Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé, že pro utlačovanou a diskriminovanou menšinu se vždycky nějaké to bydlení najde. 

    Pane Terminátore, nechci moc polemizovat, ale dá se dnes poctivou prací vydělat na bydlení? nebo je nezbytným předpokladem doživotní zadlužení?

    Vy patrně kde bydlet máte, gratuluji. 

  • Pokud se někomu nechce pracovat a pobírá jen sociální dávky, které nahází do hracích automatů tak se pak nesmí divit, že přijde kvůli dluhům o byt a nedokáže si zaplatit jiný kvalitní. Pomáhat těmto existencím, které se do problémů dostali sami nemá žádný význam, protože oni si toho neváží a ty co pomáhají označují za hluppáky.

    • josef.chmela

      Jo, jo. Kdyby vše bylo tak jednoduché jako to tvoje černobílé vidění. To by byl hned ráj na zemi.

  • Nebryndejte si na tričko. Copak je bydlení důležité? 

    Hlavně, že můžeme cestovat a bez trestu říkat, že je prezident..... (doplň dle libosti).

    To je přeci důležitější, než nějaké bydlení. 

    Nakonec je to taky konec konců to jediné, co nám hadrová revolta přinesla. 

  • josef.chmela

    Kdyby nebylo komunistických "králíkáren" tak dneska většina pražáků a obyvatel dalších velkoměst bydlí pod mosty a v jeskyních.

  • Teď se zřetelně ukazuje, jak geniální tu byl systém před rokem 89. Všechno tu do sebe zapadalo, výstavba bytů a podniků poblíž sebe aby to lidi neměli do práce daleko. Výrobní podniky i zemědělská výroba byly rovnoměrně rozprostřeny po celé republice aby zaměstnání měli lidi i v tom nejodlehlejším koutu. Taky veškerá doprava byla propracována do detailů aby jednotlivé spoje na sebe navazovaly a pokryly celou republiku. Organizace toho všeho neměla chybu a vše se podřizovalo potřebám obyvatel. Zato teď tu panuje jen chaos a bordel a celá ekonomika i životy lidí tu jsou podřízeny momentálním potřebám (ziskům) montoven zahraničních korporací nebo místní oligarchii. Furt se všechno možné převáží z místa na místo, mnohdy beze smyslu, což je vidět hlavně na neúnosné přeplněnosti našich silnic a dálnic. Bytová výstavba je nula nic a pokud se něco postaví, tak si to můžou dovolit jen boháči. Potom se divte, že mladí nemají kde bydlet a nemají děti.   

  • Stát tady nezajímá vůbec nic. Jak může někdo skupovat celé panel. domy? Pak si na to přitáhne samu Ukrajinu, Mongoly a vše možné. Toto státu vůbec nevadí? Hlavně, že máme stále byty pro v životě nepracující cikány. Byty vylidní a státe dej další?

  • S bydlením je to špatné a bude to čím dál tím horší. Já jsem hrozně ráda, že jsme vloni sehnali malý pozemek a stavíme si dům. Pak nebudeme mít okolo bydlení žádné starosti. Příští rok bychom se snad mohli stěhovat. Už nám z Pramos zadělali okna a dveře, máme hotovou střechu, podlahy v domě, tak ještě ten vnitřek dodělat a bude hotovo :-) .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit