Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    "Tak ho neexportujte k nám". 

    Hahaha, kdo vam co exportuje??? Aby neprisla doba, ze budete skemrat o nejaky export from Canada in the form of grain and corn! Zatim si vy kremloboti  stacite se svym importem z Kremlu sami. Se soudruzskym pozdravem at zije vrah deti Putin,  https://i.ibb.co/TWQH1Zx/murderer-belongs-behind-bars.png  🤣

  • josef.chmela

    My, proruští kolaboranti, máme cítění s mentálně opožděnými jedinci typu AMTIQUE. Víme, že tito jedinci sem nejdou za diskusí ale pouze si zanadávat a pozurážet ostatní diskutující, kteří nejsou na jejich mentální úrovni. Ale i takoví lidé mají právo na život a svou prezentaci.

  • Přes veškerou snahu místní šestikoalice, přes plamenné výzvy Pekarové i Adamové, pan Orbán opět získal ústavní většinu v jejich parlamentu. 

    Pokud byly volby regulérní a svobodné, nezbývá, než vzít tuto skutečnost v úvahu. Maďaři si rozhodli. 

  • A Vy jste miloučký protiruský bojovník. 

    Jak dlouho mě znáte, že si dovolujete takové soudy? Ale Vy k psaní jistě rozum ani nepotřebujete. 

  • Podle dikce Vašich příspěvků bych spíše řekl, že on ten Putin bude spíš Váš válečný zločinec. Tak ho neexportujte k nám. 

  • Zas tady varane hraješ na cizokrajného exota? Ale tady není zájem o takové gejzíry pitomostí. Takovou politickou agitku předváděj tam u tebe pod mostem.Tady není zájem. Vivat Hungaria!

  • Hnáty? A natáhne? Boti?To je ale exra pitomina.Kam na takové koniny chodíš? Co je nám tady po zdivočelých azbukových? Ať se klidně mydlí mezi sebou. Bez nás.Po kovidu tady máme dost svých problémů. Není zájem o další pumpy na peníze. A že ty chodíš hulákat na letnou?Ty rozvodněná slzičko!

  • vanhorne

    Congratulations on your victory bacsikam Orban. All of us kremlobots we stand true-blue behind you.🤣

    https://bbj.hu/politics/foreign-affairs/visits/hvg-pm-had-tie-to-communist-era-ecurity / 1956-ÁVH, STB, KGB?        

  • na naky madari tak akorat mrdam !!!!!

  • Gratuluji Maďarsku a jeho lidu k drtivému vítězství Orbán Viktor ve volbách. Jeden z mála státníků, který má blaho své země a svých lidí na prvním místě! A tak to má být. Zasloužené vítězství.
  • Jsi odporný proruský kolaborant, nic víc, nic míň, dokazuješ to tu už roky.


  • Pokud existence s nickem ANTIQUE reagovala na můj příspěvek, potom je zřejmá reálná demence tohoto staříka a latentní agresivita. 

    Naopak jsem redakci poděkoval, a to velice slušně. Na nic si nestěžuji a jestli někoho bezmezně obdivuji, potom tak charakterní a morálně pevné lidi jako jste vy. 

  • goyim

    Už je to většina, ne některé. Tiscali jde ruku v ruce s Fialovou vládou a ukazuje, jak se to dělá v té tzv. "demokracii". Těmhle lidem bych připomněl jen 2 věci: Výmar 30 let a jak se do lesa volá.

  • alicia1

    Magyars i Bohemians kremloboti zapomneli na letopocty 1956 a 1968. Az ten vas vrah a valecny zlocinec Putin natahne hnaty a Dunaj i Vltava se rozvodni vasima slzickama, co budete delat soudruzi? 🤣

  • Divím se, že ty jako mluvčí zdejších kolaborantů a pruských vlastizrádců máš žaludek na to sem vůbec lézt,  tvůj oblíbenec fašistická zrůda Vladimír Putin a jeho nacistická horda na Ukrajině vraždí nevinné starce, děti a ženy. No a ty si stěžuješ, že vám redakce nepovoluje vytrubovat proruské lži.

    Chudáčku, ublíženej.

  • Za časů, kdy se ještě směl uvést vlastní názor jste často psal, že je to jejich věc a naše zbytečná starost. Nebo to u Maďarů neplatí? 

  • Velice pěkně děkuji redakci, že k některým článkům neotevírá diskusi.

    Chrání tím vlastně nás diskutující, abychom se náhodou prezentací svých názorů nedostali do rozporu s totalitními zákony. Děkuji ještě jednou velmi pěkně. 

  • Dobrý recept pro Maďary: Droždí rozpustíme ve vlažném oslazeném mléce.  Ve větší

     míse pak promícháme mouku s cukrem, nastrouhanými kůrami  z pomeranče, ale 

    také z citronu, a s vanilkou. 

    Do středu uděláme důlek, do kterého vlijeme kvásek.  Mícháme a přiléváme mléko, 

    celá vejce, žloutek a jakmile je vejce zpracované, přidáme sůl a rozpuštěné máslo. 

    Těsto přendáme na pomoučněný vál a rukama jej zpracujeme do nelepkavého těsta. 

    Hladké nelepivé těsto vypracujeme do bochánku, přikryjeme 

    a necháme vykynout do zdvojnásobení. Pečeme při 150 stupních Celsia v troubě...

  • Okoune, patrně máš ještě následky z plavání v otrávené Bečvě...

    Mě nemůže urazit taková "0" ,jako jsi ty, 🐒, nebo znalec medicíny a psychiatrie Janák...

    Klidně si tu ulev - tím jen dokazuješ, že nemáš ani IQ prkénka s dvěmi kolečky...

    A co se týče navážení do kde koho - pouze reaguji, většinou, na nepravdy zde psané...

    A to, že nazývám jednoho soudruha, agenta StB Bureše chovným zvířetem je pravda - i když by si zasloužil daleko vulgárnější pojmenování...

  • Nesmíš věřit každému kanadskému plátku a více používat mozek (jestli jej ještě nemáš úplně zapatlaný od Coly a javorového sirupu) 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit