Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale vždyť to je v naprostém pořádku. Křesťané se mají roztahovat ve své Evropě, když už to musí být. Jejich mocenské choutky je třeba eliminovat. Stejně tak islámské fanatiky je třeba vykopat z Evropy. A úplně nejlepší je zrušit všechny církve a nazdar manipulanti. *12* *16* *12*
    • Bez cirkve a nabozenstvi vubec by jsi jeste nejspise ani neumel cist. A i v dnesni dobe cirkve pomahaji na tolika frontach,ze si to zaslepeny clovek jako ty ani neumi predstavit.
      Cirkev neni idelani a i tam jsou paraziti touzici jen po sve moci. A jako vzdy, kdyz bude mezi milionem dobrych lidi jeden zmetek, videt a psat se bude vzdy o tom zmetkovi a ne o tech milionech. Bez cirkvi by na svete bylo mnohem hure.
      A ne,nejsem verici clovek.
      • Také souhlas, círk.společenství byly nositeli vzdělanosti (viz.příchod věrozvěstů, a dalších).
        Také souhlas, že vždy se najdou "zmetkové" v každém řádu zavádějící NEŘÁD. Podobně jako
        Vandalové a další ze severu zničili Římskou říši tak novodobí vandalové z Bruselu a severu chtějí zničit to co se v Evropě budovalo skoro 2tis.let vč. institutu manželství, zpřísněnou výchovu dětí, aj. (jak velmi dobře zdůraznil býv. prezident Klaus, ač s ním v mnohém nesouhlasím, v tomto naprosto).
    • Kazdy bily Evropan je v Indii vniman jako krestan. Jde o vneseni svaru mezi bilou hindu evropskou komunitu joginu, ktera u nas existuje uz od prvni republiky a Indii. To se jim nikdy nepovede, protoze tyto vazby jsou tak tesne a sofistikovane, ze na to tihle materialisticti, konzumni, makakovovlezdoprdelnicti d.menti naprosto nemaji. Na tomhle tezce ztroskotaji a ja uz rok pracuji na tom, aby k tomu nedoslo, protoze uz pred tremi lety mne muj mistr pred timto varoval. A bude to jeste horsi, tohle je prvni vlastovka. Om namah Shivaya.
  • Co lzete?!!! Tento parazit je zastupcem nacionalisticne militantni politicke strany, ktera naprosto neni typickym zastupcem hindu nabozenstvi. V soucasnosti naopak hinduismus je vice naklonen krestanstvi, islamu, buddhismu o cemz svedci i vitana ucast techto zastupcu na vyhradne hindu svatku Khumbh Meela a zruseni prednosti koupani indickych saddhus. Vy to mate v te palici fakt vymasteny, ze to snad neni ani mozny. Kdybyste se aspon na tom poblbanym internetu trochu vzdelali, tak byste vedeli, ze kazdy indicky asram prijima i krestany a jine bez rozdilu. A vy sem plesknete hovadinu, protoze Indie je spojencem Ruska. Vite, co jste? *12* *12* *12* Fuj tajbl!!! Konzumni materialisticti primitivove chteji vnest rozkol do rad evropskych a indickych hindu. To se vam nikdy nepodari, vy paka, protoze na to nemate!! Nestaci vam na to inteligence, jiz mate poskrovnu na rozdil o mistru hindu a buddhismu. *12* *12* *12* Om namah Shivaya!!!
  • tak at si je Indie dotuje , jako my cigoše!
    tam je to u perdele všem, že pomatenče!
  • osmachrila jsem hinfdu""""""" !!!!! ind nedela cermosky kolace!!!! nedela gulas""""" nedela livance!!!!! a poskakuj, mrckiozroute!!!!!
    • Co sis šlehla?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit