Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    A EU mlčí

  • Je potěšující vidět, kolik lidí trápí potlačování práv Katalánska ve Španělsku. Kéž by aspoň tolik lidí stejně tak trápilo potlačování práv Moravy v česku. Jenže ono je bohužel vždy snadnější vidět třísku v oku sousedově než trám v oku vlastním.... 😯

  • Teď si dělám srandu. Zítra Lavrov navštíví EU v Bruselu a bude je poučovat o tom, že mají okamžitě podporovat propuštění dané osoby. Jinak jim Rusko vyhlásí SANKCE, protože EU nedodržuje základní lidská práva a umlčuje kohokoli, kdo nesouhlasí s politikou EU. Okamžitě se k němu přidají USA a budou také vyhrožovat EU sankcemi. Naše ČT se tomuto tématu bude věnovat 3 týdny a pořád bude poukazovat na to hrozné Španělsko a Petříček bude navrhovat okamžité vyhoštění španělského velvyslance z Prahy a ostatních evropských měst. Nic z toho se samozřejmě nemůže stát, protože na tyto situace má EU a naše ČT dva různé metry. Proto se tyto situace nedají srovnávat. A zapomněl jsem na Vystrčila ze senátu, jak plánuje cestu do Barcelony, aby je podpořil v boji za svoji nezávislost na Madridu, tak jak to učinil na svém výletě na Tchaiwan. Třeba tam také dostane metál.

    • Bezvadná ironie. Když dva dělají totéž.......

      Hlavně, že my budeme někomu přikazovat, jak se má chovat.

      My, kteří si neumíme udělat pořádek ani doma.

      Ale podíváme se jako každý večer na pět šest filmů made in USA a snad už konečně pochopíme, že spása lidstva (před hurikány, srážkami s jinými planetami, pandemiemi, islámským státem, Ruskem a jiným neřádstvem) může zákonitě přijít jen z Kapitolu a okolí. 

      nějak se to dlouhodobé vymývání mozků a politické školení obyvatel (nebo jak se to kdysi jmenovalo na vojně) míjí účinkem.

      Zatím se ještě pořád najdou jedinci, co si dovolují myslet jinak! 

  • Toto není  v USA zájmu proto EU ani muk, no a náš užitečný přisluhovač Petříček také ani muk. 

  • No, já bych navrhoval, aby EU taktéž přijala nějaká restriktivní opatření proti Španělským vládním úředníkům, jako v případě Ruska.

  • Je to (Bohu žel) Španělska privátní věc - a zbytku světa zbytečná starost!

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nicméně, stále platí, heslo Catalunya libre  a  že Pablo Hasél nepsal nic jiného, než pravdu!

    Katalánský parlament už 27. října 2017 přijal  rezoluci o nezávislosti

    Katalánsko (hlavním městem Barcelona) vyhlásilo na základě hlasování svého parlamentu republiku nezávislou na Španělském království. 

    Je ostudou Evropské Unie, že se k tomuto postavila negativně a dala velkou pravomoc Madridu k potlačení hnutí za nezávislost Katalánska. 

    Katalánsko má na nezávislost plné právo! 

    Už vzhledem k tomu, že svými ekonomickými aktivitami v podstatě živí zbytek Špoanělska.

    • Jako většinou souhlas, protože je tam argument.

      Jen trochu úsměvu - doufám, že něco podobného nenapadne lidi v Praze. Samostatná republika Praha, by byl ze stejného důvodu také skvělý nápad. 

      • To spíš Moravany se  samostatnou republikou Morava se sídlem jejich presidenta v Holomóci. Případně samostatného státu Slezsko se sídlem vladaře ve Frýdek Místek...

        • mun.go

          Brno je pro Moravany také silný kandidát.

          Frýdek slezský, Místek moravský, hranice na mostě přes Ostravici - určitě by se víc hodila Opava. Nechal bych to na hlasování Slezanů.

        • 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit