Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud předsedu Bloku proti islámu zde vládnoucí lumpové zavřou,tak uvedený nejspíš bude zde prezidentovat hned po Zemanovi.Vzpoměnme Zápotockého,Husáka,nebo Havla všichni to byli bývalí kriminálníci.Nejspíše tuto stranu budu při volbách volit.
  • no myslím že nebude tak dlouho trvat a budeme na tom stejně.., viz už jenom rozsvícení vánočního stromu hezky tajně... *16* *16* *16*
  • Brusel, líheň teroristů a sídlo EU-Parlametu... jak výmluvné...tihle panáci v kravatách každé zemi radí, co má dělat a nejsou ani schopni zajistit pořádek ve svém sídelním městě:(
  • Takže pro teroristy bude nejrozumnější začít útočit až od čtvrtka.
  • Nechte New York na pokoji, varuje Islámský stát sicilská mafie
    Nabídka ochrany New Yorku před teroristy přišla z neočekávané strany. Pokud se Islámský stát (IS) pokusí o útok, bude mít co do činění se sicilskou mafií. Toto vážné varování vyslovil Giovanni Gambino, syn hlavy jedné z pěti newyorských mafiánských rodin.
  • Brusel a Paříž nyní připomínají obrázky, které jsme vídávali v Chile nebo jihoamerických státech po vojenských pučích. Vojáci v ulicích, obrněná technika, zákaz vycházení, zavřené obchody i veřejné instituce, samopaly namířené na lidi. Myslím si, že z EU se pomalu ale jistě stává něco na způsob totalitního států. Strach z terorizmu lze vždycky vyuřít a zneužít k vydávání opatření omezujících občanské svobody, k vyhlašování vyjímečného stavu, zákazu shromažďování, zákazu vycházení, k odzbrojování obyvatel, k omezování internetu a špehování všech občanů. Postupně bude potlačena opozice, zatýkáni ti, kdo se odváží protestovat a volby budou odsunuty na neurčito (viz. Švédsko). Média svoji masáží strachu pak udělají z občanů rozklepané poslučné stádo. A to se ovládá moc dobře.
  • Ještě za dob středověkých hradů a opevněných měst měl právo být chráněn hradbami jen ten kdo se nějak podílel na chodu společnosti. Herci a pokoutní umělci neměli tu výsadu být součástí.Ani nemluvím o zlodějích a flákačích ti musely na noc za hradby. Je to historická zkušenost ,kterou když budeme porušovat .tak se nám to vymstí. Možná už to začalo. *13*
  • Kdy budou v pohotovosti a strachu ti v záchytných zařízeních pro přivandrovalce?Kdy jim konečně dáme najevo, že tady není a nebude pro ně bezpečno?Jak může někdo v záchytném očekávat, že se začlení a integruje?Rozhádalo to Evropu, zastavilo to v létě cestování po dálnici, ucpalo to a znečistilo řadu nádraží ..... A s takovou smečkou se bude někdo kamarádit, začleňovat mezi sebe?Kdeže! Totální izolace, neutuchající averze absolutní nechuť toto přijmout mezi sebe a riskovat, že si to obleče dynamitovou vestičku.To už mohou nyní.Nejlépe tam kde jsou a mezi svými!
  • Naprosto neschopný Brusel zkouší šířit paniku a blázní lidi a turisty.
    Existuji vůbec nějaké bezpečnostní složky EU ? Neexistují. Proto politici šíří paniku. Nevědí si s tím rady.
    Kolik takovýchto muslimských hnízd s radikálním islámem v Evropě známe : Saint-Denis, Molenbeek, možná Marseille a jmenujte mi další. Majdan ? Evropa je totálně out. Snad jen to Rusko za tiché podpory neschopné EU situaci zvrátí. Nic jiného než síla nepomůže. Tvrdě a nekompromisně. Shromáždění a svíčky a lítost na náměstích nás nezachrání.
  • jo teroristi vyhráli na celé čáře
    • Problém je neschopnost Evropy se bránit. Ale Viktor Orbán a Rusko je naděje. Anděla je out, ale napáchala škody habaděj.
    • jenom když se necháme,největší teroristi jsou zaprodaní vlastizrádní politici tihleti mouřeníni
      jsou jen figurky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit