Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi bychom se docela škorpili. Ale co, třeba by nám to udržovalo dost vysokou tepovou frekvenci. Alespoň bychom se nenudili. 

    Snad budou takové ústavy i v době, kdy to bude pro mě aktuální. Hezký den a držte se. 

  •  D'Hondtova metoda je poměrný volební systém, tedy jeden ze způsobů přepočtu hlasů voličů na mandáty politickým stranám ve volbách. Použití této metody u nás,ÚS zrušil.

    Používá se v těchto zemích: Albánie, Angola, Argentina, Arménie, Aruba, Belgie, Bolívie, Brazílie, Bulharsko, Burundi, Černá Hora, Dánsko, Dominikánská republika, Ekvádor, Estonsko, Fidži, Finsko, Guatemala, Chile, Chorvatsko, Island, Izrael, Japonsko, Kambodža, Kapverdy, Kolumbie, Kosovo, Lucembursko, Maďarsko, Moldavsko, Monako, Mosambik, Nikaragua, Nizozemsko, Paraguay, Peru, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Salvador, San Marino, Severní Irsko, Severní Makedonie, Skotsko, Slovinsko, Srbsko, Španělsko, Švýcarsko, Turecko, Uruguay, Venezuela, Východní Timor a Wales; v některých zemích Evropské unie se používá také při volbách do Evropského parlamentu.

    Ústavní soud ČR rozhodl, že u nás a tím i v těchto zemích ve světě, i v západní Evropě a v EU jsou volby neplatné, protože jsou nespravedlivé.

  • Pane Jindřichu2309, také Vám přeji, abyste se dožil vysokého věku. A pokud bychom v LDNce byli společně, nepochybuji, že bychom byli dobrými přáteli. 🙂

  • LDN = léčebná dlouhodobě nemocných...

    Tam se léčí lidé nemocní, kteří se sami o sebe nedokáží  postarat, pod lékařským dohledem...

    A když se dívám na hradního, pochybuji, že by se sám o sebe dokázal postarat...

    Tak se léčí v Lánech pod lékařským dohledem a dny tráví v pyžamu - zkrátka jako na LDNce...

  • A já jsem nakonec rád, že na těch postech máme pány Babiše a Zemana.

    Vždyť pro Boha o čem by média psala a komu by bezvýznamné bytosti lály 24 hodin denně? To by zanikla spousta deníků a pan Šidlo by najednou zchudl. 

    Moc rád si počkám na podzim a očekávám, s jakou radostí a vděkem přivítáte novou vládnoucí garnituru.  Těším se, až si od Vás, kteří jste významnými občany, přečtu konečně nějakou chválu. 

  • Jak se tak dívám tak pana Občana i paní Koloběžku nějak fascinuje název LDN. 

    Doufám, že se oba dožijete vysokého věku bez potřeby pobytu v této Bohulibé instituci. A pan Zeman už má o sebe vystaráno. Ten takovou péči, k Vašemu smutku,  potřebovat nebude.

    Zajímavá shoda náhod. 

  • Ježkovo zrakové orgány!

    Rychetský a jeho company se asi šťourají nudou v nose. To jsou panečku kauzy!! Hlavně být vidět? Co ten starý muž na konci kariéry vyvádí?

    Ještě si potřebuje s výšky své soudcovské sesle vyřizovat bebíčka? To už nemají nic jiného na práci? 

    Vida, k čemu není Šarapatka dobrý. 

  • Na mě to dělá dojem akce ve smyslu starého přísloví Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán. Slušný zaměstnavatel vyhazuje své neschopné spolupracovníky rozvázáním PP dohodou, aniž by tu neschopnost nějak zvlášť zdůrazňoval. Aby to celé onen pracovník zneužil v tom smyslu, že když dohoda, tak se nejedná o neschopnost, a kvůli tomu se soudil, na to musí být obzvlášť silný žaludek. Třeba to tak nebylo, ale nezdá se, že by pan Zdeněk Šarapatka mezitím na sebe upozornil nějakou mimořádnou pracovní schopností.

  • To si ovce zvolily "symbol" Zemí Koruny České. Dělá jen samou ostudu.🤮

    Měli by "TO" zavřít na LDN anebo vůbec tu "lánskou" funkci zrušit, protože je to na nic, stojí to spoustu peněz a dělá "TO" naší zemi jenom ostudu.

  • Co po něčem takovém jako je to..... zeMAN  můžete chtít. Vždyť je to jen ..... zombí, které občas proberou k životu aby se sebe vyzvrátilo nějaký další zcela uboze pitomý žvástavý, pomlouvačný, prolhaný, ....."bonmóóót".

    A to prý to ..... zeMAN bylo dnes odneseno k nějaké cestě mimo CZ - no to zas bude ostudy.

  • Hmmm - tak to už vidím, jak se vulgární, mstivý,prolhaný důchodce z Lán ( který patří na LDN na Vysočině) bude omlouvat...



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit