Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm, přes 400 tisíc seniorů. Ti pokud jsou relativně zdraví, tak mají šanci užít si života ještě nějaký ten pátek. Ti očkovaní experimentálním sajrajtem mají osud spečetěn a krevní sraženiny vznikající po tom "očkování" už brzy udělají své. Už teď mizí důchodci ve velkém a nejen v domovech důchodců. Důchodová reforma je v plném proudu.

  • Proč by se senioři měli chránit proti covidu, když žádný není! Tento typ horší chřipky jsme už zažili a nikdo nás nemusel strašit. Tak to nesvádějte na seniory, kteří jsou zdraví a proto se nemusejí politicky očkovat!! Nabodejte si politiky. To, že nejsou zdraví je vidět v předvolebních debatách! Ať začnou v Bohnicích a pak se uvidí.

  • Podlehli agitaci, kterou tady předvádí i m.j. také nick "charyexpres". . . 

    A mezi těmito neočkovanými je teď také největší procento těžkých

    průběhů nemoci, stejně jako 80% všech úmrtí v souvislosti se SARS.

    způsobený virusem 2019-CoViD. Jejich organismus je totiž oslaben

    i jinými - souběžně probíhajícími - chorobnými stavy (nejčastěji

    nemocemi kardiovaskulárního a dýchacího ústrojí). 

  • Krásně! Krásně se dnes předvedl pouliční balast na hulákací demonstraci před ministerstvem zdravotnictví. Bylo úsměvné jak hulákači, takto občané II. kategorie vyřvávají hesla proti kovidu a očkování.Právě ty veřejné výkřiky proti kovidu prý nejvíce pomáhají. Nemoc se okamžitě leká a účinky odcházejí. Ještě lepší by bylo ty pomatence označkovat. Tak abychom se jich mohli cíleně stranit. A nejlépe je umístit do uzavřené detence. Proč se mají očkovaní vystavovat nebezpečí takových vymaštěnců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit