Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak jsme se zasmáli a můžeme se vrátit k něčemu rozumnějšímu, že? V podstatě jsou dva druhy zákonů: Lidské, platící vždy pro skupinu lidí, která si je vymyslela a zákony Přírody (abych snad neurazil vyznavače některé víry), platné pro všechno živé. Tedy i pro člověka. Pro mne, za mne, ať si nějaký popletenecobojího pohlaví myslí o genderových záležitostech co chce, pravdou je, že muži a ženy jsou dvěma stranami jedné mince, určené Přírodou k tomu, aby se doplňovali a vytvářeli jediný celek, ze kterého vzchází nový život, aby udržel živočišný druh Homo Sapiens Sapiens při životě. To platí a znovu to opakuji, pro všechno živé. Potrhlí bojovníci/bojovnice za jakási imaginární výlučná práva jednotlivých pohlaví to prostě nemají v hlavě v pořádku a nezaslouží si pozornosti slušných lidí. Všichni lidé, a to bez rozdílu pohlaví, mají před tváří Přírody stejná práva. Pokud je někdo v rámci zákonů či názorů lidských někomu upírá, je to jeho věc a nesluší se brát jej na vědomí. A pokud někdo genderově šaškuje, platí to o něm rovněž.
  • Umíral mi otec. Bylo mu přes 90 let. Ve smrtelne agónii, jíž snad v bezvědomí, několik hodin před koncem volal ,,ma má, ma má''. A jeho máma, moje babička, byla již 30 let po smrti.
    Jaká to moc darkyně života!
    Jsem hrdá, že jsem matkou!
  • Muzou zakazovat basnicky jak chtej, PRAVDU stejne neumlcej: zenska patri ke sporaku, tam kde je to jinak tam to VZDY DOPADA SPATNE *14*
  • Kolik mých spoluobčanů má v mozkovně máčenou bábovku?
  • Já bych ty básničky zakázal odvádí to lidi od práce a budování kapitalismu. *1*
  • To je zase kovbojka, pro nic za nic.Zase se ozvaly feministky ze štědře dotovaných neziskovek
  • Mnoho povyku pro nic. Přece kolik z té básničky v slabikáři si děti zapamatují do dospělosti? Kolik je to změní jinak, než by měli ve společnosti fungovat? Já se domnívám, že vůbec. Mění to pouze ty, kteří se rádi rýpou v ptákovinách. A divím se i tomu zdejšímu odborníkovi v sociologii, že se k té banální situaci vůbec vyjadřuje. Zřejmě patří potom mezi ty, kteří rádi rozjímají "jak nula od nuly pojde", nebo "o nesmrtelnosti chrůsta". Že nenechal nikdo promluvit ty, kteří jsou nejzodpovědnější za dopad toho, co děti přečtou - samotné učitele a rodiče. Jistě budou se mnou souhlasit, že takou ptákovinou by se opravdu neměl nikdo zabývat, kdo je aspoň trochu moudrý a ví o čem mluví a zda to má nějaký dopad na duši i mysl dítěte. Děti totiž velmi brzy poté, co zvládnou čtení, se dostanou ke čtení věcí, které by neměli číst a které je často poznamenají na dlouhé roky. Filtrem toho, co je a není dobré má být rodina, která má zájem na správném rozvoji všech vlastností dítěte a ne se zabývat tím, zda holky mají být mámy a kluci astronauty, nebo strojaři, jak je to normální v každé normální společnosti. Přece zde vůbec nejde o diskriminaci a vylučování holek z klučičích věcí, ani kluků z holčičích. Kdyby rádoby odborníci a rýpalové nechali děti, rodiny i školy v klidu a raději podporovali vybavenost škol, aby děti dostávaly ve škole jenom ty nejnovější informace a podle svých zájmů si mohly získat do života odbornost, která je bude zajímat a uživí je. A nějaká básnička, která v podstatě vůbec není špatná, protože děti to v té době tak vidí, nemůže na tom nic změnit, i když se "odborníci a rýpalové" budou o to snažit sebevíc.
  • Jojo... v rámci korektnosti jsou dvě možnosti... buď vyřadíme a zakážeme Žáčka jako nevhodného autora... nebo upravíme historii a žáčkovu báseň doplníme, protože tak to jistě autor chtěl... ostatně Obraz Mona Lisa je taky nekorektní a měl by být doplněn o fešného chlapce... aby to bylo korektní!
    Bibli taky přepsat, už od základů je nekorektní a část o Ježíši mužského pohlaví je už tak nekorektní, až je to "do nebe" volající!... obzvláště pasáž o konání zázraků jen a pouze mužským Ježíšem ...
    Supermana doplníme o superženu (ale ta nesmí vyzařovat sexualitu... tedy vlastně ani ten chlap nesmí mít svaly, protože to je projev barbarského sexismu... navrhuji změnit i supermana batmana a další v případě komixu na toto:
    https://ebonstorm.files.wordpress.com/2013/06/bryan-lee-we-were-heroes-superman-batman-flash-aquaman-ninjapizzaburgers-btank-dc-comics.jpg
    V případě filmu takto:
    https://ebonstorm.files.wordpress.com/2013/06/cosplay-old-superman-02.jpg

    Pan sociolog buď sestaví slabikář který je lepší než předchozí a zcela přirozeně nahradí horší... nebo ať si nechá svoje moudra do školy... mimochodem fakulty s nejvíce studenty na univerzitách bývají ne nahodou: fylozofická, pedagogická a socio*cokoliv .... páč takový sociálů jako je fafejta potřebujeme hodně :)
    • mluvíte mi z duše...
    • Ano, já bych zakázal veškerou literaturu starší než z roku cca 2005. Dřív totiž nevěděli nic o politické korektnosti a tak je tato literatura nevhodná, deformuje světový názor a způsobuje nevratné škody v lidských duších. Představte si, tuhle jsem četl (údajně prý humoristickou, protiválečnou satiru) knihu od jistého Patricka Ryana a objevil jsem tam několikrát výraz "černá huba"!!! No toto, rasismus, to nesmí být, Šabatová s Valachovou a Dienstbierem by měli takové knihy stáhnout z knihoven a dát do stoupy!!!!! Anebo takoví Černí baroni - jakýsi důstojník, snad přezdívaný "Nyní", tam praví: "Němám rád farárou - pop v Mukačeve moju matku jebal!" Taková neúcta k církvi, taková nesnášenlivost, tak neekumenický vztah k pravoslaví!!! A ty vulgární výrazy!!!! - Skartovat, vyhledávat a veřejně pálit!!!!!!!!!!!!!
      *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Takže tu máme znovu dobu, že básně v učebnicích bude vybírat speciální komise a budou pěkně politicky schválený.... *11*

    AŤ UŽ JDE DO BRUSELE CELA HATE FREE €U
  • Už chybí jen vztah básniček a údajů o nesmrtelnosti chrousta. Že jednou bude lidská blbost povýšena na vědecký systém, to jsem věru netušil!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit