Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle pakáž je mnohonásobně horší než byli jimi nenáviděný komunisté. Ti nikoho neokradli a za nich jsme se měli nejlépe.
    Ať žije KSČM !!!!
    • Mýlíš se, okradli ! Znárodnění je krádež století. Ale měli jsme se dobře.
      • Dneska okrádají jenom chudé a mnohem víc na a pro bohaté. To je horší zločin, než vzít něco bohatým. Nikdo tu neschudl, že by byl na ulici nebo bez práce. Ani nikdo nemusel páchat zločiny nebo páchat sebevraždy.
    • Hlupáku.
      • Hlupáku na kvadrát. Nemáš taky jachtu či vily v cizině za "služby státu" jako někteří? Kolikpak komoušů (i těch nejvyšších) si takhle žilo? A že posílali do prac. táborů? Dnes by jich tam většina národa poslala dvakrát tolik z toho našeho "vejkvětu národa".....
  • Je načase ještě s Parkanovou,Vondrou,Kalouskem a dalšími ,Nečase nevyjímaje udělat krátký proces.Platí to i pro členy bývalých vlád po tzv."hadrové revoluci".Proto přemýšlejme u voleb čeho dosáhli nejen tihle "zvolení" zástupci lidu ,ale i ti před nimi,za cca 22let,kromě zničení státu,jeho hospodářství a vysoké zadluženosti.Prezident je v klidu,vše se zdražuje a toto je představitelka státu na místě bývalé ministryně obrany ???Nastrčená osoba k odkejhání požadovaného díla,které vytyčili "kmotrové".Jak vůbec může taková neschopná osoba toto místo přijmout???Na to musí být povaha a takovou povahu mají všichni představitelé vlád od r .89 a členové jejich politických stran.
    Závěr:volím KSČM
    • Bobře,v mnoha věcech máš pravdu,ale s tou KSČM, jsi prostě koko... Ty si myslíš,že ti co způsobili tuhle devastaci národa a 2/3 těch gaunerů, co je nalezlých v jiných stranách a má kořeny v KSČ, by tuhle republiku dali dohromady ??? Ta banda komoušů, která nebyla 20 let u lizu ??? Fakt nevím, ale kdy se koněčně probudíte a začnete normálně myslet ????
      V tomto státě je fakt 2/3 tupé stádo,tahle banda to ví a proto to tak vypadá.... *7*
      • Buď tak hodný a poraď nám jak máme volit ???!!!
        • Koho volit, to si rozhodni sám.*5* Hlavní je volit. A volit systém, kde si dělník za hodinu své práce koupí 10 litrů mléka pro své děti. Volit systém, kde si dělník za 25 hodin své práce zaplatí měsíční platby z velkého sídlištního bytu. Volit ten systém, kde má člověk pro své děti zaručenou levnou zdravotní péči a vzdělání na vysoké úrovni.
          Koho nevolit, je také jasné. Nevolit ty, kteří dokázali, že nic neumí a kteří způsobili současný extrémně špatný stav naší současné ekonomiky tím, že rozkradli, co se dalo. Takže to je jasný - NEVOLIT modrý ptáky s oranžovejma šálama a černejma prdkama !!! *12*
  • at ,přestane kličkovat,,bohužel vědela kde sedí a v čem pracuje ,,vlastička,, viz oslovení M.Topolánkem
    Každý jeden z nich jse vyhýbá odpovědnosti za rozkradené
    obyčejný člověk ukradne a sedí i za málo
    mělo by jse říct dost ,,vrátit a sedet ,,at každý z nich ví jak to je
  • To co má na svědomí barová zpěvačka /Parkanová před 1989/ je nic proti tomu co hodlají prosadit příští týden v parlamentu! Jestli prosadí ty jejich restituce tak nechci domyslet!!!
    Začátkem příštího týdne se bude v poslanecké sněmovně
    hlasovat o tzv. "narovnání s církvemi". Pokud sněmovna návrh schválí,
    bude to stát každého z nás 160 000 Kč, nemluvňata a důchodce nevyjímaje.
    Katolická církev si nárokuje majetek ve výši 160 000 000 000 Kč
    (čti: stošedesát miliard!!!), jehož vlastnictví odmítá doložit dokumenty o jeho nabytí
    (zejména proto, že je nemá).
    • Tohle jsme kdysi už uměli: Hrrrr, na něěěěéééééééééééééééééééé !!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Kdyby nebylo pravicového puče, tak by do dneška tancovala někde v baru u tyče. Zavřít každého, kdo se nějak po roce 1989 provinil až z černá. Myslím to doslovně. Kroutit se a vykrucovat to teda umí dobře. Všechnu pravičáckou pakáž bych poslal za mříže a teprve potom bych je soudil. Žádný omyl by se nestal. Všechno jim zavavit a majetky v zahraničí bych jim zmrazil, nebo bych udělal měnovou reformu a ať si s těmi ukrýtými a zašmelenými penězi si vytapetují koupelnu. Zabavil bych majetky i jejich příbůzným a známým. Padni komu padni.
    Ať poznají, jak se žije obyčejným lidem ckteří majetky nemají nebo je o ně podvody připravili.
  • Tahle vládnoucí pakáž zamezila přístup internetem na Parlament ČR, kde již není přístup na sledování projednávání sněmovny. Budou tak jednat za zavřenými dveřmi, aby nikdo nemohl sledovat jak kdo a který hlasoval. Zprávy budou tedy pouze jen zprostředované zdělovacími prostředky, tedy upravené a lživé. To je vrchopl arogance vlády. Kde je právo na informace?
  • Za co brala ty těžké peníze,když nechce mít zodpovědnost?Je tupá, nic neumí, ale lidé ji tolik roků volili.A co ty miliony za předražený obchod?Však to seberete důchodcům, nemocným a invalidním lidem .A PARKANOVÁ - JÁ NIC, JÁ MUZIKANT? STYĎTE se, bando zlodějská !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Zdílím s tebou stejný názor, ale myslím si že do té basy by měla jít celá tahle vláda i s presidentem.
  • Opravdu mafie po česku. Je načase všechny tyto zloděje a korupčníky zavřít a zabavit jim nebo jejich dětem majetky.
    • ... a budeme jako "oni" ... protože šmajdavá hmmm... refoluce hmmm... abych tak hmmm... řekl hmmm ... byla na @ *1* *1* *1*
      • Nebyla to šmajdavá revoluce ale prachsprostý pravicový puč řízený Havlem a jeho bandou.Nyní na to všichni doplácíme, a jsme v pr...i.
        • Souhlasim, mas pravdu. *11*
  • nad 600 milionů,, a bude říkat ,že nic neví nemůže ???? nekterý slabší lidi i když rozumově ,,nemají kde bydlet ,co jíst a všichni nám budou mozky vymývat ,,,že ??? Parkanová a spol ....................od r.1989 jse jich ,tam vystřídalo a na všechny strany rozkradlo
  • Je jen velká škoda,že každý z nás,když prose.e nějakých pár korun nemá taky za zadkem
    někoho záhadného z oboru financí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit