Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč je každý pomatenec označován přídavným jménem "pravicový"...

    Názory vraha Breivika byly spíše ultralevicové, v úrovni ideologie NSDAP...

    • Dělit myšlení a chování lidí na "pravicové" a "levicové" je nesmysl, který si vymysleli marxističtí pomatenci v 19.století. A "myslitelé" hlásající komunistické bláboly, což jsou nesmysly pro primitivy se tím ohánějí. Skutečnost je ovšem mnohem složitější, což samozřejmě jedinci chudí duchem nechápou.

    • Co tady melete za hovadiny , ona snad za vlády Hitlera a jeho sebranky selánka velkotovárníků a šlechty strádala ? Nemám rád komunisty ale tenhle .mrd byl nácek jak vyšitej .Příliš brzy zapomínáte že Hitler se při nastupu k moci opíral o peníze amerických bank , nenažranost vždycky vede ke svinstvu ,protože nenažraný bankéř nemá nikdy dost . Tohle kroucení a nenažranost může velmi rychle přerůst v události 30 až 45 . 

      • https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/historie-soudruh-hitler-byl-socialista.A140714_105433_p_zahranici_wag

        • nekoukej jak se co jmenovalo , za Hitlera šlechta i majitelé fabrik prosperovali pokud kolaborovali s režimem a nikdo je nepřipravoval o majetek , naopak . To že dneska 99 % pisálků mele že fašismus či nacismus byl levicového původu jen dokládá neznalost jak dějin tak souvislostí a nemá cenu to vyvracet , prostě dějiny se kroutí a stále si pokládám otázku komu to slouží . Asi bude na světě pár ultrabohatých lidí a pak dlouho nic a ty budou vysávat tu ohromnou masu která zblblá kecama se už nedokáže semknout a dát to tak nějak do rovnováhy  .Bohužel rovnováha k mocnému bohatému je jednota chudších a proto ty kecy o tom že vše špatné je v nějakém vzdoru více jedinců a komunisty nech klidně v ledu v ČLR jsou z nich pravicoví kapitalisté až z toho bolí celej člověk . Nebo když se rozhlídneš kolem sebe tak nemáš doma jediný čínský výrobek ?

          • Centralne rizena ekonomika, socialni zamereni, kolektivismus. Nacismus je levicova ideologie. Kdyz se Hitlera ptali proc nejsou znarodnovany podniky, rekl ze stejne musi poslouchat. Neznalost je na vasi strane.

            • když myslíte ?, to by pak každý stát byl levicový . Rozdíl je v tom zda potíráte násilně stávající vyšší vrstvu a nahradíte ji zcela lůzou (jak se stalo v socialismu - tedy představiteli dělnické a rolnické třídy , inteligenci odsunete za tuhle spodní vrstvu ) nebo jako lůza spolupracujete s vyšší vrstvou k prosazení cílů které si za své vezme i inteligence a stávající ekonomická skupina stojící v čele .Za války je to jasné tam ani nejde jinak než udělat centrálně řízenou ekonomiku .

               Opravdu si myslíte že ty podniky v Německu na válce prodělaly ? Ted  se teda nebavíme co bylo poté , tady se setkaly dva systémy zcela spolu kolaborující (spolupracující) proti  systému východního bloku - koneckonců studená válka  byl výsledek , no a že se dvě totalitní říše 5 let nesnášely , tak tam je to jasné z principu . To je dle mého názoru také důvod proč takové Chile bylo na ekonomické urovni a Kuba jen balvan východního bloku , a nepochybuju že liberálnímu kapitalismu evidentně přirost k srdci Pinochet než Castro .

          • A že třeba režim v tzv. lidové Číně nápadně připomíná

            režim nacistického Německa, nikoho nepřekvapuje...

            Akorát, že tu bolševik místo Židů likviduje Ujgury 

            a obyvatele Tibetu...

            • Šmárja dědoušku, voni sou táák chýýýtrééj!! Hlavně si nezapomenou dát palec, jak jsou spokojenej se svou myšlenkou! Senilní ješitnost 😂

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                "Senilní ješitnost"

                Juvenile  jesitnost, to je terno, co? 🤣

              • Reakce na příspěvek:

                Typický dlouhodobý uživatel marihuany v diskusích působí 

                přátelsky, ba přímo pohodově – současně ale poněkud hloupě. 

                Zejména kvůli problémům s pamětí, zejména s tou dlouhodobou. 

                Přestože kouření marihuany nijak nepoškozuje inteligenci jako 

                takovou (respektive doposud to žádná práce neprokázala), často

                uživatelé kvůli poruchám paměti poněkud neinteligentně působí.

                Podle studie zveřejněné v NATURE je to dáno schopností marihuany narušovat mitochondrie (nejen) v centrální nervové soustavě.

  • brevik byl urcit e extmetrista to se spoznalo ze jel na osrtrov na lodi protoz pak na tom ostrovu vrazdil lidl streleckejna zbranema !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit