Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://barboraopelkova.blog.cz/1207/co-vsechno-se-zmeni-v-roce-2012-i

    http://barboraopelkova.blog.cz/1207/co-vsechno-se-zmeni-v-roce-2012-ii

    http://barboraopelkova.blog.cz/1206/salusa-june-27-2012
  • Máme demokracii, protože jsme si vládu demokraticky zvolili sami. A máme také svobodu, můžeme si dělat téměř co chceme v rámci zákonů, které si kmotři za nitky tahající, dělají prostřednictvím parlamentu pro sebe, přičemž poslanců se tyto zákony netýkají protože mají imunitu. Takže ti, které jsme si ve svobodných volbách zvolili jako své zástupce nás zastupují při rozkrádání a rozdávání státního majetku svým kamarádům za příslušné bakšiše ze státních peněz. Z čehož vyplývá, že jsme sami rozkradači státu, když jsme špatně volili. Složenka zaslaná nám před volbami výstražně Kalouskem by tedy měla být oprávněná. Bohužel však naši zastupitelé již dnes rozdávají už z půjčeného (státní dluh). Do domácnosti by přišel exekutor a dluhy by z prodeje majetku splatil. Stát by měl udělat to stejné, ale asi tu už není co prodat, vše je rozkradeno, tak se musí zvyšovat daně, aby bylo zase z čeho rozdávat kamarádům. Asi zase příjde domů od Kalouska další složenka, tu už ale budeme muset zaplatit. Nebo by bylo lepší zavést přiznání majetku a porovnat je s příjmy z daňových přiznání a nedoloženě nabytý majetek konfiskovat zpět na úhradu státního dluhu? Demos po tom volá , ale naše politická aristokracie nějak na to neslyší.
    Tak budeme škrtat a škrtat, až nám to celou ekonomiku zaškrtí.
    *11*
  • Klausova "Standardní parlamentní demokracie" je standardní a opravdu obrovský podvod na občanech:


    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    • "nepartajnická politika" je jen jný název pro vládu lidu, čili vládu jedné strany. To už tu bylo viz. NSDAP a KSČ *12* *11* *12*
    • Nechali jsme si komunistickou vládu a komunisty prolezlý parlament. Tak máme co jsme chtěli. Komunistu demokracii neanučíš ať se jmenuje Klaus, Keller nebo Rath. *10* *10*
  • POZOR!!!
    Pisatel Klas Jaroslav je komunisticka *12* a vysetrovatel STB,ze sluzebny 13!!! *16* *16* *16*
    Smrt jemu a vsem bolsevickym a fasistickym zrudam!
    • Klas Jaroslav se ukájí v sadistických fantaziích a to nejsou pouhé kecy, ale to co by rád dělal. A kromě toho je už také poněkud dementní.
      • Dementni jsou vsichni pisatele,jez zde propaguji komunismus.
        Jen je zahadou,kdyz zakon o komunismu existuje,tak proc neni dodrzovan.Proc nefunguje vymahatelnost prava?
        • Příteli, jsme přece v Čechystanu, kde neplatí právo, ale móresy, které sem po válce zavlekli východostepní nájezdníci.
          • Mas pravdu,treba hradni pan Pruzinskyij. *1*
  • Smůla naší země je, že zde před dvaceti lety nedošlo k dekomunizaci, tak jako po válce v Německu k denacifikaci: ty největší komunistické sv*ně měly skončit na doživotí v těžkém kriminále, ti co jenom pomáhali udržovat systém v prcovních táborech, aby svou prací nahradili způsobené škody a ti pomatení měli být zavřeni na psychiatrické oddělení, aby svou blbostí nemohli škodit, jak tady netu činí. A ti co se jenom vezli měl mít doživotní zákaz práce ve veřejné správě, zákaz "privatizace" povinnost dokázat svou nevinu (presumpce viny).
    • Ty být blb ?
    • smůla je že tě po r 89 nevhodili do rybníka, byl by s tebou dneska klid, tak nám tady piješ krev troubo :-))) Petře
      • Paroubku,jsi nejomezenejsi blb a potkan na diskuzich.GRATULUJI *12*
    • Petře napsal jste to razantně a jistě pevně přesvědčený. Já na rozdíl od Vás problém vidím v tom. že polistopadoví politici přišli před bohatě prostřený stůl a řídili se tím" lehce nabyl lehce pozby"! Stát zadlužený nebyl a protože zajišťoval sociální služby bezpratně, byl to stát bohatý. Dnes je stát vyprodaný a ještě zadlužený. Ti politici skutečně dodrželi to co tvrdili, že stát má být chudý a přerozdělovat má co nejméně! Dnes to však přerozděluje Brusel!
      Tak ještě ti moderní lapkové, aby byl stát ještě chudší dají církvím obrovský majetek vč. finančního daru. Církev tak bude bohatší než stát.
      Protože stát nebude mít na sociální služby převezme jeho úlohu církev a ta již ty chudáky přivede na pravou víru. No a budeme tady mít novou dobu rekatolizace. On si to ten ateistický národ zaslouží. Učte se raději předem Otče náš!
      • Řízku, bohatou zemí jsme byli po válce: vzdělaní lidé, zruční řemeslníci, rozvinutý průmysl, zvelebované domy a obdělávaná pole, obrovské zásoby kvalitního černého uhlí, zásoby uranu, za který nám Velká Británie nabízela nevídaný blahobyt na mnoho desítek let, To všechno se postupně promrhalo a morálka byla nahrazena móresy zavlečenými sem z východních stepí. V r., 1989 komunismus jako neživotaschopný systém zašel na úbytě. Toho bohatství tady zas tak moc nebylo, svět byl v té době už někde docela jinde. A místo, abychom využili zájmu emigrantů, kteří se chtěli vrátit a přivézt do země kapitál a hlavně zkušennosti, tak se dělaly tlusté čáry za minulostí, zhasínalo se a utíkalo před právníky. Aby se jim nemuselo vracet co jim bylo uloupeno. Komunistickým gaunerům z Prognostického ústavu šlo o to, aby si mohli rozebrat co ještě zbylo a aby komunisti svou chíplou moc politickou mohli nahradit mocí ekonomickou. Proto se komunisti rozdělili na tři skupiny, dvě navlékly modré a oranžové převleky a předstírají opozici. A když se to hodilo, tak se ta "opozice" spojila v "opičí smlouvě". A stádu nevadí, že účastníkem té opičí smlouvy byl ožrala Zeman a chtěli by toho bezcharakterního gaunera protlačit na hrad. Aby se oba opičáci Klaus a Zeman střídali tak jako se střídá v Rusku Putin a Medvěděv.
        • Dovolím si dodat,že po válce jsme opravdu byli zruční a vůbec, jak hezky popisuješ chlapče no však nás pěkně vychoval pan Hitler, lépe řečeno jeho vykonavatelé, Hedrich a Frank. Moc se nepíše o tom,že protektorát byl celkově pod správou SS a ta už měla páky jak nás hezky vychovat metodou cukru a biče.No a poválečný stav?
          Jednoduchá odpověď, drazí a všemi tolik obdivovaní západní spojenci nás vcelku v klidu předhodili v dohodě u uspořádání poválečné Evropy která byla podepsána v Jaltě ruskému medvědu a tak by v naší republice stejně zavládl režim takový který byl a můžeme být rádi,že to bylo vcelku klidným únorovým způsobem.Taky mohla u nás vládnout čtyřicet let občanská válka.Díky Ameriko a Británie díky za Jaltskou dohodu........
  • Je třeba si vzít příklad z vojsk Sovětského svazu.Ti při dopadení člena SS,nebo SA je stříleli bez soudu.Zda šlo o aktivního bojovníka,nebo kuchaře vojenských jednotek je nezajímalo.Prostě ,zastávali rozumný názor,že se měl každý napřed pořádně podívat,do čeho dobrovolně leze.To bude dobré,po revoluci,praktikovat i u nás.Politické strany,které se podílely na zbídačení této země,pak prohlásit za vlastizrádné a zločinecké organizace.Pak každý kdo kdy do takové strany vlezl ,bude vlastizrádným zločincem s nárokem ,na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně.Takto je třeba,po revoluci,začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
    • Děláš mi radost chlapče!
      • Ten chlapec ma sifilis,jako pravy soudruh Gottwald.
        Chytil ho pri sebeukajeni nad jeho hrobem.... *12* *16* *1*
  • Pro Moc chutná všem lidem.To,co se po komunistech prolhalo k moci,je takový výkvět lumpů,že oproti nim by museli i komunisté padesátých roků nosit svatozář.Jedině vymlácení všech lumpů,co zde po komunistech vládli,je rozumná cesta jak nastavit základ pro důstojný život budoucích generací.Je dobré,že už pohár trpělivosti tohoto národa,začíná přetekat.
    • Jen do nich soudruhu!
  • Za všechno můžou komunisti a jejich bratři fašisti. Nebýt těchto zločineckých organizací, bylo by na světě jak v ráji!
  • Pro Not CSSD.Ty potřebuješ,na katovské mučírně roztrhnout svoji prolhanou hubu od ucha k uchu.To pak bude ta správná demokracie,jakou tato země potřebuje nejvíc.Ty určitě buděš jeden z těch,který dvadvacet roků rozkrádá tuto zemi a ani komunistickou knížku k tomu nepotřebuje.Proto vše házíš na komunisty,aby ty zlodějský nestraník,si mohl krást dál.Takové lumpy,jako jsi ty bude třeba ,na katovských mučírnách,odporážet,jako první a to co nejkrutěji.
    • pane klas ---máte plnou pravdu.-sohlasim- not čssd je tady největší blb
      • Tečko, tato Ty tady záříš, že musíš být jenom tečka. Protože kdybys byl kosočtvereček tak by lidé z té vyzařující blbosti oslepli.
        • Petre,pisatel tecka je doopravdy blbej,jak pisatel paroubek.
          I jisty gema ma vetsi IQ *1*
    • Ale no tak, komunisto, zachtělo se ti zase vraždit?
  • Hned při údajné revoluci,která byla spuštěna také obelháváním národa,že komunisté zabili demonstranta,došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky.Takže místo nějaké demokracie,zde začalo království lhářů a zlodějů.To trvá dodnes.V zájmu budoucích generací se musí národ vzchopit a vyrazit do ulic.Lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,pak začít odporážet tak krutým způsobem,aby se darebáci politice nejméně dalších sto roků obloukem vyhýbali.A tak mohli slušní lidé položit základ pro důstojný život budoucích generací.Čím více bude zprovozněno katovských mučíren,kde ti nejkrutější kati budou odporážet ty lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,tím větší šanci budou mít budoucí generace prožít důstojný život.Pokud se mladá generace včas ,proti zde dvaadvacet roků vládnoucím lumpům nezvedne,tak ji čeká pouze úděl otroků v kolonii Západu,zvané Česko.Mladá generace musí s těmi lumpy,kteří ženou tuto zemi ke státnímu bankrotu,jednat hrdě a také tvrdě.
    • Jedni lumpi odejdou a druzí přijdou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit