Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jako taková gimmick technologie je to asi fajn. Ale že bych v tom viděl budoucnost, to asi fakt ne. Naopak mám pocit, že se stále více vrací třeba klasické domy na klíč Olomouc, které využívají standardní a pro někoho dneska už možná zastaralé technologie. Ono je ale potřeba si říct, že co je osvědčené, to většinou funguje. :) 

  • Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s fungováním 3D tiskárny a zda ji používáte teda doma? Jak jste celkově spokojení? 

    • Já jsem ji vybírala do kanceláře do práce. Tiskneme na ní teď už celkem běžně. Záleží co na tom chcete dělat? Ta naše stála myslím nějakých 27 tisíc nebo tak a funguje velmi dobře. 

  • milacekpublika

    Jako za chvíli budeme na 3D tisku dělat všechno. Ale vlastně proč ne. Já si pořídil 3D tiskárnu asi před rokem a taky si na tom doma tisknu kde co. Různé úchytky k šuflatům a tak, na to je to super. Člověk nikam nemusí jezdit. A v programu se naučíte za chviličku, na tom taky není nic složitého, pokud chcete jen základní tvary. 

  • Tak to je tedy velice zajímavá věc, která mi příjde jako něco, co určitě má veliký smysl. Ono to za chvilku stejně bude tak, že si člověk bude moct postavti dům vlastnoručně a nebude k tomu potřebovat skoro nikoho. Možná jen třeba někoho, kdo navrhne komplětně celý interiér, ale to bude tak vše :-)

  • Mohli by mi vytisknout automobil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit