vadu řeči ale nemá vadu charakteru narozdíl od mnoha našich politiků. To co řekne má hlavu a patu.
  • Panebože ten český národ už skutečně ztratil jakoukoliv soudnost. To ten národ nevidí co to vše je za sebranku?A tento uslintaný samozvaný v této republice kníže,ten ať vrátí a to i se všemi těmi vandráky zlodějskými kteří přeběhli z KDU vše co nakradli a hned bude pohled na státní kasu jiný. Je to jeden větší parchant než druhý. Národe,už se konečně probuď a to dříve než bude uplně pozdě a pak už to vše vyřeší snad jedině tvrdá skutečná revoluce.Ještě jedna věc mě trápí. To opravdu jsme na tom tak,že je nám všem jedno co tento uslintaný ubožák kde žvaní a co kde ruší?Vše vážení probíhá dle připravených scénářů této chátry vedené Havlíčkem havlem. Jo hold toho asi musíme splatit za podpory které se dostávalo lemplům a nemakačenkům jako je Havlíček Havel ještě mnoho.Jsou to všichni zloději,vrazi a zločinci toho nejtěžšího kalibru.
    • Tak budeš muset jít na hrad Ty. Divím se, že tam ještě nejseš.
  • Nemám slov, co se stalo s našim národem!!!! Kdo nás to obelhal? Havel a jemu podobní, včetně toho slinty, co si včera slintal rozumy. Jakým právem prodává náš majetek? Lidé PROZŘETE!!!!!
    • A proč se nezpamatuješ Ty?? Taky bys mohl prozřít.
      Píšeš opavdu hloupě.
  • Sledovala jsem včera Hyde park.P."KNÍŽE" byl trapný,nic chytrého neřekl,jeho odpovědi neurčité někdy nevěřitelné /senilní demence?/ Nemůže za svou vadu řeči,ale funkci ministra zahraničí má zastávat Čech,který umí česky,hovoří srozumitelně a bude zastávat zájmy České republiky a jejich občanů.Když chce uplatnit své "charizma", mohl by založit spolek stejně nepostradatelných důchodců,jako Havel a jeho parta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit