Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naštěstí se už formuje ukrajinská osvobozenecká armáda, Jacek aTurek budou už brzy viset a s nimi i americké komando academi
  • Je třeba na Zaorálka a Stropnického nezapomenout o volbách ! Také se nesmí zapomenout na ty,kdo je na tak důležitá místa jmenovali a nyní se skrývají za nima.Tito pokřivení lidé nikdy nedopustí zákon o referendu,už by se nemohli beztrestně točit jako korouhvičky a oficiálně za všechny občany podporovat to svinstvo !
  • Timure, Timure, Ty jsi toho asi hodně přečetl od Solženicina. Pravděpodobně budeš velkým znalcem ruské literatury. Mimochodem s bolševikem nemám nic společného, ale Ty se vyjadřuješ jako inteligentní volič levice. S takových názorů jako máš Ty by se určitě soudruh Gottwald zaradoval. Ten měl stejně ohleduplný slovník jako Ty. Taky se jezdil do Ruska učit jak zakroutit lidem s jiným názorem krkem a pořádal tribunály se svými odpůrci. Mezi demokracií a demokratizací je nepatrný rozdíl, asi jako mezi vodou a vodkou. Zkus být na chvíli demokratem a připustit, že si někteří lidé mohou myslet, že na Ukrajině za všechno nemůžou Rusové a nemusí nutně člověk s jiným názorem být zrovna "bolševickým hňupem". Demokratizovali bolševici, oni říkali co je demokraticky(centralisticky) pravda. V demokracii můžou mít lidé různé názory. Nesouhlasím s některými kroky, které zejména na konci svého období provedl pan Klaus, ale netroufal bych si ho označovat za zbabělce, poseru a udavače. Takové výroky bez důkazů používal právě bolševik. Před kým nebo čím se posral, před EU? Koho nebo co udal?
  • Situace na Ukrajině začíná připomínat balkánskou krizi. K Doněcku a Luhansku se mohou postupně přidávat další regiony. Situace se může jak je vidět jen zhoršovat. Pokud USA a EU si neuvědomí, že fašistický Pravý sektor a str. Svobody nejsou ti co jsou cokoli schopni řešit - skončí Ukrajina v potocích krve. Kyjevská vláda je pro jihovýchod Ukrajiny nelegitimní a zda ji EU uznává je pro ně úplně jedno. Řešením jsou jen nové parlamentní volby (prezidentské nic neřeší, pokud vůbec budou). Takže EU, USA a Rusko si mohou vybrat - buď nová vláda bez fašistů z Majdanu, nebo statisíce mrtvých. Co s tím etika a kultura EU udělá? A kdo zajistí nové volby - ten hnědo oranžový mor ten už vůbec ne.
  • "Kyjevská vláda" nemůže tento zcela jasný výsledek vůle občanů uznat, protože ona sama není vůbec v ničem legální a moc dobře ví, že se to zvrátit už nedá..Sami Ukrajinci ať ti.. a nebo ti na opačné straně.. vídí tu nenormálnost, když jsou občani vyloženě nuceni násilím a vládním vojskem k tomu, aby zůstali tam, kde už být nechtějí, nemluvě o tom, že poslat vládní vojsko proti vlastním lidím, je prasárna a vlastizrada největšího kalibru s cílem takovu "vládu" za to jednou postavit před mezinárodní tribunál pro zločiny proti lidskosti s prvky otevřeného fašismu a genocidy proti vlastnímu obyvatelstvu. Je pitomost někomu namlouvat, že takové množství lidí co šlo volit a dát svůj hlas a svoji vůli, by tam šli pod nátlakem Rusů s důkazem, že do vlastních lidí hlavně a především střílela "národní armáda" a "Kyjevská domobrana" složená z grázlů a jiných žoldáků přivezených bůchví odkud, včetně žoldáků z USA...a "západ" má ještě tu protektorátní drzost, všude možně i tady lidím namlouvat a lhát, že úplně za vše mohou Rusové, což se dá chápat, protože "západ" má evidentní strach, že se princip občanských referend, které se nyní ukazují, jako velmi účinná zbraň občanů proti špatným politikům, mohou časem dostat i přímo do zemí v Evropě a nejen tam..a to by byl konec Euprotektorátu, díky kterému se mnoho lidí v celé EU má stále hůř, dráž a zadluženěji i s dalšími a dalšími problémy s tím souvisejicími.."Ukrajina" je přímo z EU i USA takto a tímto...veřejně proklamovaný a tzv. posvěcený návod i vzor pro vlastní občany, jak to časem jednou udělat taky... Fanatickým šířením protiruské, štvavé kampaně se právě tímto dosáhne u velké části obyčejných občanů v Evropě pravý opak...
  • Už jim docházejí síly. Na Krymu hlasovalo pro fašismus 115% voličů.
  • Tak nevím, jestli jsou západní Ukrajinci tak dementní, nebo je místní informovanost tak omezená, že taková prohlášení Kyjevské vlády jsou vůbec akceptovatelné. Při pohledu zvenčí to lze jednoduše nazvat naprostou imbecilitou.
    Tak bych rád věděl jak je vnímají samotní Ukrajinci. *7*
  • Z textace celého článku čiší ohromný strach samozvanců z Kyjeva, co s nimi bude dál. Federalistům bych doporučil: "dodejte je do Haagu jako válečné zločince."
    • Souhlas,tu krev z rukou uz Bruselaci jen tak nesmyjou. Doufam ze lide nezapomenou jak umirali lide na ukrajine ve jmenu padajiciho dolaru a eura. *16* *16* *16*
  • někdo chce vyloženě válku. *10*
    • a Rusko to není
  • Vikrore, Julie, Arseniji ... Co jste to dopustili ve svém "nezaležnem" státě? Přece se nechcete navzájem vyvraždit, protože má ruská armáda kolem Vašich hranic vojáky. Kdo tam střílí do civilistů, kteří mají odlišný názor na uspořádání státu? Asi máte nějaký nový druh demokracie, kde si může každý založit armádu a střílet na koho chce. Stejně za všechno můžou Rusové. Přece nemůžete za svůj bordel pořád obviňovat Putina. To, že se Putina začínají bát ve Washingtonu, přece neznamená, že se poserete za těch pár měďáků co Vám Pentagon půjčí (ukrajinský národ bude do smrti splácet) a bude pořád štěkat jaké je Rusko špatné. Opravdu si myslíte, že Vám ze západu dá někdo levný plyn a bude kupovat Vaše zemědělské výrobky? Copak si vážně myslíte, že bude Američanům krást plyn a vydírat je?
    • Ty Ivane Hrozný, bolševický hňupe! Máš to v palici putinovsky domíchané, jako všichni
      rusky mluvící, kteří si myslí, že jsou nadřazeni! Takoví uvažují stejně, jako nacisti, kteří
      jednali a vraždili stejně! Solženicyn litoval, že po rozesrání Sojuzu nebyl uspořádán
      mezinárodn í soudní tribunáil s komunismem, jasko se top staslo s nacismem! To bychom
      o Klausovio nikdfy neslašeli, proitože je to opsobně nestatečný zbabělec, pisera, udavač,
      intrikán!
      Jeho "Institut Václava Klause" má omezenou časovou platnost - do jeho procesu pro
      zemězradu!
      • Ty očeň balšoj durak!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit