Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sedlák tobě už úplně hrabe. Pan ministerský předseda si může dát na roušku cokoliv. I vlajku. Ty obyčejná chátra můžeš tak maximálně prskat kraviny. Jak je u tebe zvykem. Žoviální tykačka - a to vy tam všichni pod mostem jste tak oprsknutí? 

  • Sedláku , sedláku. 

    Sam máš nahubek od hnoje , zapácháš chlivem , kdy jsi se naposledy myl ty prase ! Už vůbec nechápu , jak ještě může to na co píšeš tvejma neskutečně špinavejma pazourama fungovat. Špína za nehtama snad z celého hnojiště. Fuj ty jsi odporný tvor. 

  • Tak až bude německy človíček dělat za český peníz tak budou hledat tisíc Hitlerů a to i facebooku , no až bude dělat za rupie tak máme 80 milionů hitlerovců za dveřmi😎

  • Taky můžeme napsat osobní iniciativa komunistického estébáka nyní demokratického miliardáře který neví kudy kam (náboženskou obec asi vynecháme aby nám to neškrtl cenzor ) , za stav ve kterém jsme je tenhle zlom.d stoprocentně odpovědný a má stát dávno u soudu .

  • mun.go

    Takzvaná "česká" vlajka je vlajka už neexistující Československé republiky.  Takzvané "Česko" ji po roce 1989 sprostě ukradlo, když správně měl každý nově vzniklý stát mít novou a odlišnou vlajku. Výmluvy na "nástupnický stát" jsou nesmysl. Slovensko má vlajku novou. 


  • josef.chmela

    Ono stačí když čteš Blesk. To svědčí o tvé nízké inteligenci. To i zde neustále dokazuješ svými výblitky. Ale když se budeš pylně učit, třeba se to i zlepší. Přeji ti pevnou vůli a hodně úspěchů.

  • Trochu mimo. V Blesku čtu "Tvůj kraj, tvoje místo". Tak Bureši, ty lumpe, jak to že máš na respirátoru českou vlajku? To je zneuctění českého symbolu.

  • a proto obdivuji neobolševika Babiše😂 (jak vulgární)

  • Janakovi už prostě hrabe. Už zapomíná na svůj bonmot Jejich věc , ostatních zbytečná ...

    Geront si někde zkopíroval něco o nějakém Gottwaldovi a proklíná ho do pekel. Současně někde něco našel o jistém babisovi , jinak takhle konfidentovi té Gottwaldovske tajné policie a toho zase vynáší do nebes. Pokročilá schizofrenie by se to dalo taky nazvat.

  • Ano, nejhorší je, že mnozí poskoci rudého nacismu alias komunismu jenom převlékli kabáty, schovali rudou knížku "nadčlověka" (co kdyby se ještě někdy hodila) a jede se dál.

    A někteří se k těm rudým zvěrstvům dokonce veřejně hlásí. A dokonce máme i v parlamentu vyznavače organizace zločinné a opovrženíhodné, označené tak zákonem: je to jako kdyby členové NSDAP si k názvu přidali "B" (Bayern)  a byli v parlamentu. V Německu to naštěstí možné není.

    Platí dávná pravda, že Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu. Češi si to v historii už nejednu "podělali".

  • Dědek je fakt dneska ouplně mimo. To nebude mutace , to bude demence. Kdepak čas se zastavit nedá. 

    Jo Tondo . Je to jejich věc a ostatních zbytečná starost. Kde já už tohleto moudrosti jenom četl ??? 

  • Tak nám, Tondo, zase něco okopírujte...😉

  • Ten bolševický mor 1948 - 89 byl horší, než 2019-CoViD

  • josef.chmela

    Ty už asi máš tu jihoafrickou mutaci, že? A skočila ti přímo do mozku a úplně ho vyplenila. Píšeš tu úplně mimo téma.

  • Je smutné, že redakce Tiscali nepřipomene odporné události před 63 roky, kdy po podání demise ministrů nekomunistických partají - doufajících ve vypsání voleb - tehdejší předseda vlády Klement Gottwald s pomocí Státní bezpečnosti, akčních výborů a Lidových milicí obvinil odstupující ministry z národní zrady.

    Mezi 21. a 25. únorem vyzval opakovaně bolševiky i ostatní příznivce KSČ k politické konfrontaci, demonstracím a stávkám. 

    Státní bezpečnost provedla razie v sekretariátech nekomunistických stran, na protiakce se zmohli pouze vysokoškoláci - kteří to dskákali vyloučením ze škol a často i několikaletým kriminálem.

     Z obav před ozbrojeným pučem a hromadným krveprolitím prezident Beneš 25. února 1948 přijal demisi nekomunistických ministrů a ihned podepsal jmenování nové kolaborantské vlády, zcela poplatné komunistům.

    Puč se tím té zrůdě jménem Klement Gottwald a jeho nohsledům podařilo částečně zlegalizovat. 

    A Evropa neprotestovala! 

    Tak komunisti v ČSR mohli v poklidu uvést do reálné praxe všechny typy sovětských represí. 

    A do roku 1989 páchali na svých spoluobčanech zločiny tak obrovského rozsahu, že se jejich následky nedaří plně zacelit ani dvaatřicet let po pádu jejich režimu.

  • Osobní iniciativa pana premiéra ing. A. BABIŠE v oblasti získávání vakcín proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu SARS nese své ovoce.  

    Ze Státu Israel (který ing. Babiš požádal o pomoc už vloni) tento týden letadlo české armády přivezlo 5000 dávek vakcíny Moderna, jíž  budou naočkováni vojáci, sloužící ve špitálech u lůžek pacientů se SARS, způsobeným 2019-CoViD.

    Francie na osobní žádost pana premiéra, adresovanou představitelům této velmoci, nám teď přislíbila dodat dalších 100 tisíc (vakcín) - a to k 15. březnu tohoto roku. 

    Za zaznamenání stojí, že pan premiér neváhal oslovit osobním dopisem i další členské státy Evropské unie.


  • Onen výskyt nakažlivější - tzv. jihoafrické - mutace koronaviru se v ČR objevil před třemi dny. 

    Týkal se trojice osob vrátivších se ze Zanzibaru.

    Logicky je vysloveno podezření na výskyt toto mutace 2019-CoViD v brněnské mateřské školce u dvou dětí, co přišly s těmi "turisty" do styku a u dvou učitelek této školky...

    ---------------------------------------------

    Tak komentovala událost mluvčí MZd, paní Barbora Peterová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit