Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Nová vláda bude respektovat nouzový stav i opatření, která kabinet v demisi pro brzdění epidemie covidu ve čtvrtek přijal.

  • f2sulik

    Zeman je opět hospitalizován. Má covid, potvrdil Ovčáček.

    Po 3. dávce očkování má covid ???? To není možné. Očkování přece chrání před nákazou. Chtělo by to teda 4 dávku. Ta už určitě zabere.

    A jestli né 4. tak 5., 6. nebo 7. zabrat už sakra musí, ne?

    Bože chraň nás od tupých a poslušných ovcí jako od moru!

    • Communist virological dementia... hmm...

      • Ale dědku!!!!! Ty vykotlana kopirko. Fuj. 

  • To zas budou vánoce, kterým není rovno - další doplňte podle libosti. 

    No jo, Covid, to je potvora. 

    Tak všem ještě mnohé krásné vánoce v budoucnu. 

    • skoda že nepamatuješ dobu po Brežněvovi pak šel Andropov ,pak Černěnko a v ČSSR byly hospody zavřené a místní notorici říkali at tam dají někoho mladšího nebo se stanou abstinenty . Ta doba se vrací v  2.0. verzi . To si piš že to byl  v Lánech mejdan když se navrátil z chorobince a nepochybně dodržoval  protiepidemická nařízení i jeho okolí  .

      Tak  cov 19 >20 mil a R už nejde dopočítat tak pod 1

      • Ano, krásná doba mě nezletilosti ona kafilerka na běžícím pásu. Začalo to cajdakama v rádiu a Brežněvem. 

        Hospody ale zavřené nebyly kdepak. V té době jsem ještě žil v ČSSR, dovolím si zavzpomínat. K jídlu jedno pivo bylo dovoleno. Cili pivo a hned zkasirovat. Vždycky první pochopitelně. My, nezletilí studaci potom pivo, hned zaplatit a alou na chodbu ke kuchyni ho vylemtat. Potom jeden vybraný zletily jedinec pro další. Takhle jsme to dělali nakonec pokaždé, cili pro nás žádná zmena od normálu. V té době byla taková morální cistota Čechů dost vysoko. Nenašel se jedinec který by tohle udal. A to prý v té hospodě seděli a jedno pivo chlastali konfident PS VB. S dneškem si srovnavat radši nedovolim. 

      • KIMCID

        My nejsme tak stáří a bývalí soudruzi jako ty.

        • už jsem trochu nemlád  , ale před 89 by tě prostě oslovovali soudruhu i kdybys nechtěl a byl antikrist , tak to bylo . Bohužel tohle cypové jako ty nezažili tak musí bojovat na straně estébáků dodnes , to tak je .

           Jen tak mimo ještě než to ti komanči po VŘSR  zprofanovali tak to bylo velmi družné označení pro někoho s kým sdílíš družinu víš tupe  😎

          • KIMCID

            Já to fakt nezažil protože jsem tu nežil ,ale chápu že ty strej bolševik rád vzpomínáš

          • Ano, tak tomu bylo.  Celkem nedav o jsem měl při návštěvě Čech podobný konflikt. Mluvím tak trochu staromódně, clovek když ty výrazy neslyší denně, trochu zapomíná. Něco jsem musel řešit a použil jsem výraz národní výbor místo obecní urad, dnešní moderní pojmenování stejného z dob Rakouska Uherska. My tady národní výbory dávno nemáme pane . Tyhle komunistý názvy dávno neplatí, opravil mě úředník tak nazvaného. Ujistil jsem ho, ze název Národní výbor byl použit už 28 rijna 1918 v souvislosti se vznikem ČSR při vydávání prvních opatření. Komunisti si tu svoji ozralou spinavou bandu dali dohromady teprve o dva roky později a jestli ukradli, stejně jako všechno ostatní také tenhle výraz, stejně jako výraz soudruh, není důvod se za něj dnes stydět. Celkem smutné ze představitel státu, tedy úředník státní správy je na takové urovni, ze nezná tyhle elementární pojmy. Tohle už na komouše dost dobře házet nejde, oficiálně už 31 let u koryta nejsou.  Aneb volil jsem komunisty, jenom nevím v jaké straně. To bohužel v Čechách stále platné je. 

            • ale to je uplně normálka pro lidi nad pade , to zustalo jako národní výbor a přesně si to zprofanovali ty ksindlové až po r.1948 , ještě před lety si pamatuju na aktivu jsem použil  , prostě se to tam vloudilo  ,oslovení soudružko učitelko , neb mám uloženo jakej virvál za komunistů spustili když někdo řek paní učitelko , že páni a paní už vymřelia at přijdou rodiče do školy neb si se vyjádřil protistátně , tak to bylo a to se nebavíme o nacistech ve válce kdy si skutečně 17 letý před popravou četl rozsudek německy a nahlas , pro výstrahu , teda to bylo z vyprávění již nežijících pamětníků

              • Reakce na příspěvek:

                No copak pametnici. Ty je potreba doplnovat aby nezkysli. Byl jsi na setkani primych ucastniku SNP ? Ale kdepak , tam uz nechodim . Vzdyt ja ty mlady uz ani neznam. Za komousu vtip , dneska realita. 

                Tech dyzyndetu co se vyrojilo napriklad. Takovy JuDr Marek Benda. V r 89 mu bylo dvacet a sam , docista sam , mozna s malou pomoci dalsiho dyzydenta Vondry svrhli ten prohnilej system co je tak utlacoval. Kdyz neproslo aby byl ministrem spravedlnosti ( prece jenom si jeste nekdo v Cechach zachoval aspon zdibec rozumu ) , chce to zkusit na prazskyho primatora. Po tom co tam ted je a pred tim bylo je to teda celkem jedno , tam muze klidne nastoupit Kajinek a bude to stejny. Takze i dyzydent Benda Marek JuDr tam nebude nijak vycnivat coby divnej a nezpusobylej . Bude tam proste normalni. 

        • KIMCYP, ty jsi ale mladý a hodně blbý soudruh.

          • KIMCID

            Nemůžeš soudit podle sebe ty bolševiku

            • Kimcype tys ne soudruh ani mlád , pouze blbej 😎

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Tak mě je 46 ,ale tebe pořád strčím do kapsy ty jedno bolševický vemeno.

                • Reakce na příspěvek:

                  kymcype  estébácký vemeno coby obdivovatele Zemana a Babiše patří jen a jen tobě tak tam netahej ostatní

                  • KIMCID

                    Reakce na příspěvek:

                    StB tam jsi sloužil jo ?no jo co čekat od tebe absolventa VUML

                    • Reakce na příspěvek:

                      už ne , ja na tebe nemam ted čas 😎

    • Vanoce jakym neni rovno ? A co bylo loni ? Jen se stanne pravo opakuje . A zrejme opakovat bude jeste vicekrat , nic vic. A rovnou vesely Velikonoce . Ty budou jako pres kopirak. 

  • f2sulik

    Děkuju všem naočkovaným dementům, že to svinstvo tak rychle roznesli...

    • Taky děkuji, že očkovaní vytváří stále nové a nové mutace viru...

      • Děkujeme Vám stateční odpůrci, že tak dlouho prokazujete svou nezměrnou inteligenci. 

        • to nech na nich , ale v každým případě ta pfizer fabrika strasse ve Wuchanu je a rizikový výzkum který vedla ta Shi Zhengli s anglosaskými vědci za americký peníz tam je taky a pak ještě nechají vyšetřovat přírodní původ . Tady něco smrdí a řádně , zatím smradem zůstávají skuteční mrtví .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit