Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Orbán zaujímá postoj soudně uvažujícího člověka. Oponenti Orbána včetně premiéra Fialy zaujímají zideologizované postoje, které se snaží vydávat nerealistická přání za realitu. Posílání velkých balíků peněž na Ukrajinu, kde zbytečně shoří ve válečném požáru, je vůči občanům ČR nezodpovědné. 

  • goyim

    Této bandě idiotů pořád ještě nedochází, že cílem Americké proxy války na Ukrajině není jen oslabovat Rusko, ale i EU. Ukrajina a Rusko jsou nástrojem. Stačí se podívat na čísla. Ta válka poškodila víc EU, než Rusko. Podívejte se na pokles HDP Německa (plus jeho kolonie jménem ČR) a srovnejte např. s nárůstem HDP u Ruska. Z Německa už odešlo kolem 20% firem. Vlastníci globálního finančního kapitálu se přesouvají na Jih, do Asie a Afriky. Nepostřehli jste, jak nedávno Bin Salman řekl, že Střední Východ bude novou Evropou? Proč to asi řekl? Salman je prostředníkem mezi Blackrockem a Středním Východem/Afrikou potažmo Čínou/Ruskem. Tam totiž Blackrock ještě nemá dlouhé prsty. Evropa jde do kelu, nemá suroviny, takže má co? Má jen lidi a ti pomalu vymírají, protože nízká porodnost. Afrika a SV má co? Obojího dost. Stačí si jen porovnat, jak neskutečným bohatsvím disponují Arabské státy. Proto tam západní kšeftaři míří. Globální lichváři potřebují stabilní a prosperující Jih, proto např. i Izraeli pomalu odzvonilo. Tohoto spratka neschopného se integrovat do regionu už dál podporovat nebudou, není to dobré pro kšeft. A ta nepodpora sionistiského státu začíná být pěkně vidět v médiích. Dříve bylo nemožné, aby v USA mainstream nedělal Izraeli jen propagandu, teď je situace úplně jiná. Kritika je i v mainstreamu, bojkotuje se všude po světě. No a EU? Ta může nabídnout globálním lichvářům už jen zmar a konflikt. Země, které jsou v řiti, jsou výborným kšeftem, např. pro bankovní sektor, pojišťovny, agrokulturu, farmaceutika, stavebnictví - poškozené budovy bombardováním, nemoci, otrávená voda, spálená úroda atd. Co byl dřív osud jihu, je teď osudem Evropy. Všimněte si, jak Evropští poskoci neustále žvatlají o eskalaci války na Ukrajině. Ono to tam totiž vede, k válce s Ruskem...

  • "Je podle nich důležité, aby Evropská unie v současné době ukázala svou jednotu."

    To ji ukažte ashodněte se s Orbánem.

    • goyim

      Ano, jednota. Jednota myšlení, jako v Sovětském Svazu.😂 Jednota v podání těchto Eurofašounů znamená západní země tu šéfujou a východní montovny drží hubu a krok. Krásný příklad: Holandsko platí a tlačí do zad Čecháčka, který montuje a posílá tanky. To už tady bylo...

    • Gorobilypes

      A Ficem 

  • Než vstup do EU by měli řešit mírová jednání, ukončení války Ukrajiny a Ruska ...

    To je, dle mě daleko důležitější...

    • Gorobilypes

      To ale nevyřeší.To je věc Rf a Ua

      • josef.chmela

        To bez povolení USA teroristy mír na Ukrajině nikdo nevyřeší. A EU, jako ocas svého páníčka za velkou louží, už nevyřeší vůbec nic.

  • Doufám, že Nutela se nebude předhánět v rozdávání našich peněz pro UA , hloupej je na to dost.

    • To je to.Hlupoň ze Strakovky bude zas přednášet gejzíry konin.Bude rozhazovat naše peníze.Ostatně má motiv.Tam v ukrajinské stepi Kyjevě má pamětní desku.Udělal mu ji válečný štváč č.1. za ty všechny naše peníze, zbraně, sanitky, hasičské vozy, vybavení nemocnic... Všechno to co MY jim tam posíláme, ale tady doma to všude chybí.Kdysi se takovým říkalo kolaboranti. V r.1968 se jejich jména veřejně psala po plotech a sloupech. A v Maďasku s nimi zatočili - po bolševicky! My musíme jen přihlížet a naslouchat žvástům z naší ČT. Jasně že největší hnízdo kolaborantů je v Praze.Tradičně.

  • Gorobilypes

    Stačí letáková kampaň ,pár transparentů?

  • Francie a Německo odmítají aby se jednalo o UK? Skvělé neuvěřitelé. Ale trvalo to! Proč máme my všichni kteří se potácíme sami v potížích platit Ukrajině výpalné?My jsme si koledovali? My jsme prudili rusáka.?Tady nikdo nepotřebuje být kamarádem s válečným prudičem.Tady potřebuje klídek. Nejlépe bez válečných štváčů.Ať si to azbukoví řeší sami.Ale bez evropských peněz.

  • 😜

  • Mejdan může začít, tuny KAVIÁRU, hektolitry JEEPER #LUXE SILVER, luxusní společnice, a ti bez zábran a s nejmenším pudem sebezáchovy budou dělat do rána společnost babě s přezdívkou " kočičí bobek"

    No a co se pomoci UA týče, měli bychom začít všichni pracovati dvacet hodin denně a to za minimální mzdu, rychleji si zvykneme na to, co nás čeká, až vstoupí do EU

    Tak krásné svátky všem,( bez rozdílu politických názorů)

  • ", část z těchto peněz - asi 17 miliard eur - by měly poskytnout členské státy ze svých rozpočtů, zbytek si EU chce půjčit na trzích."

    My nemáme, i tak jsme zadlužení a budeme ještě víc. Naše vláda i Leyenová a spol. se chovají jako gembler, který si stále půjčuje a zadlužuje rodinu s tím, že jim slibuje, že až jednou vyhraje, budou se mít krásně. Ovšem že nevyhraje nikdy a pouze tu rodinu zlukviduje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit