Přejít na výpis diskuzí
Už je to tu. Zahraniční banka se pokusila vytunelovat české střadatele
30.11.2012 | Sebastian Kantor
46 příspěvků
-
To není možnééé,vždyť nám to tady hlídá nejlepší ekonom Evropy....hájzl jeden..
-
V bankrotu už jsme, jen se čeká n vhodnou dobu kdy to ohlásit. Vondra už to pochopil a z party rači vyskočil.
-
Pro Lada.I za komunistů byl také svinčík.Já když jsem za komunistů napsal novinářům jedné redakce,že jsou tlučhubové a o jednom výše postaveném komunistovi,že zneužívá legitimaci KSČ,jako koncesi k provozování zlodějské živnosti,tak jsem se byl nucen prošlápnout až k soudu.Kdybych tehdy věděl,jaký politický dobytek se po komunistech dostane k moci a jak tuto zemi zbídačí,tak bych si tehdy svojí kritiku komunistů nedovolil,ani,kdyby to tehdy trestné nebylo.Jestli byl za komunistů svinčík,tak po komunistech je suprsvinčík a to ještě na kvadrát.
-
Čeští vládní gangsteři (ODS, TOP) spolu s bankstery si nepřejí, aby jim EU viděla pod zlodějské prsty. Jsem pro přísně regulovaný bankovní systém ve stylu Skandinávie, dohled nad přesuny peněz mezi bankovními matkami a dcerami, zvýšení bankovní daně a povinné investice bank ve státech dcer (žádné přesuny desítek miliard chechtajícím se banksterům do zahraničí), rozumné zisky bank a menší závislost na majitelích (bez komentáře) bank v londýnské City a především New Yorkského Wall Streetu...
-
Ty si ale krypl laudát. To se tu děje od dob, co ty a ta vaše garnitůra vlezla do vlády v roce 89. Spíše by jste se měli rozpočítat dobytkové, kdo z vás bude oběšen, naražen na kůl a kdo půjde makat do uranových dolů *16*
-
Jak mě můžou vytunelovat moje úspory, když tam žádný nemám *2* *2* *2* *2* *2* *2*
A jak můžu tak slivovici a šup s ní do sklepa.
A ty nakradené miliardy co tam mají zloději, ty ať klidně ukradnou. *6*
Však okrást zloděje, to není hřích! *2* *2* *2* -
Nic není nemožné ale pokud se to prokáže ať jim to nandají
-
Neco pro levicove volice:
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/48702/video-pro-silne-natury-opily-clen-cssd-vyznava-lasku-paroubkovi-na-konci-onanuje.html#video1477205 -
Dziksi, ti to do stružoku nedávají. Za pár facek si nakoupí jachty, chaty a nemovitosti v Řecku a cizině. Tady dobře ví, že tady to u nás nemá budoucnost.
-
Dokud to nepotvrdí ČNB pak tomu nevěřím. Toto je součástí tvorby moci po velkém RESETu.