Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    " Bude za to nekdo potrestán a prinucen zaplatit odškodné ze svého?"
    Verim, ze urcite ano, bude to zase ten stedry philantrop, cesky danovy poplatnik ktery plati ty ruzne svinstva bez reptani uz nejmene dve decady.A kdyz to Cesko se nejak porad nemuze priblizit Vidni, jak to sliboval soudruh Klaus tak se aspon priblizilo Balkanu.
  • Češi žijí a chovají se jak líná nažraná prasata a proto s nimi soudci a politici takto zacházejí. Korupce jak v banánovým státě. A dobře nám tak
  • Stalingrad
    Tady v bananenczechiastánu si ti u koryt dělají co chtějí proto,že nikdo z nich za škodu kterou způsobil nikdy nic neplatil a nebyl ani odsouzen !!!! Např.ministerstvo xxxx dostalo pokutu 100.000,-Kč,kraj či ministr ,poslanec--všichni jsou nevinní-prostě se to hodí pod koberec-třeba takový čůnik ze sociálních dávek našetří milion,křišťáloví několik milionů,nejlepší ministr planety sem -tam málo něco odkloní,pak mystifikuje a na závěr dá přes hubu někomu na ulici ...a...nic se neděje.A když již náhodou tu pokutičku to ministerstvo dostane-kdopak ji asi zaplatí ???!!! Ministr co má zodpovědnost néé,že třebáá ťopíku,dokonce ani to ministerstvo,ALE ZAPLATÍ JI TI,KTEŘÍ PLATÍ DANĚ NA NĚ !!!!! Dokud bude tento systém a ti vypatlaní ho budou držet policejně,trestním právem-zákony proti lidu-viz zákon o referendu- co to de,tak se vůbec nic nezmění !!!!Je zajímavé,co stádo ovčanů tu je,kteří si nechají 26 let s..át na hlavu,kopat do ďupy a pořád volí stejné v..li a ještě jim za to děkují !!!! Šrouby se tu utahují víc a víc-eko ...apod.,ale že by se např.z lomů odstranili neeko mašiny a dájtě 600let se nepřizpůsobení místo dávok a robény déty šli kladivem a majzlem lámat kamení ,o sanatoriích pro krimoše nemluvě,ti by na kameňu makali ručně 14h denně...to byla ekologie,to by bal vychovný prostředek...i pro ty u těch koryt. Za minimální mzdu....no než by splatil těch odkloněných ccááá 360.000.000,-,že Vondra či jak se jmenoval bo arizonská pěnice....to bylo i 100x doživotí a zabavit veškerý rodinný majetek !!!!! Ale to se tu říká jen jako pohádka-tohle voliči a daňoví poplatníci nikdy nedopustí,oni rádi budou dřít do chcípnutí-mladí zotročení hypotékama,důchodci co dřeli a platili daně se mají hůř než ti odsouzení za úmyslný trestný čin,........oni ti u koryt dobře vědí,že ovce vlky nikdy nenapadne !!!!!!
  • No, nepletu-li se, tak v Tatře už amíci nejsou. Napakovali se možná ziskem z armádní zakázky a šlus. A pak se ještě Tatry jako přisluhovači NATO s našimi žoldáky pošlou do válek vedených USA a tam je rozbijou. Vše za naše daně. Dobrej hnus!!!!! Teď Tatru zachraňují čeští soukromníci? Konečně se tam zase vyrábí.
    • Největší hnus byl když nám Rus vykradl uran, prý to byla válečná kořist (?!). A pak nás nutil k členství v žoldatesce Varšavský pakt a připravovat se dobývání světa a jeho poruštění. Dobrej hnus!!!!!
      • ... nevíš ani co uran je Simonku a Varšavský pakt si pleteš s NATO pitomečku :)))
  • takoví soudci by měli být vyhození ze svých postů
  • Bývalý šéf kopřivnické Tatry Ronald Adams má dostat za nezákonné stíhání v ČR odškodné ve výši 435 tisíc korun. Obžaloba z údajného podplácení exministra obrany Martina Bartáka závažně zasáhla do jeho pověsti, konstatoval v polovině května Městský soud v Brně.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    zda Ronald Adams podplácel, či ne, ale jednomu nerozumím. Všude ve světě státy a vlády podporují své zbrojovky a specializované firmy. dělali to i komunisti, že zbrojní průmysl musel vycházet z vlastní soběstačné produkce nezávislé na vnějším nejistém světě. Ovšem ne tak u nás. My zbrojní zakázky dáme do ciziny a jsme závislí na dodávkách náhradních dílů munici servisu atd. Kdyby k něčemu došlo neudržíme se ani pětinu doby kterou měla šanci se udržet i v září 1938 první republika poněvadž by se nám rozpadla technika a došla munice. Asi bychom řekli útočníkovi "sorry, teď chvíli počkej musím objednat v cizině servis pro pandury a gripeny"
  • Kdo ho tedy křivě obvinil? Bartáček? Tak ať to Bartáček "zatáhne"!
  • ... a žádné příspěvky ani nebudou, ubohost tiscali sama :)))
    • josef.servit.9
      To Vás mrzí, že nelezou do ...... Mandelinkám ? Stejně by to rozhodl ÚS s tím budulínkem ze Ždáru§§!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit