Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro tuto zemi došlo k tragedii už hned po údajné revoluci.Tehdy došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky a k přimutí Klausovi přihlouplé ekonomické teorie.Budoucí generace budou mít na co a na koho nadávat.Ta bída,která se na tuto zemi valí rozhodně nebude týdenní chřipkou.
  • Z čehož vyplývá že je to neřešitelná věc neb v tomhle šaškistánu je veškeré "podnikání" svaté a nedotknutelné po r.89 povýšené na modlu, která akorát dokonale nahradila starší fetiše. Kdo nepodniká je občanem II. kategorie, kdo "podniká" (cokoliv) může všechno a běda mu šáhnout na absurdity typu 80%. odpisů, neplacení socialního, zdravotního.. nu, jen tak dál !!!
  • Protože bezvěrci musí cpát také peníze na církve.Tak je třeba za tyto peníze ,které na bezvěrcích církve shrábnou,poslat na fary a církevní paláce a jiná církevní zařízení,nepřispůsobyvé cikány.Aby je kněží už za předem zaplacené peníze učili zbožnosti.
  • Je pěkné, jak si český jazyk brzy osvojil hezké nové slovo "nepřizpůsobivý" jako synonymum slova "cikán". Čili napíšeme "nastěhovalo se 150 nepřizpůsobivých" a jsme venku z nějakého podezírání z rasizmu i když každý ví, že se "nastěhovalo 150 cikánů".
  • Sociální pracovníci a poslanci si je vezmou k převýchově k sobě domů a nebo zařídí odjezd do kolonije Logar *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit