Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte, jak je možné vyjádřit svůj názor na Seznam.cz? Kde je náš regulační úřad, aby ty zmetky konečně umlčel? Neví jak by Burešovi vlezli do zadku. Žádám všechny, začněme je bojkotovat nebo psát články tak, aby je soudruzi nechtěli zveřejňovat /podle jejich vymytých mozků.

    • Redaktoři Seznamu jsou takoví lháři a manipulátoři s pravdou, že je na vládní tiskovky nesmí pouštět a proto pokládají dotazy přes Skype. Bez příčiny vás na Seznamu zablokují a ohání se podvodníky ze serveru Manipulátoři. To jsou ti praví, kteří vykládají jak která informace byla myšlena a to co nedokáží pochopit kvůli špatnému vzdělání šmahem označují za dezinformace. Jsou to novodobí Kojzarové. A těmito šmejdy se ohání Seznam při mazání příspěvků nebo zablokování psát do jejich diskuzí.

  • Zvláštní je, že tam kde se už loni začalo masově očkovat vakcínami od Pfizeru (Británie, Izrael) tam prudce narostly počty nakažených a objevily se nové mutace viru. V Norsku zase umřelo 23 (možná i 25) lidí těsně po očkování a zase světe div se v tom je Pfizer. Je známo, že hlavním akcionářem Pfizeru je fanatický eugenik (zastánce čisté rasy) Bill Gates a ten se nijak netají snahou depopulace lidstva. Dokonce se chvástal, že nejlepší na to jsou vakcíny. A stejné svinstvo teď píchají i do nás.   

    • Velmi správně jste podotkl, že mutace způsobila právě ta vakcína od Pfizeru. Patrně dodala do těla další látky potřebné k tomu, aby virus mohl mutovat. Takže poděkujte Pfizeru za to, že se snaží udržet infekci co nejdéle, aby měl co nejdéle špičkové kšefty.

  • RNA virusy mutují velmi rychle. Bez ohledu na terrritorium, které právě infikují...

    Mutace 2019-CoViD se "objevila" nejen ve Velké Britanii, ale i v Jihoafrické republice.

    Zda jde o mutace virusu 2019-CoViD (resp. jeho beta formy) shodné, toť otázka.  

    A co když se objeví i mutace česká? Přestaneme očkovat, nebo se bude vyvíjet další a další varianta očkovací látky, jako v případě virusu chřipky?

    A propos - právě proti chřipce se vyvíjí po určitém období očkování nové a nové vakciny - právě pro jeho velkou schopnost mutace. Je rovněž dlouhodobě propracovaná strategie očkování osob ze skupin, které jsou  chřipkou nejvíce ohroženy.  Jen tak  je možné, že v ČR v souvislosti s chřipkou zemře pouze cca 1500 osob/rok. 

    Tuto strategii je dodržet také v případě ohrožení virusem 2019-CoViD. Tedy urychleně definovat a identifikovat ohrožené skupiny obyvatel.

    Protože tomu tak není, tak u SARS, způsobené virusem 2019-CoViD  je úmrtnost (počet zemřelých ve vztahu k počtu nemocných) celosvětově 0,5-2,8 % (Čína uvádí 2,3%,  Itálie 2,8% , Jižní Korea 0,5%, oproti tomu Česko 2,72%  Průměr počtu zemřelých z celkového počtu případů okolo 2,5%) SE  ZVYŠUJE S VĚKEM, přičemž nejvyšší je u osob nad 80 let (celosvětově jde o úmrtnost 3,7-14,8 % nakažených touto chorobou). 

    U chřipky je úmrtnost maximálně 0,1 % - ovšem celosvětově (tím pádem i v Česku) probíhá
    preventivní očkování pacientů, případným těžkým průběhem chřipky (vedoucím i ke smrti) nejvíce ohrožených

    • Vakcína, která by zajistila skutečně věčnou imunitu proti chřipce již existuje, ale proč by ji firmy vyráběli, když po naočkování všech by již neměli kšefty? Vir sice může mutovat, ale vakcína musí cílit na tu část viru, která se NIKDY nemění. A je již známo která je to část viru a na ni je vytvořena vakcína.

      Všimněte si, že třeba v televizi když propagují Coldrex tak neříkají, že vyléčí chřipku, ale že jen POTLAČUJE PŘÍZNAKY CHŘIPKY. Jenže když jsou příznaky chřipky potlačeny, tak chřipka trvá déle a je s těžším průběhem. Dnes když vejdete do prodejny sprostě nazvané Lékárna, tak většina vystavených produktů jsou Doplňky stravy a zaručeně neléčí. Dnes není zájem pacienta vyléčit, ale léčit až do jeho pozdní smrti, aby byl výdělek zajištěn. A v tom byl právě rozdíl proti době před rokem 1989 a po roce 1989. Kapitalistovi jde vždy o vaše peníze a ne o vaše zdraví. To vám klidně svými šmejdy poškodí a nabídne vám další, kterými si svoje problémy jenom zhoršíte.

    • A co se očkování proti nemoci, virusem 2019-CoViD  způsobované, tak zhruba stejně velká země, se zhruba stejným počtem obyvatel - ISRAEL - už do konce roku 2020 provedla očkování u 19,8% obyvatel, nyní toto číslo přesahuje už 25% obyvatel. 

      A Česko - ubohé jednotky procent proočkovaných, mizerná strategie očkování, soustředěného kolem velkých měst, diskriminace některých okresů (konkrétně Nymburka) - to nedělá českému zdravotnictví dobrou visitku...

      • No - já si myslím, že  za mizernou strategii očkování  nemůže české zdravotnictví, ale ten, kdo se jmenoval hlavním koordinátorem celého očkování...

      • Na druhou stranu - kdo se v roce  1798 nechal očkovat proti variola verra (pravé nešťovice) - je dnes už po smrti... 

        • Po smrti jsou i ti, kteří se v roce 1798 proti pravým neštovicím očkovat nenechali...😉

  • blisi se mu tanti uz sou tu to bude ty piiiico mela ueeee !!!!

  • Toho zEmana zavřít do Lán s jeho pohrobky alespoň do volebního období aby neškodil.

  • josef.chmela

    Je tady britská mutace viru a už by někteří rozvolňovači opět rozvolňovali. V sousedních státech jsou na tom s nakaženými lépe a mají tam ostřejší opatření. Nevím proč vůbec uvažovat o rozvolňování. 5. stupeň nechat ještě alespoň do poloviny února. Náš neutěšený stav je důsledek hloupého tlaku na vládu pro rozvolnění v polovičce prosince.  A řvouny z hospod a ulic vyškolit vždy pendrekem ale to by tu musel být právní stát a ne stát pouličních přihlouplých křiklounů a porušovačů zákonů a nařízení. A stát je ještě odškodňuje. Nedal bych jim nic, ať si jdou vydělat někam jinam.

  • To je zase nová varianta PSA? Ještě se k tomu musí vyjádřit Bureš. Bez něj by to přece nešlo, já jsem to přece zařídil.

  • Chybí mi - opět - počet testovaných...

    • Počet testovaných neuvádí proto, že by se snadno prokázalo, že na testovací místa tolik lidí nepřišlo a vše je jen jedna veliká lež. Snaží se vystašit Čecháčky, aby se nechali očkovat nespolehlivou vakcínou od Pfizeru. Včera bylo zveřejněno, že tato sranda vakcína chrání AŽ PO 14 DNECH. Do té doby se můžete nakazit.

      V listopadu 2020 jsem byl v našem 70 tisícovém městě na testovacím místě a byli jsme tam jenom TŘI. Takže čísla kterými nás krmí vláda jsou zcela jistě vylhaná.

  • Hlavní důvod zpomalování nákazy bych viděl "v zastaralosti" viru. Která socka by se chtěla nakazit trapnou devatenáctkou, když už máme rok 21. To je jako se smartphony. Jak je to starší než rok, je to vyšumělá verze, střelit to do zastavárny, ať si to koupí bezdomovci a pořídit si další novější verzi "ať jsem kůůl" 🙂

    • Nebojte se. Již se pracuje na aktualizaci.

  • A to ještě nespočítali tu bandu trotlů, co byla pořvávat před domem pana Blatného. Se ani nechce věřit, že v r. 2021 jsou někde takoví tuponi. Ještě, že je TV s obrazem i zvukem. Ti se budou za rok divit.

    • Chmelo, nekoukej na ostatní státy a koukej něco pro naše lidi udělat a ne je  zavírat. Ty budeš zřejmě skvělý odborník!. Jdi do vlády, tam ještě nějakého takového "odborníka" budou potřebovat.  Budeš zřejmě chytrý, jako všichni  politici, kteří pro naše lidi ještě nic neudělali, ba naopak.  Dej si někde přes tu tvoji mordu.

      • josef.chmela

        Určitě jsem větší odborník než ty. Ty mě můžeš vlézt na záda jako všichni ostatní neschopní trotlové a křiklouni z ulic a náměstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit