Přejít na výpis diskuzí
V ČSSD to vře: Sobotka se bojí, Dienstbier mluví o puči
26.8.2013 | red
98 příspěvků
-
Ne ne, Not CSSD, to je přece Jeho Nejjasnější Jasnost Kníže Schwarzenberg!
-
Dienstbierův otec se musí obracet v hrobě, když vidí jakým "demokratem" je jeho synáček. Nazývat svobodné vyjádření názoru pučem může jenom pučista. Je jenom otázkou, zda výsledná podpora Sobotkovi má odraz i v mínění občanů, voličů ČSSD.
-
http://zpravy.idnes.cz/zemanovci-na-srazu-americkych-aut-dri-/domaci.aspx?c=A130826_1968869_hradec-zpravy_kol
-
Sobotka dělá jen to co mu Kalousek nařídí ! Prosadil pro ČSSD bezvýznamné první hlasování o rozpuštění sněmovny,protože Kalousek se domníval,že při tom prokáže 101 hlasů a bude mít podložený argument.Když to nevyšlo, Sobotka vehementně vyžadoval druhý pokus,který by v té době se zárukou také nevyšel.Mělo by to ale za následek vyřazení Zemana ze hry a nejrychlejší návrat Kalouska do vlády.Sobotka rovněž pomohl Kalouskovi ovládnout pražský magistrát,což bohužel přešli voliči ČSSD bez povšimnutí !Sobotka samozřejmě dostatečně prkazuje naprostou zradu ČSSD a jejich voličů,kteří si jeho kroky většinou nedovedou vysvětlit.Jestliže je na tom ČSSD tak bídně a nedovede se Sobotky a jeho partičky kolem něho do voleb sama zbavit,pak je třeba ji nevolit.Nyní platí - volit ČSSD je volit Kalouska !
-
Zkrátka čistá rasa. Dej si hadr na hlavu, to nám tady ještě scházelo, volit takovýho blábolu uslintanýho.
-
Správně díš ! No passarán!
-
Pravda. Nic než pravda
-
Ja s nimi pouze spolupracuji-chapes?Jedna se o boj proti komunistickemu povlu,jakym jsi tez ty. *3*
-
Aldisi-jak bylo v kleci Psychiatricke Lecebny v Havl.Brode? *10*
-
Pravdu díte hoši, KSČM je jediná možnost a Vojta Filip bude dobrý premiér!
-
Bohouš je měkký jak dvojka máslo. Tohle přece nemůže být premiér české vlády! Jediným možným kandidátem na premiéra je Vojta Filip. Je to zkušený kultivovaný politik a vede stranu s jasným programem! Ať žije KSČM, jediná možná volba v jakýchkoliv volbách!
-
co tu vyhrožuješ žiďáku!
-
Tak prochlastanej soudruh Zemano-Hruskovic si jiz rika slechtickym titulem?
-
Narodil jsem se a žiju v Opavě, pro ty, kteří třeba neznají, je to ve Slezsku. Prahu i pražáky mám na háku, žiju tady a zajímá mě, jak to vypadá zde. Pamatuji doby prosperity hornictví a těžkého průmyslu, ale špatného životního prostředí, kdy se z Ostravska (Severomoravský kraj) valil proud peněz směrem ven, tj. i do Prahy. Doba i priority se změnily, Ostravsko (Moravskoslezský kraj) je na tom dost bledě ve všech ohledech, prosperita v řiti, krize i bez světové krize. Kdy se recipročně začne valit potřebný proud peněz na Ostravsko, tedy i ze "zlaté" Prahy ?
-
Ale Roberte, co jste to tady popletl. Takhle se přece probouzí Jeho Jasnost Kníže!
-
Nikdy více ČSSD !
-
Já budu volit Karla! Je to aristokrat, kníže, a šlechtic!
-
Moje řeč !
-
Ty seš v,,ůl.
-
My tebe teze mladiku.Tes se na neco.
Tvuj
MOSAD *16* *16* *16*